Positivt: Allt sköttes via appen vilket var väldigt smidigt, hanteringen gick ganska fort. Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har nu använt appen och tjänsten ett par månader. Största vinsten för mig är enkelheten. Försäkring har alltid känts krångligt innan, nu känns det enkelt att få översikt. Även fått väldigt bra h... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.
Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.
404 84, Göteborg, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Man får tala med skadehantering om man behöver

Vastaus yritykseltä Sejfa
Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen att lägga ut alla utgifter utomlands då sejfa inte hade något bra samarbete med utländsk sjukvård. Ringde ett SOS nummer men dom hade inte samarbete med Sejfa.

Vastaus yritykseltä Sejfa
Snabbt och smidigt med utbetalning direkt. Hade velat ha ersättning för cykellåsen också

Vastaus yritykseltä Sejfa
Smidigare än dom vanliga försäkringsbolagen

Enkelt, smidigt!
Rekommenderas starkt för de som vill känna sig trygga!

Vastaus yritykseltä Sejfa
En lite roligare försäkring som är enklare att förstå sig på👍 känns väldigt tryggt, och appen är väldigt lätt att använda för oss alla i familjen.

Vastaus yritykseltä Sejfa
Bra service och info hela vägen igenom!

Vastaus yritykseltä Sejfa
Jag är väldigt nöjd med Sejfa. Allt har känts enkelt, tydligt och smidigt från start. Appen är lätt att använda, informationen är lätt att förstå och kundservicen har varit snabb och hjälpsam när jag haft frågor. Det märks att de vill göra försäkring mindre krångligt än många andra bolag. Hittills har jag haft en väldigt positiv upplevelse och kan absolut rekommendera Sejfa till andra som vill ha en modern och enkel försäkring.

Vastaus yritykseltä Sejfa
Jag var faktiskt lite skeptisk i början (försäkringar är ju sällan något man älskar att hålla på med), men Sejfa har verkligen överraskat mig positivt. Allt har varit så himla smidigt och enkelt, inga konstiga formuleringar eller krångliga processer.
När jag haft frågor har jag fått snabba och trevliga svar, och det känns verkligen som att de bryr sig på riktigt. Det är en sän där liten sak som gör stor skillnad - att man känner sig trygg och tagen på allvar.
Det känns modernt, transparent och ärligt. Precis så som man vill att en försäkring ska vara. Kan verkligen rekommendera!

Vastaus yritykseltä Sejfa
Otroligt enkelt byte av försäkring. Får direkt en jämförelse (som är billigare). En modern försäkring som kommer från tech, känns nytt och fräscht!

Vastaus yritykseltä Sejfa
A modern insurance-solution for my generation (I am 24 years old). Simply great!

Vastaus yritykseltä Sejfa
An excellent service from start to finish

Vastaus yritykseltä Sejfa
Väldigt nöjd med Sejfa! Snabb och smidig support. Rekommenderas varmt.

Underbar upplevelse!
Bra pris, snabbt och smidigt.
Rekommenderar verkligen!