Saanut 5/5 tähteä

Al sinds 2019 het AJAX systeem bij mij zelf in gebruik en ook bij anderen geinstalleerd. Na mijn melding dat een van de componenten intermittend uit viel werd direct door Peter gereageerd en een oplo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had nieuwe cilinders nodig voor mijn deuren. Had alleen meer sleutels nodig dan op de website te selecteren viel. Snel en goed contact gehad, website bleek meteen aangepast en snelle levering na best... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze woning is beveiligd door Secures afgelopen week. Het contact met het bedrijf liep voorspoedig telefonisch goed bereikbaar en zelfs op de mail kregen we in de avond nog antwoord! De installat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn klant bij deze organisatie vanaf rond 2020. Deze organisatie levert wat zij beloofd en, ook daarna, goede service. Vragen worden benatwoord, ook 2 jaar na dato. Solide en betrouwbaar. Wat zij... Näytä lisää

1. Turvajärjestelmien toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Secures levert beveiligingsoplossingen voor ieder segment. Alarmsystemen, Camerasystemen, Intercom, Toegangscontrole, Kluizen, Mistgeneratoren, Cilinders en Hang en Sluitwerk.

4,7

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer tevreden

De bestelling zelf ging zeer vlot. Snel en correct de dag erop reeds geleverd. De website is duidelijk en geeft uitleg bij elk product. 2 bestellingen geplaatst en elke keer ging dit heel goed. De installatie zelf gedaan en op een dag was ik rond met alles te installeren en te configureren. Ik liep nog tegen 1 ding aan en hiervoor gebeld. Bleek niet meer te zijn dan een defect netwerkkabeltje (dat ik daar zelf niet aan gedacht heb ... ;-)). Peter van Secures heeft me zeer goed verder geholpen. Klantenservice was dus top! Ik kan het bedrijf alleen maar aanraden, net zoals de producten die ze verkopen. Komt nog eens bij dat ze op vlak van prijzen ook heel correct zijn. Aanrader!

16. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review, Joris! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent 😊

Deskundige service

Goede service en mensen met verstand van zaken. Zeer tevreden over het contact en dienstverlening.

16. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je mooie review, Cindy! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en expertise. We staan altijd voor je klaar! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Top vaklui en goede meldkamer

Top vaklui
Weten wat de klant wil
Werken precies volgens de afspraak
Was erg blij met ze
En ook goede meldkamer

14. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met onze service en de meldkamer. We staan altijd voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed en kundig advies

Zeer goed en kundig advies. Snelle levering en goede after sales. Bedrijf met professionele uitstraling en oog voor de klant. Ik heb nu sinds 3 jaar alarminstallatie, brand- en watermelders van het merk AJAX naar volle tevredenheid in gebruik.

13. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je prachtige review! Geweldig om te horen dat je al 3 jaar tevreden bent met je AJAX-installatie en onze service. We blijven ons best doen om je van professioneel advies en goede aftersales te voorzien. Veel veilige jaren gewenst! 😊🔒

Top service!

Zeer snelle beantwoording op vragen en advies voor producten.
Afhandeling van bestelling en levering gaat ook perfect.

11. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je fantastische review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle reacties, advies en perfecte afhandeling. We blijven ons best doen om deze service te bieden! 😊👍

Nu 2 jaar in gebruik

Nu 2 jaar in gebruik. Snel, simpel en betrouwbaar. De batterijen nog niet vernieuwd !!

11. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je na 2 jaar nog steeds tevreden bent met de betrouwbaarheid en lange batterijduur. We wensen je nog veel veilige jaren toe! 😊🔋

Telefonische hulp bij installatie

Ik heb gisteren contact gehad met deze firma.
Ik had problemen met de installatie. Het was buiten kantoortijd. Ze hebben mij nog geen half uur erna gebeld en mij uitstekend op weg geholpen.

Mijn dank hiervoor.

9. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we je snel en goed konden helpen. We staan altijd voor je klaar! 😊📞

Saanut 5/5 tähteä

Hier word je elke keer super geholpen

Hier word je elke keer super geholpen. Scherpe prijzen en snelle verzending. Tot de volgende.

8. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je telkens tevreden bent. We zien je graag terug bij je volgende bestelling!

Betrouwbare leverancier

Betrouwbare leverancier. Goede prijs/service verhouding.

8. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je positieve review en we staan altijd voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Net voordat we op vakantie gingen…

Net voordat we op vakantie gingen storing aan het alarm, snelle telefonische ondersteuning met diverse keren contact tot ver na sluitingstijd problemen kunnen oplossen. Noot: zij hebben de installatie niet aangelegd!

6. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je prachtige review! We zijn blij dat we je snel en goed hebben kunnen helpen, zelfs buiten de reguliere tijden staan we altijd voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Goed advies ontvangen en het werk goed

Goed advies ontvangen. Besteld en geïnstalleerd door Secure nu bijna 9 maanden geleden. Het systeem werkt naar behoren. Bediening is eenvoudig.

7. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons advies, de installatie en het gebruiksgemak van het systeem. We wensen je nog vele veilige jaren toe! 😊🔒

Saanut 5/5 tähteä

Goede producten en prima advies!

20. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze producten en advies. We helpen je graag weer in de toekomst!

Zeer tevreden!

Ons gehele alarmsysteem van Ajax hier gekocht. Zowel de prijs als de aftersales is geweldig!

1. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de prijs als onze aftersales. Veel plezier en veiligheid met je AJAX-alarmsysteem! 😊🔒

Goede service van Ajax apparatuur

Dit bedrijf heeft goede producten en als je de helpdesk belt zijn ze super vriendelijk en helpen je graag voor een goede oplossing.
Meerdere spullen hier gekocht en altijd keurig op tijd binnen.
Niet twijfelen gewoon hier kopen.

7. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je fantastische review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze producten, service en snelle levering. We blijven ons best doen om je goed te helpen. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling!

Fijn bedrijf

Een snelle levering. Denken met je mee. Iets te veel besteld geen probleem is gelijk geregeld. Fijn bedrijf.

10. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je onze snelle levering en service waardeert. Het meedenken en oplossen van problemen is voor ons vanzelfsprekend. We staan altijd voor je klaar! 😊

Ajax

6. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je fijne feedback! We zijn blij dat je onze service zo ervaart. 😊👍

Goede klant ervaring

Correcte levering van producten, kwalitatief. Ook naverkoop service is goed. Al meerdere jaren tevreden.

2. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je al meerdere jaren tevreden bent met onze producten en service. We blijven ons best doen om je van dienst te zijn! 😊

Goede en mooie website

Goede en mooie website, snelle levering en deskundige (telefonische hulp)

6. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent, we staan altijd voor je klaar! 😊📞

Saanut 5/5 tähteä

Secures, met hun hulp heeft elk probleem een oplossing!

Secures,
Je hoeft maar te bellen, je probleem aan te geven en het wordt opgelost.
Top contact, top hulp, top oplossing!

31. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je onze service zo ervaart. We staan altijd klaar om je te helpen! 😊👍

Saanut 5/5 tähteä

Prima verloop van de bestelling

Prima verloop van de bestelling, opvolging en levering.

15. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secures

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen. We staan graag weer voor je klaar in de toekomst! 😊

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin