Wat een geweldige ervaring bij Scheersalon! Mijn bestelling werd snel verzonden en bezorgd en was bijzonder zorgvuldig en mooi verpakt. Alleen het openen van de doos voelde al luxe: zelfs de ver... Näytä lisää
Ben onaangekondigd naar de winkel gereden en werd direct vriendelijk ontvangen met een bak koffie. Personeel nam alle tijd om aan te horen wat de behoefte was, vervolgens een aantal producten laten... Näytä lisää
Na mij jaren te scheren met Gilette wilde ik een stapje hoger gaan en mij scheren met een Safety Razor. Wat een keuze! Na een mailtje en telefoontje met Jeroen uitvoerige uitleg gehad over de verschil... Näytä lisää
leuke site om thuis achter je pc scheerspullen te kopen. Je wordt vriendelijk geholpen als je vragen hebt over het ouwewertse scheren. Ik blijf in iedergeval lekker ouwewerts scheren met de heer... Näytä lisää
- Kosmetiikkamyymälä
- Kampaamotarvikemyymälä
- Hiustuotemyymälä
- Ihonhoitotuotteiden myyntiautomaatti
- Hygieniatuotteet
Tietoja yrityksestä Scheersalon
Yrityksen kirjoittama
Scheersalon is dé Scheerwinkel van Nederland!
Met ruim 35 jaar barbier-ervaring en een grote passie voor scheren is het onze missie jouw scheer-, huid-, baard- en lichaamsverzorging te optimaliseren. Scheersalon.nl is een gespecialiseerde webshop en fysieke scheerwinkel met kwalitatief hoogwaardige scheer- en verzorgingsproducten – met de wereld als onze voedingsbodem. Als barbier zijn wij mensen-mensen – graag delen we onze kennis en ervaring om ook jou te laten genieten van een comfortabele scheerbeleving of verzorgingsritueel.
Scheersalon.nl beperkt zich niet tot enkel verkoop en vakkundig advies. Wij verzorgen ook scheertrainingen voor particulieren en professionals. Heb je vragen over het authentieke natscheren, ben je zoekende naar beste scheerbehandeling of het juiste verzorgingsproduct voor jouw persoonlijke situatie? Laat het ons weten – we denken graag mee. Je krijgt persoonlijk antwoord.
Wij zijn tevreden als we jouw dagelijkse verzorging kunnen ombuigen tot een ritueel om naar uit te kijken – waarmee mogen we jou helpen?
Sniederslaan 75A, 5531EH, Bladel, Hollanti
- +31 (0)497 760606
- contact@scheersalon.nl
- scheersalon.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hele fijne scheerwinkel met groot assortiment
allereerst een heel groot assortiment om uit te kiezen. Op productniveau staat zelfs een omschrijving. Ze reageren snel op vragen via de mail. Dat geldt ook voor verzending. Artikelen goed verpakt. Enig minpunt is de vulling van het pakket. Dat kan wat milieuvriendelijker.

Vastaus yritykseltä Scheersalon
Goede adviezen van mensen die weten waar ze over pratenIk heb al eerder contacten met…
Ik heb al eerder goeie en eerlijke contacten met Scheersalon gehad en naar aanleiding hiervan heb ik dingen aangeschaft die mij niet teleurgesteld hebben !! Dus ook deze keer weer adviezen ingewonnen en naar aanleiding hiervan weer dingen aangeschaft. Weer blijkt dat de adviezen ook helemaal kloppen. In mijn belevingswereld zijn het mensen die weten waar ze het over hebben !
Zeer tevreden.
Heldere en snelle informatie over het bestel- en leveringsproces per email. Het bestelde werd snel bezorgd. Het bestelde artikel was met zorg ingepakt.
Wat leuk is, is dat er een geur in de verpakking meekomt. Met een QR code, om de betreffende geur op de website te vinden.
HelemaalGoed!
Fijne ervaring,producten zeer naar wens en een snelle levering :-)
Snelle levering en uitstekende producten
Zeer snelle levering en uitstekende producten. Aftershave gel is wat duurder maar je doet erg lang met een potje omdat je maar een enkel druppeltje per keer gebruikt. De geur is heerlijk.
Een aanrader !
Een aanrader ! Mooie site met voldoende uitleg bij de producten .
Levering met een persoonlijke touch.
Zeer tevreden ! Zeker voor herhaling vatbaar!
de perfecte oplossing…
meedenken en de perfecte oplossing aanbieden. mijn set is niet alleen weer compleet, maar enorm verbeterd voor mijn wensen
De Scheersalon is een prima bedrijf
De Scheersalon is een prima bedrijf met goede ser ice en geweldige medewerkers. Accuraat, en snel !
Prima service (conform internetsite)
Prima service (conform internetsite), korte levertijd, levering met een persoonlijke touch
Bijzondere winkel
Ik kom hier vaker. Het is een genot om deze prachtige winkel te bezoeken. Zeer breed assortiment. Vriendelijk en deskundig personeel.
Snel klip en klaar geregeld
Snel, efficiënt en klaar afgehandeld. Als je weet wat je nodig hebt en je bestelling plaatst is het doorloopproces t!m levering een fluitje van een cent
3 soorten pasta gekocht voor…
3 soorten pasta gekocht voor scheerriem. Erg sneller levering
Buitengewone webshop.
Dit was de eerste keer dat ik te maken kreeg, na mijn jeugd, met scheren met de kwast. Mijn man had altijd een baardje en wilde nu wat anders. Ik verbaasde me over de enorme sortering en uitgebreide uitleg over de producten en hoe te gebruiken.
Ook werd er snel geleverd.
Deskundig en goed advies
Ging er heen om mijn bestelling op te halen, maar wat een mooie zaak en deskundig advies op maat. Goeie tips gehad, Super geholpen en nog nooit zo glad als nu!
Betrouwbare leverancier
Betrouwbare leverancier in authentieke scheerproducten en verzorgingsproducten. Bij elke bestelling zit een kleine verassing. Met puntensysteem wat korting oplevert wordt klantentrouw beloond
Prima ervaring!
Duidelijke e-mails, artikelen snel verstuurd. Goed verpakt, inhoud rook heerlijk door een bijgesloten geurkaartje en met een leuk proefmonstertje.
Eigenlijk gewoon zoals je verwacht en…
Eigenlijk gewoon zoals je verwacht en hoe het hoort: GOED!
Je ziet een mooi en goed product op een webshop, de prijs is goed in verhouding. Je kiest, betaalt en krijgt het vlot thuisbezorgd. Alles is goed verpakt zodat het onbeschadigd aankomt. En ten overvloede: het zijn kwaliteitsspullen, dus een aanrader! Ik ben daarom ook al jaren terugkerende klant.
Heel tevreden
Alle nodige artikelen waren bij deze winkel verkrijgbaar. Snelle verzending
Super geholpen bij het maken van een keuze
Super geholpen bij het kiezen van een artikel dat ik zocht. Bezoek aan de vestiging in Eersel is zeker de moeite waard
Verzending bestelling
Op zich was er niks met het bestellen, en de afgeleverde goederen: vlot.
Alleen, de verpakking: vanwege de breekbaarheid van een van de goederen heeft u schuimachtige kunststof proppen gebruikt om te voorkomen dat er iets zou breken onderweg. Ik vind dat dat niet meer kan in deze tijd van zorgen over het milieu. Waarom niet wat proppen papier, of iets wat daarop lijkt?