Jeg kan varmt anbefale scandibeds! Der var både hurtig levering, og køjesengen er i super lækker kvalitet, og så har der bare været god information/service hele vejen igennem!

Det har været en lidt hektisk omgang at få sengen hjem og samlet. Selvom det ikke er Scadibeds selv som er årsag til det, så skal det nævnes at det valgte fragtfirma, Brink, først formåede at... Näytä lisää

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,5

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

En virkelig god oplevelse

Virkelig god service og kommunikation under hele forløbet. Selve sengen er i virkelig god kvalitet. Den tager et øjeblik at samle, men det er selvfølgelig hvad man kan forvente og det er ikke ret svært - bare lidt tidskrævende.
Alt i alt et virkelig godt køb til pengene, og så er det dejligt at støtte noget dansk.

9. heinäkuuta 2026

Vi er meget tilfredse med kvaliteten på…

Vi er meget tilfredse med kvaliteten på den køjeseng vi har købt. Robust og solid. Leveringen foregår meget hurtig og kommunikationen med Michael er effektiv og serviceminded. Der manglede en enkelt skrue og nogen dækpropper - men det hele blev eftersendt indenfor 24 t med hurtig opfølgning - der er længe siden jeg har oplevet så fin kundeservice. Dejligt at kunne støtte en virksomhed med danskproducerede produkter og som tager socialt ansvar.

22. kesäkuuta 2026

Hektisk levering og manglende kvalitetssikring

Det har været en lidt hektisk omgang at få sengen hjem og samlet.

Selvom det ikke er Scadibeds selv som er årsag til det, så skal det nævnes at det valgte fragtfirma, Brink, først formåede at smadre pakkerne, så de var åbne og havde ridser, så pakkerne blev afvist. Anden gang Brink skulle levere, var det samme ballade, og madrasserne var ikke med. Da jeg ville afvise, flygtede fragtmanden med sin palleløfter i hånden. Madrasserne havde de ingen viden om, så jeg tog kontakt til Scandibeds ejer.

Ejeren Michael har gennem forløbet været rigtig god og har håndteret sagen rigtig godt, og beklaget besværet. Han har endda sendt en gavekurv. Jeg fik talt delene op og fik i drøftelse med Michael gjort op hvilke dele som manglede. De blev leveret, hvor endnu en del dog skulle byttes, da den var meget skæv. Den nye del blev dog først sendt til Københavns Hovedbanegård, 76km væk, hvorefter jeg igen skulle kontakte Scandibeds og få omdirigeret pakken. Michael troede først jeg lavede sjov, men da det gik op for ham at jeg mente det, så fik de hurtigt sendt delen til nærmeste GLS udleveringssted.

Da den rigtige pakke så endelig var i hænderne, og vi endelig kunne samle sengen, manglede de allersidste skruer til lamellerne, og en af listerne som holder lamellerne skulle skrues fast i enden, fordi der manglede et søm i det hul som var beregnet til det. Det betød at jeg selv måtte supplere de resterende skruer, hvilket bare er træls, når man har brugt næsten 6 timer på at samle sengen.

Sengen virker solid og i god kvalitet, og selvom der arbejdes med socialt ansvar, så synes jeg, at det mangler der noget kvalitetssikring.

13. toukokuuta 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. God kundeservice som svarede hurtigt på mail og virkelig lækker køjeseng :-) Kan varmt anbefale Scandibeds.

8. elokuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili