1. Kirjakauppa

ScandiBooks is a Danish book box company delivering custom romance boxes across Europe. We specialize in dark romance, romantasy, and contemporary romance—always tailored to your tastes. With our unique “Build Your Own Box” system, readers choose their spice level, favorite tropes, and extras like accessories, snacks, or essentials. Each box is carefully curated to wreck you, soothe you, and keep you coming back for more.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Verdens bedste bogpakker

De to lækreste pakker som jeg havde købt og bare masser af forkælelse

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Scandibooks

We know you love one book, but let me know what you think of the other two. -Dani

Amazing box!

I received my box and I’m SPEECHLESS 😍😍😍 I loved it so much! I was expecting it to be good but it is so much more than that!!
We can see that they love books and care for it!

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Scandibooks

We most definitely do! My favorite part is matching the right book with people so don't hesitate to DM us, to talk books. - Dani

Lækker bogpakke, med sans for detaljer

En lækker sammensat pakke med stor sans for detaljer! Bliver bestemt ikke den sidste bog-pakker jeg køber.

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Scandibooks

Happy you enjoyed it! Remember that our Wreck and Aftercare signature box changes every quarter and don't forget to check out our seasonal boxes too. - Dani

Mega godt

Mega godt koncept og en meget god kundeservice

15. tammikuuta 2026

Thank you for your kind words. - Dani

jeg ville gerne kunne give den 5…

jeg ville gerne kunne give den 5 stjerner. men eftersom at jeg endnu ikke har modtaget min boks kan jeg ikke gøre den

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Scandibooks

Hej Malene! Jeg er super ked af at høre at du ikke har modtaget din boks endnu! Har du fået tracking bekræftelse? Send os meget gerne en mail på contact@scandibooks.dk og så løser vi sagen hurtigst muligt <3

Gud en skøn box

Gud en skøn box!
Jeg har aldrig modtaget en mere personlig besked i en pakke! Det er helt klart den box man skal vælge hvis man vil læse flere bøger. Der er til alle interesser og servicen kunne ikke være bedre. Elsker scandibooks 😍

11. lokakuuta 2025

Fantastisk bog boks

Jeg var en af de heldige som modtog deres PR boks som en del af lanceringen og den levede helt op til forventningerne! Bøgerne kom pakket flot ind og der var tænkt over enhver detalje med indholdet.
Produkter med special design og logo på! Jeg har allerede selv købt en ny boks fra dem, da jeg elsker konceptet og kvaliteten er i top.

8. syyskuuta 2025

Amazing!

I have both recieved a box as advertising and brought one myself and both experiences have been more than amazing!

2. lokakuuta 2025

5/5 🌟

5/5 🌟
Jeg elsker denne nye bogboks forhandler!
Hver detalje er virkelig gennemført og gennemtænkt.
Fra godterne til bøgerne – det føles som en helt særlig oplevelse.
Kan slet ikke vente på den næste!

8. lokakuuta 2025

Scandibooks boxen: Wreck og Aftercare…

Jeg har modtaget en Wreck og Aftercare box fra Scandibooks. Selve æsken tingene kom i var special lavet med logo og billeder. Alt var lagt ned i æsken med pakke fyld, så selv glasset var godt beskyttet. Bøgerne var pakket rigtig fint ind i silkepapir med stickers og vokssegl.
De har min aller største anbefaling 😍

8. syyskuuta 2025