Schoorsteenvegervdheijden Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Oplichter, misleidende website met vanaf prijzen per meter. Ruim €500 betaald voor half uurtje werk. Meneer ging mijn huis niet uit moest persé terplekke het bedrag voldoen. Kan ook geen review plaa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Afzetter! 20 minuten binnen, schoorsteen vegen zou 45€ kosten ( ik had er van tevoren over gebeld) kostte ineens 45€ per meter, bijna 500€ ter plekke moeten afrekenen omdat t ‘ mechanisch’ gereinigd... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Onduidelijke website met kleine lettertjes over vegen per meter. Oké, als consument is het handig beter te lezen, maar erg duidelijk is het allemaal niet. Denk je met een redelijk regulier tarief te m... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bedrijf aangeschreven met vraag prijsindicatie. Stond va prijs van 45,00. Voor de afspraak gevraagd nogmaals naar bijkomende kosten. De eigen site wordt geblokkeerd ivm fraude gevaar. Kan vanuit de te... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

189 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

89 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplichters!!

Oplichters!!!
Opgelicht voor 700+ euro voor een schoorsteen te vegen. Moesten direct betalen en begonnen meteen te dreigen kijk uit!!!

Saanut 1/5 tähteä

Ook ik ben opgelicht bij dit bedrijf.

Ook ik ben opgelicht bij dit bedrijf.
Maandag schoonsteengeveegd: ook mijn fout dat ik de site niet goed heb gecheckt en dat het aangesloten moet zijn bij ASPB.
ik dacht met rond €45,- klaar tezijn (wat erg goedkoop is weer) maar was per meter, en dat maal 8 €360,- contant moeten betalen.
hij liet mij filmpjes zien voor en na. dit leek ook erg nep. hij wilde ook zo snel mogelijk weg, en was ook met een half uur vertrokken.hij zei, de certificaat word per mail gestuurd.. ik vandaag gebeld, nee de factuur is het bewijs hoewel alle gegevens niet kloppen van deze jongen (kvk nr, adres, banknummer) ongekend

Pure oplichters

Pure oplichters, gelukkig net op tijd vooraf de afspraak kunnen annuleren, met 3 te vegen (lange) rookkanalen was de schade niet te overzien geweest en had enkele duizenden euro’s kunnen kosten. Afspraak annuleren ging moeilijk maar heb gezegd dat ze er niet inkwamen! Toen de afspraak uiteindelijk uit de agenda gehaald was verzocht meneer me vriendelijk geen contact op te nemen met TROS Radar evenals Politie..

Pure oplichters!

Schoorsteenveger vd Heijden

Vanmorgen was de schoorsteenveger hier om 9 uur.
Heeft toen de schoorsteen geveegd en ging toen zonder toestemming met een camara de schoorsteen van binnen bekijken.
Hierna kwam hij met een rekening aan van 598 euro.
Deze moest direct gepind worden. Hier niet akkoord mee gegaan en gezegd dat het veel te duur was en dat we ook geen toestemming hebben gegeven voor het camara onderzoek. Toen werd de rekening ineens 485 euro.
Onder druk gebeld met de baas, deze nam uiteraard niet op.
Gezegd niet te willen pinnen. De schoorsteenveger gaf aan dan niet te vertrekken.
Toen uiteindelijk onder grote druk het bedrag gepind.
Inmiddels is de politie ingeschakeld en hebben we aangifte gedaan. Ook start de bank een onderzoek naar dit malafide bedrijf.
Mensen kijk uit. En betaal nooit direct net de pin!

Dit bedrijf van der Heijden

Dit bedrijf van der Heijden, moet uit de markt gehaald worden. Schoorsteen vegen € 435,00 !!! Bij de Wijker € 45,00 en IJmond content € 59,95
Maken slim gebruik van de kleine lettertjes. Schoorsteen was niet vuil, wilde voor de verzekering een bewijs hebben. Hoe kunnen we dit soort bedrijven beter bekend maken voor het oplichten van consumenten

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf misleid en licht de klant op

Dit bedrijf musleid en licht de klant op. Op de eigen website staan alleen zeer positieve reviews, maar nergens is er een mogelijkheid een review te plaatsen. Dus alle reviews op de eigen website zijn nep.
Ik heb 832 euro betaald voor een half uur werk. Volgens de veger was de schoorsteen al vrij schoon. Er kwam bijna geen stop uit.
Ze redenen 45 euro per meter schoorsteen, voor elke extra 15 minuten 29,90 euro. Nergens op hun website staat deze informatie. Je wordt ermee geconfronteerd als je de rekening krijgt.
Ga nooit met dit bedrijf in zee.

Niet aan beginnen!

In mijn speurtocht naar een betrouwbaar bedrijf voor het laten vegen van mijn rookkanaal bij dit bedrijf aangeklopt. Afspraak maken verliep soepel. Op de dag van vegen kwam er iemand opdagen een uur later dan afgesproken. Dit werd niet gemeld en hier heb ik zelf achteraan moeten bellen. Helaas zat ik zelf in een meeting van werk maar gelukkig kon mijn schoonmoeder bij mij op locatie zijn om de veger op te vangen. Ik heb gevraagd om enkel mijn rookkanaal te laten vegen (werd jaarlijks gedaan door vorige bewoners ook). Hebben de woning in juli 2025 gekocht dus moest ook maar eens een geschikte veger hebben. VD HEIJDEN heeft mij een zzp veger PDS Renovaties langsgestuurd waar ik ook de betaling van maar liefst €707,85 aan moest doen. Wij zijn ons kapot geschrokken en naast de bizar hoog tarief zijn er diensten zoals inspectie gecalculeerd waar NOOIT naar gevraagd of toestemming is voor gegeven. Uiteraard was ik het niet eens met de kosten maar meneer wilde niet vertrekken voordat er werd betaald. Dit kon ik mijn schoonmoeder op leeftijd niet aandoen en besloot de factuur te betalen. Geen gehoor op bezwaar mails en telefonisch kunnen ze niks betekenen, althans stuur maat een mail hebben hier niemand die u telefonisch over kunt spreken. 707 euro afhandig gemaakt en zaak wordt voortgezet via een jurist. Beste lezers begin hier niet aan!

Saanut 1/5 tähteä

Hier hetzelfde verhaal…zojuist 520,00…

Hier hetzelfde verhaal…zojuist 520,00 euro betaald voor een normale schoorsteen in een gewoon rijtjeshuis.Schandalig, wat een oplichters!
Ik heb het geld overgemaakt. Bij het invullen van het door hun opgegeven rekeningnummer kwam er de naam van een ander bedrijf tevoorschijn: Service Compleet Int. B.V., de houder van deze rekening. Deze staat wel ingeschreven bij de KVK. Komende week ga ik het UBO register even raadplegen. Ik ben nog niet klaar met uitzoeken…..

Saanut 1/5 tähteä

Pas op voor deze oplichters!

Pas op voor deze oplichters!
- €65 telefonisch afgesproken, daarna moesten we €580 betalen.
Uiteindelijk €460 betaald zodat hij weg ging.
- Het veegbewijs niet gekregen
- De factuur klopt niet

Er wordt werk van gemaakt! Adres is achterhaald.

Saanut 1/5 tähteä

Zojuist opgelicht door deze ‘firma’!!!

Zojuist opgelicht door deze ‘firma’ die niet eens blijkt te bestaan… geen KVK nummer of niks. €459 moesten we betalen voor een kwartiertje werk!!! Helaas uiteindelijk nog €320 overgemaakt. ‘Baas’ werd gebeld, die begon te dreigen dat we de kleine lettertjes maar hadden moeten lezen en dat ie persoonlijk langs zou komen indien niet betaald zou worden. Twee jonge kinderen thuis, dus die sprong maar niet gewaagd…

Politie wordt nog gebeld en Tros Radar op de hoogte gesteld. Samen moeten we deze mensen stoppen!!!

Saanut 1/5 tähteä

Vies belazerd door dit bedrijf

Vies belazerd door dit bedrijf. Moest meteen 1100 aftikken. Belachelijke maar ik was compleet lamgeslagen. Ib allround klusbedrijf werkt ook voor dit zogenaamde bedrijf. Pas alsjeblieft op!!

Pas op, oplichters!!

Pas op, oplichters!! Deze site moet zo snel mogelijk plat gegooid worden.
Bij het googlen van een bekend bedrijf komen deze oplichters bovenaan te staan.
Nietsvermoedend met dus het verkeerde bedrijf in zee gegaan voor het vegen van de schoorsteen en werd achteraf een factuur ingevuld wat uitkwam op €850,-.
Dit voor voorrijkosten, rookkanaal bekijken met camera, extra werk uren, naar schatting 10 meter schoorsteen (waarvoor je 45eu per meter betaald) en btw.
Verteld aan deze jongen dit nu niet te kunnen betalen en wilde niet eerder ons huis verlaten zonder dat ik betaald had.
Meneer probeerde met mij te onderhandelen werd ongeduldig. Meneer heeft zijn (boze) ‘baas’ gebeld die ook nog eens zei dat er extra kosten bovenop de factuur komen in de tijd dat wij geld zouden regelen en hij bij ons moest wachten.
Toen meneer doorkreeg dat mijn vader en vriend onderweg waren werd hij zenuwachtig en vroeg of ik €100,- contant had zodat hij verder kon gaan. Werd ook hierbij ongeduldig en dreigender. Verteld dat ik ook dit niet had. Gelukkig was mijn vriend snel thuis en heeft meneer de deur gewezen.
Politie is ingeschakeld.
Pas op voor deze lui!!!

Saanut 1/5 tähteä

Als ik een 0 sterren kon geven had ik…

Als ik een 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Dit is een zwendel en pure oplichting. We zijn bezig met rechtsbijstand en aangifte.
Waarom?
-Factuur klopt niet
-schrijft meerwerk voor niets op
-€45 per meter maar schrijft meer meters dan werkelijk.
-veel te hoog bedrag gerekend, maar mocht ook iets minder zijn en cash betaald worden?

Saanut 1/5 tähteä

Oplichters!! Maak melding van het bedrijf

Heel lang verhaal kort, wij hebben exact dezelfde ervaring als alle voorgaande reviews. Een grote bende achtergelaten en wel een belachelijk groot bedrag afgetroggeld.
Na vele malen contact geprobeerd te hebben gemaakt met het bedrijf zijn we er wel achter dat het absoluut niet in de haak is. Zodra we benoemen dat ze oplichters zijn zeggen ze: ja meneer, dag meneer. Dat zegt ons meer dan genoeg.
GA NIET IN ZEE met deze lui!! Ze hebben na even onderzoek geen kvk nummer en geen adres. Wij wonen zelf in Brabant, maar denken dat ze overal in NL slachtoffers maken.

Wij hebben foto's gemaakt van de zooi, melding gemaakt bij Politie, Tros Radar en we zijn bezig met eventuele juridische vervolgstappen. Naar het geld kunnen we waarschijnlijk fluiten, maar deze lui moeten gestopt worden.
Maak zoveel mogelijk melding van dit 'bedrijf'!

Saanut 1/5 tähteä

Misleiding, geen zaken mee doen!

Ook hier helaas de ervaring dat we na het vegen van de schoorsteen een factuur van €380 kregen omdat de €45 waarmee ze op de eigen website adverteren per meter gerekend werd en er onverklaarbaar extra kosten bijkwamen. Pure misleiding, dus melding gemaakt bij fraude helpdesk en de politie, hopelijk wordt de site van dit criminele bedrijf snel offline gehaald om meer gedupeerden te voorkomen.

Oplichters

Oplichters. We moesten € 400 betalen .
Volgens de veger was het rookkanaal 6 meter terwijl op de rekening van het kachelbedrijf wat de haard heeft geplaatst 4 meter staat. Zonder duidelijk overleg camera inspectie . Prijs op de site niet transparant weergegeven. Dame aan de telefoon weet niets.
Ga hier niet mee in zee!!

Saanut 1/5 tähteä

PURE MISLEIDING ,Let op prijs is per…

PURE MISLEIDING ,Let op prijs is per meter!! En dan onder druk zetten zo van ja als je nu contant betaald dan hoef je de btw niet te betalen.
Na telefonisch contact werd ik verzocht te mailen,alleen ben ik bang dat hier niks van terecht gaat komen.

Wat een tuig zeg

Wat een tuig zeg. Mijn vrouw heeft per ongeluk het verkeerde nummer gekozen van deze smerige oplichtersbende. Uiteraard dezelfde ervaring als de andere reviewschrijvers want dat is hun verdienmodel. Dit kon wel eens een staartje krijgen.........

Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin