Scandic Building Services ApS Arvostelua

3. Lattian kunnostuspalvelu
  4. Lattian hionta- ja kiillotuspalvelu
  5. Maalinpoistopalvelu
  6. Maalari

Hos Scandic Building Services handler vores historie ikke kun om byggeri, men om mennesker, passion og ansvar. Med over 10 års erfaring på det danske marked kombinerer vi skandinaviske standarder med polsk soliditet, så vi kan levere løsninger, der holder i generationer. Vi leverer komplette bygge- og renoveringsløsninger i hele Danmark, fra tømrer og murerarbejde til maleropgaver og totalrenovering. Scandic Building Services er din pålidelige partner for både private og erhverv i bl.a. København og Odense.

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fremragende oplevelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fremragende oplevelse – kan varmt anbefales

Scandic Building Services ApS har udført en lang række opgaver på vores to huse, herunder reparationer, isolering, udskiftning af gulve, udbedring af fugtskader, maling, renovering af badeværelser, sikring mod rotter, justering af dørlåse og døre, ventilation samt isolering af taget.

Arbejdet har været udført yderst professionelt, grundigt og med stor opmærksomhed på detaljer. Kommunikationen har hele vejen igennem været klar og tryg, og alle aftaler er blevet overholdt.

Jeg har haft en fremragende oplevelse med firmaet og vil uden tøven både fortsætte samarbejdet og varmt anbefale Scandic Building Services ApS til andre. Dawood Khalaf
Absalon i Islevhusvej

13. lokakuuta 2025

Punktlighed

Jeg har brugt Scandic Building Services til både murer- og malerarbejde, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Arbejdet blev udført professionelt, til tiden og i rigtig god kvalitet. God kommunikation hele vejen igennem og et team, der virkelig leverer. Kan varmt anbefales!

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Scandic Building Services ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord!
Det glæder os virkelig at høre, at du har været tilfreds med både murer- og malerarbejdet, samt at kommunikationen og kvaliteten har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling – det betyder meget for hele vores team.
Du er altid velkommen hos Scandic Building Services, hvis du får brug for vores hjælp igen.

De bedste hilsner,
Scandic Building Services

Jeg har brugt Scandic Building Services som underleverandør.

Jeg har brugt Scandic Building Services som underleverandør i mit firma. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten at det arbejde de udførte, primært maler og tømrer arbejder.

21. huhtikuuta 2025

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde.
Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. :)

Timely and great service

Timely and great service. Top quality

22. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Scandic Building Services ApS

Thank you so much for your great review!
We’re really happy to hear that you’re satisfied with our work.
It means a lot to us that you took the time to share your experience. :)

Jeg har nu brugt Scandic Building…

Jeg har nu brugt Scandic Building Services til to store projekter – først en totalrenovering af en lejlighed i Lyngby og nu en renovering på Frederiksberg. Begge gange har oplevelsen været utrolig positiv.

Fra start har der været en god dialog, og jeg har altid følt mig tryg ved processen. Håndværkerne er både professionelle, pålidelige og gode til at holde mig orienteret undervejs. Resultaterne har levet op til (og ofte overgået) mine forventninger, da Chris er kommet med gode forslag og justeringer helt ned i de små detaljer.

Jeg har allerede anbefalet Scandic Building Services til flere i min omgangskreds, som også har været tilfredse. Det giver mig ekstra ro at vide, at jeg kan henvise andre med god samvittighed.

Alt i alt en virksomhed, jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger.

1. toukokuuta 2025

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde.
Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. :)

Super service

17. syyskuuta 2025

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde.
Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.:)

Utrolige pålidelig og meget optaget på…

Utrolige pålidelig og meget optaget på og yde den bedste service.
Ud over det er chefen meget imødekommende og fleksibel i forhold til mand power der skal til..
Og der er ikke meget slinger i forhold til møde tider og vilje eller udskiftning hvis den rigtige arbejdskrafter viser sig ikke at være gode nok..
Så en klar anbefaling her fra..

12. marraskuuta 2024

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde.
Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.