Sejfa Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Det som är otroligt bra med Sejfa är att deras kundtjänst är otroligt bra. De ger en tydlig information om allt man bör skicka in mm. De är snabba på att ge svar och de hjälper verkligen när olyckan v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ytterst snabb och smidig skadereglering, blixtsnabb utbetalning via Swish, trevligt bemötande. Det här är nog det bästa försäkringsbolaget i Sverige (deras premier tål också att jämföras, är du studen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra mailkontakt med dem, trots lite strul tills nu frå min sida så är de mycket hjälpsamma. De mailade mig om att jag hade två försäkringar och hjälpte mig reda ut det. Lite krångligt att göra f... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sejfa gav mig gott om tid att hinna gå igenom mina värdesaker vid inbrottet i min lägenhet (det var mycket jobb). När jag väl skickade in ärendet så fick jag ersättning redan nästa dag. De till och me... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kotivakuutusyhtiö

Tietoja yrityksestä Sejfa

Yrityksen kirjoittama

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

Erinomainen

Kanon bra bemötande

Snabbt, effektivt och bra

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack Eric för din recension, precis så vill vi att våra kunder ska uppleva Sejfa!

Är helnöjd

Är helnöjd, var initialt problem med förlängd reseförsäkring men efter kontakt med Sejfa löstes det oerhört smidigt. 10/10

11. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack för din recension! Vad skönt att höra att problemet med den förlängda reseförsäkringen löstes smidigt och att du är helnöjd. Tack för ditt förtroende – och för betyget!

Saanut 3/5 tähteä

Jag har bara gjort en enda…

Jag har bara gjort en enda "skadeanmälan", allt i appen med en AI chat bot, på en borttappad pryl, och jag fick swish med pengar från Sejfa efter en dag (en vardag), men inte lika högt belopp som prylen kostar idag, och minus självrisken på 1500 kr.

Appen kanske är obligatorisk?

Sambon bjöd in mig till sambons Sejfa hemförsäkringen via Sejfa appen på hennes telefon till segja appen på min telefon, innan jag kunde skadeanmäla. Ganska teknisk process, men det gick bra.

Jag ställde en följdfråga i appen på skadeärendet varför ersättningsbeloppet är lägre än vad den kostar att ersätta, men inget svar på tre vardagar nu :-/

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar att du inte fått svar på din följdfråga ännu – det ska självklart gå snabbare än så. Vi kommer att kontakta dig imorgon för att gå igenom ärendet och förklara hur det exakta ersättningsbeloppet har beräknats.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta, och för din feedback kring både appen och processen. Den hjälper oss att bli bättre.
Sejfa

Snabba på att svara

Snabba på att svara, tillmötesgående och kunnig personal! Rekommenderar starkt!

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplevde oss som snabba, tillmötesgående och kunniga. Det betyder mycket för oss.

Jättebra försäkring!

Jättebra försäkring! Snabb utbetalning, enkel skadehantering.

29. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack snälla för din fina recension!
Vad kul att höra att både skadehanteringen och utbetalningen funkade smidigt – precis så vill vi att det ska vara. Hör av dig om du behöver hjälp med något framöver!

Saanut 5/5 tähteä

Fick ersättning på en gång direkt nör…

Fick ersättning på en gång direkt nör jag skickade skadeanmälan 😃

4. tammikuuta 2026

Tack för din recension!
Härligt att höra att ersättningen kom direkt – snabbt och enkelt är målet. Vi finns här om du behöver oss igen!

Rekommenderar

Snabba,bra service, enkelt och bra!

19. joulukuuta 2025

Härligt att du är nöjd som Sejfa-kund. God jul! :) /Teamet på Sejfa

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt bra hjälp och trevligt…

Väldigt bra hjälp och trevligt bemötande i ett för oss tufft ärende. Väldigt nöjda och tacksamma för det. Bra pris på försäkringen.

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack Victoria för dina fina ord. Vi är glada över att kunna hjälpa till!

Lätt app kanon

Lätt app kanon

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sejfa

Hej Daniel! Tack för dina ord. Det är alltid lika kul att höra att kunder upplever appen enkel att använda! Mvh Team Sejfa

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt och mycket trevligt bemötande av…

Enkelt och mycket trevligt bemötande av kundtjänst!

21. marraskuuta 2025

Tack för din recension!
Härligt att höra att allt var enkelt och att kundtjänsten tog väl hand om dig. Vi skickar vidare berömmet — de älskar sånt!

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt bra service och snabb…

Riktigt bra service och snabb återkoppling. Kände mig väl omhändertagen och hela processen var superenkel. Kan varmt rekommendera!!

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du haft en så smidig upplevelse med oss.

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris och grym kundservice

Bra pris och grym kundservice. Känner mig trygg med Sejfa.

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sejfa

Tack för din recension! Härligt att höra att du känner dig trygg med oss.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin