Très bonne expérience. La livraison n'étant pas arrivée à la date prévue, j'ai fait un mail de demande de remboursement. J'ai reçu une réponse dès le lendemain me proposant un nouvel envoi pour cau... Näytä lisää
Zeer tevreden over Schwertz & Co. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De service is uitstekend: er wordt goed meegedacht, afspraken worden nagekomen en vragen wor... Näytä lisää
Op 3 verschillende manieren om een faktuur gevraagd maar nog steeds niet ontvangen en ook geen reactie 1 x via chat 2 x gebeld (geen gehoor, ingesproken op voicemail) Nu email gestuurd naar sales e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hadden een geweldige rode wc met bidet besteld. Door vertraging in de bouw werd deze later gemonteerd en bleek de bril beschadigd. Per mail contact gehad en er werd direct een nieuwe opgestuurd.
Yrityksen kirjoittama
Schwertz & Co staat voor stijlvol, kwalitatief sanitair dat comfort en design samenbrengt. Wij bieden zorgvuldig geselecteerde badkamerproducten met oog voor detail, duurzaamheid en gebruiksgemak. Van moderne toiletten tot verfijnde afwerkingen: bij Schwertz & Co kiest u voor kwaliteit waarop u kunt vertrouwen, met service die net zo sterk is als onze producten.
Achterdijk 1F, 3043NW, Rotterdam, Hollanti
- sales@smartby.nl
- schwertzco.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 30 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Terrible company
Terrible company. They simply lie about the parts including in the product and then refuse to correct their mistakes. There is no clear information about the products they sell and then they send the cheapest plastic piece they have. Not even sorry or sth. Never buy something from them.
Product zoals op de site gepresenteerd.
Product zoals op de site gepresenteerd.
Mooie kleur en degelijk materiaal.
Enige minpuntje, niet de dag erna geleverd wat wel beloofd wordt op de website.
Hele nette prijs incl
Hele nette prijs incl. verzendkosten en een supersnelle levering.
Hartelijk dank voor de geleverde dienst.
Bestelde steunen voor radiators
Bestelde steunen voor radiators. Wasdringend omdat onze installateur merktedat de muren niet stabiel genoeg waren. Zouden volgende dag geleverd worden en zijn er na 4 dagen nog steeds niet. De installateurmoest ik wegsturen wat voor extra kosten zorgde. Nooit meer ! Schrijf nietdat je de volgende dag levert als dit helemaal niet klopt want dan had ik ergens anders besteld.
Het pakket is netjes geleverd
Het pakket is netjes geleverd
Heb 2 doucherekjes besteld van 30 cm krijg er 2 van 25 cm staat op de doos 30cm hoe dan
Goede kwaliteit
De douche meubels zijn van mooie kwaliteit, ook de bezorging was heel snel, vrijdagochtend besteld maandag al thuis bezorgd, top!
Impossible de suivre ma commande – absence totale d’informations
J’ai passé une commande (via BRICO) qui a été remise à DHL, mais il est impossible de suivre l’envoi : aucune mise à jour, aucune information visible dans leur système.
Ce fournisseur a reconnu le problème et m’a promis un retour avant 11h ce lundi, mais je n’ai reçu aucune réponse dans les délais annoncés.
C’est très problématique, d’autant plus que je dois pouvoir m’organiser pour être présent lors de la livraison.
À cela s’ajoute que j’ai déjà rencontré des problèmes avec DHL dans le passé (colis abîmés), ce qui rend la situation encore plus préoccupante.
Pour le moment, je suis déçu par le manque de communication et de transparence.
J’attends une solution rapide et un suivi clair, ce qui me semble être le minimum pour un service fiable.
Après divers échanges de mails... j'ai bénéficié d'une livraison spécifique.
Nadat bestelling langer wegbleef dan…
Nadat bestelling langer wegbleef dan aangegeven levertijd, contact opgenomen met klantenservice van Schwartz, hier heel vriendelijk geholpen door medewerker die gelijk contact op zou nemen met DHL ,en mocht dit niet het gewenste resultaat opleveren, werd er direct een nieuwe order aangemaakt en met een andere vervoerder verstuurd, zodat wij de volgende dag artikel zouden ontvangen, en ja alle lof voor medewerker wij hebben op tijd artikel de volgende dag ontvangen!
Ik heb nog steeds niets ontvangen
Mooie en goede resultaten met de 40cm…
Mooie en goede resultaten met de 40cm ronde regendouchekop. Duurzaamheid moet de komende weken en maanden blijken. Het bewchermingsfolie was al van de douchekop verwijderd. Behalve aan op de wat scherpere randjes. Misschien was het daarom in de sale. Hij lijkt wel ongebruikt dus verder prima.
Hij douchet lekker, straaltjes zijn iets dikker dan mijn 20 cm grohe kop waardoor het lekker warm is onder deze 40 cm ronde kop.
Pakket was snel verstuurd maar door…
Pakket was snel verstuurd maar door slechte weer geen bezorging mogelijk. Het bleef daarna stil vanuit pakket bezorger. Contact opgenomen met Schwertsco die snel reageerde, dank daarvoor. Volgende dag vanuit pakketbezorger weer duidelijkheid gekregen wanneer het bezorgmoment is.
I ordered the radiator on 29Dec
I ordered the radiator on 29Dec. Before ordering I checked with customer support about the delivery time. On website it shows 1-2 working days.
Yesterday also I checked with customer support. It was showing it will be delivered yesterday, but today is 8-Jan and it is still now not delivered yet.
Een toilet besteld via Schwertz & Co
Een toilet besteld via Schwertz & Co. Nadat de bestelling geleverd was bleek dat deze beschadigd was. Contact opgenomen met Schwertz & Co. Hierna was een nieuwe bestelling geleverd.
Het begon wat rommelig, maar uiteindelijk werd alles keurig opgelost. Ik ben blij met de snelle opvolging en de nette service van Schwertz & Co.
een wastafel
Ik heb een wastafel via BOL van schwertz & co bestelling nummer A000ATJFP5 op 19/11/2025 gekocht en ik wil hem retourneren omdat ik andere optie heb... Ik heb alleen open en netjes dicht gemaakt en gestuurd met zelfde verpakking. Helaas hoor ik van hun dat het beschadig is. Ze hebben mij geld geweigerd. Wel heb ik van bol alleen 20€ vergoeding gekregen.
Oplechters denk er na voor dat u besteld
Goed afgehandeld
Goed afgehandeld, keurig afgeleverd. Kwaliteit van het product kunnen we nu nog niet zeggen. Dat is pas na jaren gebruik.
traag
“vandaag voor 1800u besteld, morgen in huis” staat er voornamelijk voor de sier, hier dus vooral niet teveel van uit gaan.
Item was verder wel helemaal top & voldoet prima aan de verwachtingen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.