schwertz & co Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Très bonne expérience. La livraison n'étant pas arrivée à la date prévue, j'ai fait un mail de demande de remboursement. J'ai reçu une réponse dès le lendemain me proposant un nouvel envoi pour cau... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Op 3 verschillende manieren om een faktuur gevraagd maar nog steeds niet ontvangen en ook geen reactie 1 x via chat 2 x gebeld (geen gehoor, ingesproken op voicemail) Nu email gestuurd naar sales e... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Hadden een geweldige rode wc met bidet besteld. Door vertraging in de bouw werd deze later gemonteerd en bleek de bril beschadigd. Per mail contact gehad en er werd direct een nieuwe opgestuurd.

1. Kylpyhuonetarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Schwertz & Co staat voor stijlvol, kwalitatief sanitair dat comfort en design samenbrengt. Wij bieden zorgvuldig geselecteerde badkamerproducten met oog voor detail, duurzaamheid en gebruiksgemak. Van moderne toiletten tot verfijnde afwerkingen: bij Schwertz & Co kiest u voor kwaliteit waarop u kunt vertrouwen, met service die net zo sterk is als onze producten.

Hyvä

Kaikki arvostelut

102 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer tevreden over Schwertz & Co

Zeer tevreden over Schwertz & Co. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De service is uitstekend: er wordt goed meegedacht, afspraken worden nagekomen en vragen worden snel beantwoord.

Daarnaast was de levering erg snel en zijn de artikelen keurig en op tijd geleverd. De kwaliteit van de geleverde artikelen is uitstekend en voldoet volledig aan de verwachtingen. Een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit, snelle levering en uitstekende service combineert. Zeker een aanrader!

16. heinäkuuta 2026

Très bonne expérience.

Très bonne expérience.
La livraison n'étant pas arrivée à la date prévue, j'ai fait un mail de demande de remboursement. J'ai reçu une réponse dès le lendemain me proposant un nouvel envoi pour cause de colis égaré, ce qui peut arriver, ou le remboursement.
La proposition d'un nouvel envoi avec la promesse d'être livrée le lendemain faite par le vendeur me convenait car mon radiateur fuite et il est urgent de le remplacer, le lendemain matin 9h toc toc, le livreur DHL était là.
Merci à eux pour la qualité du suivi.

23. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Je n ai toujours pas reçu le produit. Énormément de retard

Je n ai tj pas reçu le colis que j'aurais dû recevoir depuis longtemps.

28. kesäkuuta 2026
schwertz & co-logo

Vastaus yritykseltä schwertz & co

Bonjour Stéphane,

Nous sommes sincèrement désolés que votre commande n'ait toujours pas été livrée.

Nous venons de contacter DHL afin de connaître la situation. Il semble que le colis soit bloqué avec le statut « en cours d'acheminement ».

Pouvez-vous nous envoyer un e-mail ? Nous pourrons ainsi vous tenir informé(e) de l'évolution de la situation.

Saanut 2/5 tähteä

Op 3 verschillende manieren om een…

1 x via chat
2 x gebeld (geen gehoor, ingesproken op voicemail)
Nu email gestuurd naar sales en email via klantenservice

22. kesäkuuta 2026
schwertz & co-logo

Vastaus yritykseltä schwertz & co

Goedendag,
Dank voor uw review.

Doorgaans reageren wij binnen 24u. Indien u geen reactie heeft gehad gaat er wellicht iets niet goed.

Onder welk email heeft u dit gestuurd dan kijken wij dit direct voor u na.

Saanut 1/5 tähteä

Nog nooit zo’n slechte ervaring gehad

Nog nooit zo’n slechte ervaring gehad. De afgesproken verzendtermijnen zijn totaal niet nagekomen. De levering heeft meer dan 10 dagen geduurd, waardoor de bestelling uiteindelijk compleet zijn doel heeft gemist en voor ons niet meer relevant was.

Vervolgens ging het pakket terug naar een depot omdat wij niet thuis waren op het moment van levering. In plaats van een redelijke oplossing of een nieuwe bezorgpoging, werd van ons verwacht dat wij het pakket zelf gingen ophalen. Alsof de vertraging nog niet genoeg overlast had veroorzaakt.

Omdat de bestelling door alle vertragingen en problemen geen enkele waarde meer had, hebben wij een volledige annulering aangevraagd. Tot onze verbazing werd er vervolgens gewoon €100 ingehouden op het terug te betalen bedrag. Onbegrijpelijk. Wij hebben niets fout gedaan, maar worden wel financieel benadeeld door fouten en slechte afhandeling vanuit hun kant.

De communicatie was teleurstellend, de service ondermaats en de klantgerichtheid ver te zoeken. Er wordt met mooie beloftes geadverteerd, maar zodra er iets misgaat lijkt niemand verantwoordelijkheid te nemen. Als klant blijf je achter met frustratie, tijdverlies en onnodige kosten.

Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je hier bestelt. Voor mij was dit een uiterst negatieve ervaring die ik zeker niet nog eens zal herhalen. 1 ster is al teveel

18. kesäkuuta 2026

Beschadigde wc bril

Per mail contact gehad en er werd direct een nieuwe opgestuurd.

11. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een bestelling geplaatst op 29…

Ik heb een bestelling geplaatst op 29 mei per mail krijg ik een bericht dat het wordt 1of 2 juni de uiterst 3 juni na meer keren bellen de eigenaar geeft dat het wordt 4 juni ,ik heb de heel dag thuis gewacht om mijn bestelling te ontvangen helaas !het is bijna 6uur PM .ik heb de eigenaar weer gebeld over situatie van deze bestelling,de heer geeft aan dat DHL was voor de deur 2 keer en kon de bestelling leveren ( leugens) ik belde weer de eigenaar hij reageerde niet later kreeg ik weer een mailtje de heer geeft dat morgen 5 juni pas kom binnen, ik heb hem weer gebeld om die bestelling te annuleren maar hij wil niet annuleren de rede is dat de bestelling in de buurt van mij maar dat klopt ook niet en hij stuurde mij een adres in Amersfoort om daar te gaan mijn bestelling ophalen geen probleem ik weet zeker dat hij heeft al discussie opgenomen ,maar wat hij niet weet is dat ik zelf heb de camera voor de deur na terug naar filmpjes van al die dagen constateerde ik dat dhl was nooit bij mij geweest. Ik heb hard bewijs dat alles wat heeft gezegd tegen mij waren kinderen smoesjes.
Onbetrouwbaar bedrijf .ik raad niks kopen bij hem en hij is telefonisch onvriendelijk.

29. toukokuuta 2026

Aloni Aleco Hoge Badkamerkast

Aloni Aleco Hoge Badkamerkast – 35x190 Cm – Wit – Softclose Deuren gekocht. (3 stuks)
-Blijkt helemaal geen soft-close te zijn
-Pootjes blijken van goedkoop plastic
-Geen voorgeboorde gaatjes voor de pootjes
-Handvatten van zeer dun metaal
-Schroef afgebroken bij bevestigen, waardoor 1 handvat al afgebroken is.

Absoluut het geld niet waard, en als je de website moet geloven zouden ze zonder de korting meer dan 400 euro per stuk zijn, klopt niets van.
Drie dagen geleden mail gestuurd, tot op heden geen antwoord.
Update; reactie gehad van de klantenservice, ze betreuren het en gaan het onderzoeken, ondertussen gaan ze softclose scharnieren nasturen, mocht ik andere pootjes aanschaffen (waar ik vanaf zie omdat het erop en eraf schroeven de constructie niet ten goede komt) en hebben ze foto's verzocht van het gebroken handvat. Kortom er wordt wel meegewerkt en actie ondernomen. Voor nu daarom een sterretje erbij.

8. kesäkuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Radiator chroom met 3 steunen

De radiator chroom ziet er mooi uit.
Het is een radiator met steunen. Maar misschien kunnen jullie ook een complete set aanbieden met alles wat nodig is voor installatie dan kunnen klanten makelijker een keuze maken niet iedereen is installateur.

3. toukokuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin