Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Yrityksen tiedot

1. Kattourakoitsija
  2. Rakennusyhtiö
  3. Eristeurakoitsija

Yrityksen kirjoittama

Vi har beskæftiget os med tag- og facadearbejde de sidste 15 år. Ikke alene på grund af de mange års erfaring på taget, men også fordi vi dedikerer os til opgaven, og aldrig går på kompromis, tør vi godt kaldes os eksperter i tag arbejde.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

100% tilfreds

Anders fra Tagfirmaet har lavet vores nye tag, og vi er meget tilfredse med både processen og resultatet. Der kom nogle overraskelser undervejs, og vi opdagede ting som førte til lidt ekstra arbejde, men Anders informerede om det hele og var proaktiv hele vejen igennem. Jeg vil varmt anbefale Tagfirmaet til alle som overvejer at få udført arbejde på taget.

29. marraskuuta 2025

5 stjerner til Tagfirmaet Aps

Vi har fået skiftet tag, renoveret kviste, fået nye vinduer og ovenlysvinduer udført at Tagfirmaet Aps. Under hele forløbet fra første tilbud til udført arbejde har vi oplevet en utrolig professionalisme og stor faglighed.
Det har været fuldstændig problemfrit at have Casper og hans folk gående. Al kommunikation mellem murere, blikkenslagere og stilladsfolk er foregået udenom os, så vi ikke skulle bekymre os om- eller koordinere noget. De var effektive og færdige før tid, og alle aftaler blev overholdt. Virkelig god processtyring.
Vi er SÅ tilfredse, og Tagfirmaet får 5 kæmpe stjerner og den største anbefaling fra os.

10. marraskuuta 2025

Super professionelt arbejde

Super professionelt arbejde, og god kommunikation hele vejen igennem. Der opstod uventet ekstra arbejde og udfordringer på vores gamle hus, men Anders var god til forklare hvad og hvorfor, og ikke mindst hvad det skulle koste. Jeg kan kun anbefale Tagfirmaet.

1. lokakuuta 2025

De bruges af hele vejen

Anders og Casper er blevet brugt af flere på vores vej, da de leverer høj kvalitet og faglighed. Vi har senest haft dem forbi hvor de hurtigt kunne finde frem til den mulige skadeårsag. Vi vil helt sikkert bruge dem fremadrettet hvis vi får problemer med vores tag eller skal renovere.

Mvh Tobias og Simone

6. syyskuuta 2025

Kompleks tag projekt.

Vi har fået renoveret vores tag af Anders og Casper på en gammel ejendom fra 1910. Det har været et ret komplekst projekt med mange specialløsninger og udfordringer. Tagfirmaet har håndteret opgaven både håndværksmæssigt og tidsmæssigt over forventning, og vi er meget tilfredse med resultatet. De formår også at koordinere deres team af håndværkere, stilladser osv., hvilket gør, at jeg varmt vil anbefale dem til lignende opgaver.

1. toukokuuta 2025

Jeg skriver sjældent anmeldelser

Jeg skriver sjældent anmeldelser, men i dag gør jeg en undtagelse, fordi min oplevelse med tagfirmaet simpelthen har været enestående. Fra start til slut har forløbet været ukompliceret og yderst positivt.

Vi har fået den bedste faglige rådgivning, man kunne ønske sig. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke, udførelsen er flot og gennemført, og oprydningen efter arbejdet var imponerende grundig.

Et hold af søde, imødekommende og kompetente fagfolk, der virkelig brænder for deres arbejde. Jeg giver mine varmeste anbefalinger

4. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super tilfreds med nyt tag

Super tilfreds med nyt rødt tegltag på murermestervilla.
God oplevelse fra start til slut med Anders og Casper. Der var styr på det lige fra;
- Kom forbi og så på det der skulle laves og gav gode bud på løsningen
- Var hurtige med at strikke et realistisk tilbud sammen
- Stod der sharp på første dagen kl. 7 og i gang med det samme (stod klar hver dag sharp kl. 7)
- Effektive igennem hele forløbet (færdige før tid)
- Styr på processen med at rive ned, besøg af de forskellige håndværkere og det spillede igennem hele processen uden spildtid. Man kan mærke at det er en velsmurt "maskine" der kører for processen for et nyt tag og alt det som det indebærer.
- Meget informative og tog sig tid til at forklare og besvare spørgsmål omkring processen / det håndværksmæssige etc.

Klar anbefaling her fra!

1. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

En helt igennem fremragende oplevelse – håndværk og samarbejde i topklasse!

En helt igennem fremragende oplevelse – håndværk og samarbejde i topklasse!

Det er sjældent, man møder et hold håndværkere, hvor både faglighed, kommunikation og samarbejde spiller så godt sammen som hos Anders, Casper og resten af teamet fra Tagfirmaet.

Jeg er selv uddannet tømrer og arbejder professionelt med byggestyring, så jeg ved, hvad jeg taler om – og jeg stiller høje krav. Alligevel har samarbejdet med Tagfirmaet været det bedste, jeg har haft med håndværkere i meget lang tid.

Fra første kontakt var der styr på tingene: Tydelig dialog, realistiske tidsplaner og et klart fokus på kvalitet og ordentlighed. Anders og Casper er både dygtige, imødekommende og har en høj faglig stolthed, der skinner igennem hele processen. De øvrige håndværkere og samarbejdspartnere, de har med på opgaven, matcher samme høje niveau – man mærker, at det er et sammentømret team med en god kultur og respekt for både faget og kunden.

Arbejdet på taget er udført med præcision og omhu, og resultatet taler for sig selv – vi er ovenud tilfredse!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og vil uden tøven bruge Tagfirmaet igen til fremtidige projekter.

25. heinäkuuta 2025

Meget professionelt

Meget professionelt. Som rådgiver og byggeleder er det fantastisk at arbejde sammen med kompetente mennesker, der både kan rådgive mig til de bedste løsninger, samt overholde tider og deadlines!

En ekstra stor anbefaling her fra, da opgaven blev færdig før tid.

21. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Flot resultat, stor anbefaling herfra

Vi fik lagt nyt tegltag, udskiftet Velux vinduer og etableret 2 zinkkviste af Anders og hans folk. De lavede et rigtig flot stykke arbejde og blev allerede færdige efter kun små 14 dage. Der opstår altid småting ved større byggesager, men det blev løst til ug og med konstruktiv dialog.

Anders har været god til løbende at give status og følge op. Også efter de havde afsluttet projektet.

Vi kan kun anbefale Anders og TagFirmaet til andre.

13. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Tegltag, fast undertag, vinduer og døre

Jeg har fået lagt tegltag på, fast undertag og udskiftet samtlige vinduer og døre.
Min oplevelse har været, at der var tale om en venlig og løsningsorienteret ledelse, som har samlet et utrolig kompetent team, der har stor faglig interesse og kompetence inden for deres felt.
Af samme grund endte jeg faktisk med at afskedige min rådgiver, fordi den rådgivning og sparring jeg fik fra tømrerne var langt bedre.
Der opstår altid uforudsete ting i løbet af sådan et projekt. Derfor skal man altså vælge et firma, man kan stole på gør tingene ordentligt.

25. joulukuuta 2024

Fremragende og professionel service! 🌟

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Anders og hans kollegaer fra Tagfirmaet Aps! De hjalp os i andelsboligforeningen med at reparere vandskader forårsaget af knækkede skiferplader, udskiftede rådne bjælker i den bærende loftskonstruktion og installerede både ventilationsskakter og ovenlysvinduer.

Fra starten var kommunikationen venlig, ærlig og realistisk. Under arbejdet var de yderst professionelle og grundige. Resultatet var så perfekt og pænt, at det næsten var umuligt at se, at der havde været nogen skader. Vi satte også stor pris på den omfattende fotodokumentation, som gav os et klart indblik i det udførte arbejde.

Vi er utrolig tilfredse og kan varmt anbefale Tagfirmaet Aps til alle, der ønsker kvalitetsarbejde og en god oplevelse. Tusind tak for det flotte arbejde! 👏

Højeste anbefaling herfra! 🙌

15. marraskuuta 2024

Meget professionelt firma

Vi har fået skiftet tegltag, isolering og ovenlysvinduer af Casper, Anders og Co. Vi er utroligt tilfredse med den meget professionelle håndtering gennem hele processen.
Vi har følt os med gennem hele udskiftningen af taget - der blev altid forklaret hvorfor der blev gjort som der blev gjort og så snart noget afveg fra det aftalte tilbud (grundet fund af fx råd), blev vi inddraget med det samme og fik præsenteret forskellige løsningsmuligheder.
Alle aftaler blev altid overholdt og det samme med tidsplan og budget. De er dygtige til at kommunikere både før arbejdet påbegynder og efter de er gået igang.

2. lokakuuta 2024

Kæmpe anbefaling af TagFirmaet ApS

Anders & co fra TagFirmaet ApS er top professionelle, pligtopfyldende og utroligt imødekommende. Vi har fået skiftet tegltag af dem for nylig. De kom med et skarpt tilbud, og hele processen var effektiv, hurtig og ordentlig. Vi var aldrig i tvivl om, hvad der skulle ske. Anders var altid til at komme i kontakt med, og de var gode til at tjekke ind på en venlig måde, når der skulle tages stilling.

Koordineringen med deres samarbejdspartnere fra murer til maler var vi godt orienteret om. Vi har følt os meget trygge gennem forløbet og er super glade for resultatet. Vi giver derfor vores varmeste anbefalinger til alle, der skulle stå over for tagprojekt.

21. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Kompetente og levere som aftalt

Tagfirmaet er fagligt kompetente og levere som aftalt. Skiftede noget af vores tag i Gentofte indenfor aftalt tid. Fandt også fejl lavet af den tidligere entreprenør og fik dette udbedret. Håndværkerne er høflige og kan deres ting. Tagfirmaet får mine bedste anbefalinger selvom det jo er dumt når man endelig har fundet et godt firma

23. marraskuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin