Schoorsteenvegervdheijden Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Oplichter, misleidende website met vanaf prijzen per meter. Ruim €500 betaald voor half uurtje werk. Meneer ging mijn huis niet uit moest persé terplekke het bedrag voldoen. Kan ook geen review plaa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Afzetter! 20 minuten binnen, schoorsteen vegen zou 45€ kosten ( ik had er van tevoren over gebeld) kostte ineens 45€ per meter, bijna 500€ ter plekke moeten afrekenen omdat t ‘ mechanisch’ gereinigd... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Onduidelijke website met kleine lettertjes over vegen per meter. Oké, als consument is het handig beter te lezen, maar erg duidelijk is het allemaal niet. Denk je met een redelijk regulier tarief te m... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bedrijf aangeschreven met vraag prijsindicatie. Stond va prijs van 45,00. Voor de afspraak gevraagd nogmaals naar bijkomende kosten. De eigen site wordt geblokkeerd ivm fraude gevaar. Kan vanuit de te... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

189 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

89 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Pure oplichting, website misleidend.

Dit bedrijf moet worden gestopt, vandaag schoorsteen laten schoonmaken en rekende op een normaal tarief van rond €90, maar moest 5x zoveel betalen voor het vegen. Op de website staan alleen goeie reviews, hoe kan dat?

11. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Net als alle andere reviews (en niet…

Net als alle andere reviews (en niet degene op hun eigen website) kan ik bevestigen dat dit bedrijf veels te veel rekent voor het vegen van het schoorsteenkanaal. En vervelender is dat ze dat niet duidelijk aangeven op de website.

Advies: geen gebruik van maken!

9. syyskuuta 2025

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel!
Firma List en Bedrog is een passender naam voor dit bedrijf.
Telefonische toezegging gekregen voor
€ 60,— incl voorrijkosten om de schoorsteen te vegen. Medewerker is klein uurtje bezig geweest. Factuur werd ingevuld, kosten € 600,— ( 6 mtr pijp vegen + weghalen van vogelnest en camera inspecties) Op basis van wat ik nu weet en hier lees trek ik de aanwezigheid van een vogelnest in twijfel. Ik ben niet op het dak geweest om in die pijp te kijken. Bedrag terug kunnen praten tot € 450,— maar ik had eigenlijk gewoon moeten weigeren om te betalen. Stom geweest!
Beloofde veegbewijs voor de verzekering nooit ontvangen, telefoon en mails worden niet beantwoord.
Doe geen zaken met dit bedrijf! Het zijn oplichters pur sang! Voer voor tros Radar!

Trap er niet in!

Hier hetzelfde verhaal.
1200 euro voor ons en de buren (600 per schoorsteen). Telefonisch kregen we 55,- te horen.
Niet gezwicht voor de druk en uiteindelijk "afgekocht" voor 200 euro handje contantje.
Helaas geen bonnetje voor de verzekering ;)
Trap er niet in en betaal zeker niet alles!

8. syyskuuta 2025

OPLICHTING?

Voor ruim een half uur kregen wij een factuur van ruim € 500,00 !!!

Dit is absoluut niet normaal.
Het riekt naar OPLICHTING.

Informeer een klant EERLIJK over je prijs, niet met hele kleine lettertjes onderaan je website.

Nieuwe klant, denk dus maar 10 x na voor je dit bedrijf inhuurt!

3. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ook ik ben er in getuind

Ook ik ben er in getuind. Het wordt voor een klant niet direct duidelijk dat de prijs per strekkende meter is. Ik moet wel toegeven dat, door de spoed die achter de veegbeurt zat, ik vooraf niet echt goed naar referenties gezocht heb. Het enige dat ik kan doen is mensen voor dit bedrijf te waarschuwen. Doe het niet!

Oplichting, uitkijken!

Mijn broer is opgelicht door dit bedrijf. Op hun site staat v.a. 45 euro. Maar bij het afrekenen is dit ineens 45 euro/meter! Ook is er op de site geen adres van het bedrijf te vinden.

Echte oplichters!

Echte oplichters!

Ze komen vriendelijk over maar komen met torenhoge rekening. Let goed op de prijzen zijn per meter dus in plaats van € 45 ben je zo het tienvoudige kwijt of meer ook bijkomende zaken als camera inspectie en voorrijkosten worden plots gepresenteerd. Ergens verstopt op hun website zie je alleen staan dat het per meter is maar je wordt volledig misleid!

7. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jammer dat ik niet beter had gekeken…

Jammer dat ik niet beter had gekeken naar de reviews
Op hun site 5 sterren
Helaas in de praktijk oplichting
Prijs voor vegen €435
Na bezwaar kan de btw er af
Hoe kan dit
Ik denk dat Radar hier eens aandacht moet besteden en ook de belastingdienst!!!

Oplichters

Oplichters! Eerste keer schoorsteen laten vegen. Dacht rond de €100, was €380 kwijt. Wat een geld! Papieren voor de factuur waren op. De pinautomaat was leeg, dus geld overgemaakt, zo stom! En uiteraard geen factuur ontvangen via de e-mail.
Krassen op het plafond van de pijp.
We gaan er werk van maken. De jongeman staat met zijn gezicht mooi op de camera.

Saanut 1/5 tähteä

Doe geen zaken met dit bedrijf

Mijn ervaring is het zelfde als de overige mensen hier.
Dit bedrijf vraagt grote bedragen voor hun werk terwijl het op de website lijkt dat het vegen voor 45 euro plus 20 euro voorrijkosten gegaan word.
Die 45 euro is per meter rookkanaal. Belachelijk natuurlijk en op zn minst misleiding maar als je goed zoekt staat het klein op hun website. Doe geen zaken met dit bedrijf is mijn tip. Het heeft mij 350 euro gekost terwijl ik in goed vertrouwen uit ging van 65 euro. Wanneer je op deze manier zaken doet ben je in ieder geval zo klaar.
Bij mij nooit meer !

3. syyskuuta 2025

Ook opgelicht

Wat erg. Ook wij zijn opgelicht. Ik had op jullie eerdere ervaringen moeten kijken. Een klein kacheltje bijna nieuwe schoorsteen. Half uurtje werk. Twee aardige jongens. Pin automaat van van de Heijden hadden ze niet bij zich dus moest naar een persoonlijke rekening. Heb wel handgeschreven factuur gekregen met hun namen. Camera inspectie beelden hebben ze ongevraagd gemaakt en zou 135 euro kosten. Mail met beelden en rapport voor verzekering zou ik snel ontvangen maar nooit ontvangen. Telefoon antwoorden ze niet. Mail ook niet.

1. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ben er verdomme ook in getrapt!!

Ben er verdomme ook in getrapt!!! Vuile oplichters. Nog geen uur geweest, rekening van ruim €400. Helaas was mijn vrouw alleen thuis, anders had ie kunnen fluiten naar ze centen. Hij zei tegen mijn vrouw dat zijn baas wil dat je meteen betaald. Dat snap ik, voordat dat iemand je er op attendeert is ie gevlogen.

Belachelijk duur

Belachelijk duur

Ook in de vanaf prijs gestapt van 45€ en niet verder gekeken omdat ik overal zie staan: prijzen tussen 60/100€
Had ook gegoogled wat de gemiddelde prijs was en maximale stond op 105€

Nu moesten wij ook 470€ afrekenen. Dit mocht zwart want normaal kwam er nog BTW bovenop en zou dit 568€!!! Zijn. Te belachelijk voor woorden.

Absoluut oplichters!!!

Absoluut oplichters!!!

Je wordt genaaid waar je bij staat! Zijn met 10 minuten klaar vergallen je hele pellet kachel, weten niet waar het roet/as zit en hoe ze dat eruit kunnen krijgen. Zeggen vervolgens ja dan moet je maar met degene die hem geïnstalleerd heeft contact opnemen. En laten je achter met een rekening van € 242. Die je meteen moet aftikken. (Terwijl door de telefoon €65 werd gesuggereerd)
Echt mensen gaan niet met deze gasten in zee!!

En trustpilot… hoezo krijgen ze een 2,3 terwijl ze 7x 1 ster hebben…. Das gewoon een 1 dus!!

Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin