Sejfa Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Det som är otroligt bra med Sejfa är att deras kundtjänst är otroligt bra. De ger en tydlig information om allt man bör skicka in mm. De är snabba på att ge svar och de hjälper verkligen när olyckan v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ytterst snabb och smidig skadereglering, blixtsnabb utbetalning via Swish, trevligt bemötande. Det här är nog det bästa försäkringsbolaget i Sverige (deras premier tål också att jämföras, är du studen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra mailkontakt med dem, trots lite strul tills nu frå min sida så är de mycket hjälpsamma. De mailade mig om att jag hade två försäkringar och hjälpte mig reda ut det. Lite krångligt att göra f... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sejfa gav mig gott om tid att hinna gå igenom mina värdesaker vid inbrottet i min lägenhet (det var mycket jobb). När jag väl skickade in ärendet så fick jag ersättning redan nästa dag. De till och me... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kotivakuutusyhtiö

Tietoja yrityksestä Sejfa

Yrityksen kirjoittama

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

237 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Allt har funkat smidigt

Väldigt hjälpsam och trevlig personal! Aldrig haft några konstigheter när jag har kontaktat dom och jag har fått användning för den en gång utan konstigheter, smidigt att rapportera.

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sejfa

Vad kul att höra – och extra skönt att det varit smidigt när du faktiskt behövt använda försäkringen

Härligt att du upplever både kontakten och hanteringen som enkel och tydlig. Tack för att du delar!

Affordable insurance

Affordable insurance with a great mobile app to go with!

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Glad to hear that – thank you!
Great that both the price and the app are delivering the way they should.

Such a solid experience

Trustworthy company always providing more than the expected dedication and service!

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sejfa

Thank you so much – that means a lot!
We always aim to go above and beyond, so it’s great to hear that it shows.

Snabba och smidiga!

Sejfa har varit snabba och smidiga med ärenden. Jättebra service! Bra pris också.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Vad härligt att höra – tack snälla!
Kul att du uppskattar både smidigheten, servicen och priset!

Smidigt och prisvärt!

Superenkelt att komma igång och bra pris! Fick använda försäkringen nyss och ersättningen betalades ut på Swish (!) typ direkt efter att jag skickat in min skadeanmälan. Det var rätt imponerande!

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Vad kul att höra – och extra roligt att det gick så snabbt när du faktiskt behövde använda försäkringen
Precis så vi vill att det ska funka. Tack för att du delar!

Superbra

Superbra app och tjänst! Bra kundtjänst

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack snälla – vad kul att höra!
Härligt att både appen, tjänsten och kundtjänsten levererar!

Bra!

Jag e jättenöjd med servicen och den kundtjänst som man fick! Skulle rekommendera vidare

24. maaliskuuta 2026

Vad härligt att höra – tack snälla! 🙌
Kul att du är nöjd med både servicen och kundtjänsten. Och extra tack för att du vill rekommendera oss vidare!

Modern och smidig tjänst

Modern och smidig tjänst, känns annorlunda än ett klassiskt försäkringsbolag, på ett bra sätt. Inte helt perfekt, men klart enklare och mer rakt på sak än vad man är van vid.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Kul att höra – och tack för en nyanserad bild!
Vi vill verkligen kännas enklare och mer rakt på sak, så det är skönt att det märks. Och vi jobbar hela tiden på att bli ännu bättre!

Funkar bra

Skaffade den mest för priset och är supernöjd.

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack för din recension Alvar!
Extra kul att vi lever upp till förväntningarna – inte bara på priset!

Bra upplevelse

Väldigt smidig tjänst!

5. maaliskuuta 2026

Härligt att höra!
Precis så vi vill att det ska kännas – smidigt hela vägen!

Duktiga och proffsiga

Duktiga och proffsiga, lever upp till mina förväntningar och mer därtill!

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack snälla – vad kul att höra!
Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna, så det betyder mycket att du upplever det så.

Saanut 5/5 tähteä

Har nu använt appen och tjänsten en period och är jättenöjd

Har nu använt appen och tjänsten ett par månader. Största vinsten för mig är enkelheten. Försäkring har alltid känts krångligt innan, nu känns det enkelt att få översikt.

Även fått väldigt bra hjälp de gånger jag hört av mig, både från automatisk service och de personer jag pratat med

Så totalt sett är jag en väldigt nöjd kund som kommer fortsätta använda Sejfa 😊

22. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Vad kul att höra – och extra roligt att enkelheten verkligen märks.

Precis så vi vill att det ska kännas, både i appen och när du behöver hjälp. Tack för att du delar, och för att du hänger med oss!

Saanut 5/5 tähteä

Sejfa har varit väldigt snabba på att…

Sejfa har varit väldigt snabba på att besvara och lösa ärenden. Världsklass service!

21. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tusen tack för de fina orden!
Vad roligt att höra att du upplevt både snabb återkoppling och lösning – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Saanut 3/5 tähteä

Säkert helt okej företag men dålig app!

Brukar nästan aldrig lämna annat än femstjärniga omdömen men ger lite kritik eftersom de digitala plattformarna, som är centrala för konceptet, funkar dåligt.

Har hittils fått utbetalning för en skadeanmälan vilket gick helt okej men appen fungerar väldigt, väldigt dåligt, vilket är pinsamt eftersom detta är ett försäkringsbolag som försöker vara coolt och marknadsföra sig mot coola kids.

Det går ofta inte att logga in i appen med BankID över huvud taget så att man ger upp. Häromdagen startade jag min andra skadeanmälan i appen för att min diskmaskin gått sönder- jag försökte skicka in den flera gånger med några minuters mellanrum utan att se något meddelande om huruvida ärendet skickats in eller inte, så jag gav till slut upp. Jag vet egentligen fortfarande inte med säkerhet om mitt ärende tagits emot, man får ingen bekräftelse på mail eller så (de flesta mail man får handlar om att de vill ha ett omdöme på Trustpilot).

Det gick inte heller att bifoga en ca 1 minut lång video till min skadeanmälan eftersom det inte fanns stöd för det i appen.

Därför tre stjärnor eftersom detta kanske är ett helt ok företag försäkringsmässigt men att appen, som ändå är väldigt central för hela konceptet, fungerar väldigt dåligt (använder en iPhone 16, så det är inte fel på mobilen).

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Hej Daniel, Simon som är produktansvarig på Sejfa här. Fullt rimlig och bra feedback på hur vi kan förbättra upplevelsen av Sejfa för dig som kund. Jag ska se över vad vi kan åtgärda i närtid och vad vi behöver lite längre tid på oss för att fixa.

Ha en fin fredag!

toppen

Ni är effektiv att hantera min ärende. Jag är jättetacksam.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Vad härligt att höra att du är nöjd – vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till snabbt och smidigt. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver något!

Saanut 2/5 tähteä

Osmidigt att inte kunna ”markera/välja”…

Osmidigt att inte kunna ”markera/välja” prylar från den allmänna listan ”Mina prylar” när jag skulle fylla i den ärendespecifika listan jag blev ombedd att fylla i manuellt igen.

Dålig synk mellan de olika personerna som jag chattade med i appen vid ett ärende.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack för att du delar – det där ska såklart kännas smidigare än så.

Vi tar med oss feedbacken kring “Mina prylar” direkt, det ska inte behöva bli dubbeljobb. Och gällande chatten håller vi med – det ska vara en tydlig röd tråd oavsett vem du pratar med. Tveka inte på att höra av dig om du vill bli uppringd så hjälper vi dig omedelbart! Sejfa

Helt ärligt

Helt ärligt, smidigaste försäkringen någonsin

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Kul att höra – smidigt är precis vad vi siktar på!

Snabb och kunnig hjälp.

Mycket snabb hantering av ett ärende. Ersättning utbetalt till mig inom 12h från att jag skapade ärendet.

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Snabba ryck ska det vara
Skönt att höra att allt gick smidigt – precis så vi vill att det ska funka.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin