Scheersalon Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wat een geweldige ervaring bij Scheersalon! Mijn bestelling werd snel verzonden en bezorgd en was bijzonder zorgvuldig en mooi verpakt. Alleen het openen van de doos voelde al luxe: zelfs de ver... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ben onaangekondigd naar de winkel gereden en werd direct vriendelijk ontvangen met een bak koffie. Personeel nam alle tijd om aan te horen wat de behoefte was, vervolgens een aantal producten laten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na mij jaren te scheren met Gilette wilde ik een stapje hoger gaan en mij scheren met een Safety Razor. Wat een keuze! Na een mailtje en telefoontje met Jeroen uitvoerige uitleg gehad over de verschil... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

leuke site om thuis achter je pc scheerspullen te kopen. Je wordt vriendelijk geholpen als je vragen hebt over het ouwewertse scheren. Ik blijf in iedergeval lekker ouwewerts scheren met de heer... Näytä lisää

1. Kosmetiikkamyymälä
  2. Kampaamotarvikemyymälä
  3. Hiustuotemyymälä
  4. Ihonhoitotuotteiden myyntiautomaatti
  5. Hygieniatuotteet

Tietoja yrityksestä Scheersalon

Yrityksen kirjoittama

Scheersalon is dé Scheerwinkel van Nederland!

Met ruim 35 jaar barbier-ervaring en een grote passie voor scheren is het onze missie jouw scheer-, huid-, baard- en lichaamsverzorging te optimaliseren. Scheersalon.nl is een gespecialiseerde webshop en fysieke scheerwinkel met kwalitatief hoogwaardige scheer- en verzorgingsproducten – met de wereld als onze voedingsbodem. Als barbier zijn wij mensen-mensen – graag delen we onze kennis en ervaring om ook jou te laten genieten van een comfortabele scheerbeleving of verzorgingsritueel.

Scheersalon.nl beperkt zich niet tot enkel verkoop en vakkundig advies. Wij verzorgen ook scheertrainingen voor particulieren en professionals. Heb je vragen over het authentieke natscheren, ben je zoekende naar beste scheerbehandeling of het juiste verzorgingsproduct voor jouw persoonlijke situatie? Laat het ons weten – we denken graag mee. Je krijgt persoonlijk antwoord.

Wij zijn tevreden als we jouw dagelijkse verzorging kunnen ombuigen tot een ritueel om naar uit te kijken – waarmee mogen we jou helpen?

Erinomainen

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne scheerwinkel met groot assortiment

allereerst een heel groot assortiment om uit te kiezen. Op productniveau staat zelfs een omschrijving. Ze reageren snel op vragen via de mail. Dat geldt ook voor verzending. Artikelen goed verpakt. Enig minpunt is de vulling van het pakket. Dat kan wat milieuvriendelijker.

27. helmikuuta 2023
Scheersalon-logo

Vastaus yritykseltä Scheersalon

Bedankt voor jouw goede beoordeling! We begrijpen de opmerking met betrekking tot het verpakkingsmateriaal. Echter vragen onze producten een goede bescherming tijdens transport. Daarom maken we gebruik van duurzaam opvulmateriaal zoals recyclebare luchtkussentjes en biologisch afbreekbare opvulchips.

Wij zijn ons ervan bewust dat het altijd beter kan. Daarom blijven wij kritisch kijken naar onze ecologische voetafdruk – van de producten in onze winkel tot aan onze verzendmethodes en de vulmaterialen die we daarbij gebruiken. Geen plastic gebruiken is nog altijd beter dan het wel gebruiken, maar wij zijn van mening dat recyclebaar plastic het beste alternatief is. Wij blijven actief op zoek naar verbeteringen op het gebied van veilig en ecologisch verzenden.

Team Scheersalon

Saanut 5/5 tähteä

Goede adviezen van mensen die weten waar ze over pratenIk heb al eerder contacten met…

Ik heb al eerder goeie en eerlijke contacten met Scheersalon gehad en naar aanleiding hiervan heb ik dingen aangeschaft die mij niet teleurgesteld hebben !! Dus ook deze keer weer adviezen ingewonnen en naar aanleiding hiervan weer dingen aangeschaft. Weer blijkt dat de adviezen ook helemaal kloppen. In mijn belevingswereld zijn het mensen die weten waar ze het over hebben !

17. tammikuuta 2023

Zeer tevreden.

Heldere en snelle informatie over het bestel- en leveringsproces per email. Het bestelde werd snel bezorgd. Het bestelde artikel was met zorg ingepakt.
Wat leuk is, is dat er een geur in de verpakking meekomt. Met een QR code, om de betreffende geur op de website te vinden.

22. helmikuuta 2023

Een aanrader !

Een aanrader ! Mooie site met voldoende uitleg bij de producten .

Levering met een persoonlijke touch.
Zeer tevreden ! Zeker voor herhaling vatbaar!

15. helmikuuta 2023

Buitengewone webshop.

Dit was de eerste keer dat ik te maken kreeg, na mijn jeugd, met scheren met de kwast. Mijn man had altijd een baardje en wilde nu wat anders. Ik verbaasde me over de enorme sortering en uitgebreide uitleg over de producten en hoe te gebruiken.
Ook werd er snel geleverd.

3. tammikuuta 2023

Betrouwbare leverancier

Betrouwbare leverancier in authentieke scheerproducten en verzorgingsproducten. Bij elke bestelling zit een kleine verassing. Met puntensysteem wat korting oplevert wordt klantentrouw beloond

23. joulukuuta 2022

Prima ervaring!

Duidelijke e-mails, artikelen snel verstuurd. Goed verpakt, inhoud rook heerlijk door een bijgesloten geurkaartje en met een leuk proefmonstertje.

19. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Eigenlijk gewoon zoals je verwacht en…

Eigenlijk gewoon zoals je verwacht en hoe het hoort: GOED!
Je ziet een mooi en goed product op een webshop, de prijs is goed in verhouding. Je kiest, betaalt en krijgt het vlot thuisbezorgd. Alles is goed verpakt zodat het onbeschadigd aankomt. En ten overvloede: het zijn kwaliteitsspullen, dus een aanrader! Ik ben daarom ook al jaren terugkerende klant.

18. joulukuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Verzending bestelling

Op zich was er niks met het bestellen, en de afgeleverde goederen: vlot.
Alleen, de verpakking: vanwege de breekbaarheid van een van de goederen heeft u schuimachtige kunststof proppen gebruikt om te voorkomen dat er iets zou breken onderweg. Ik vind dat dat niet meer kan in deze tijd van zorgen over het milieu. Waarom niet wat proppen papier, of iets wat daarop lijkt?

1. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin