Yritys on vastannut
Ik ben zo enorm blij met deze fohn hij is handig mee te nemen en ze windkracht en zuigkracht is echt enorm fijn ik heb zelf extensions maar dat maakt niks uit ze drogen enorm snel ik ben echt fan
Ik had toch tweede bestelling gedaan roze stijltang die op nat haar kan ik had ook 2 haarklemmen erin er moest 3 haarklem ik heb dat gemeld kreeg netjes 5 euro terug En kreeg netjes snel antwoord op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij Ace & Taylor geloven we in natuurlijke schoonheid. Sinds 2021 combineren we hoogwaardige haartools met innovatieve technologie. Samen met professionele kappers ontwikkelen we producten die thuis salonresultaten geven. Met 60 dagen gratis retourneren en een tevredenheidsgarantie shop je altijd zorgeloos. Sluit je aan bij onze community en laat je haar elke dag stralen.
Altijd gratis & razendsnel thuisbezorgd, en tot 30 dagen gratis retourneren.

Sint Annastraat 198C, 6525GX, Nijmegen, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
De föhn kwam niet op tijd binnen voor de verjaardag van mijn dochter.
Ter compensatie kreeg ik een krultang, wat een ontzettende mooie service! Echt super lief!!
De diffuserkop van de föhn (zeer tevreden over deze föhn) was een aantal keren gevallen en flink beschadigd (magneet stuk, barst in de diffuser). Omdat ik geen verkoop van losse onderdelen op de website zag staan heb ik via het contactformulier contact gezocht en gevraagd of ik een nieuwe kon bestellen. Kreeg heel snel een reactie en dag erna had ik al een nieuwe in huis. Kosteloos toegestuurd! Dat noem ik service!
En kreeg netjes snel antwoord op mij mails klantenservice is top

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Heel tevreden over de tools van Ace & Taylor! De Airstrait Precision Air is ideaal om mijn haar snel glad en stijl te maken op een makkelijke manier, en geeft een mooi verzorgd resultaat. De Airwrap is juist perfect om meer volume en slag in mijn haar te creëren en werkt heel prettig met de verschillende opzetstukken. Beide tools voelen luxe aan, zijn gebruiksvriendelijk en maken mijn haarstyling routine een stuk makkelijker. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Goede service snel geleverd.. mooi verpakt .. super mooie krullen echt aanrader

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat de Air Straight van Ace & Tailor zó goed zou zijn, maar ik ben echt onder de indruk! Mijn haar wordt super snel steil en voelt daarna nog steeds zacht en luchtig aan. Wat ik vooral fijn vind, is dat het stylen veel sneller gaat dan met mijn oude stijltang. Perfect voor in de ochtend als ik weinig tijd heb. Ik krijg er ook vaak complimenten over 😊 Echt een top aankoop!

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Ik ben echt zo blij met de AirStraight! Mijn haar wordt er super snel mooi steil van en het blijft ook de hele dag goed zitten, soms zelfs nog de volgende dag.
Wat ik vooral fijn vind is dat het voelt niet alsof ik mijn haar kapot aan het hitte ben. Het wordt wel mooi glad, maar mijn haar blijft zacht en gezond aanvoelen.
De instellingen maken het ook echt fijn in gebruik, je kunt makkelijk wisselen tussen warm/koud en verschillende temperaturen. Zeker een aanrader!!

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Ik heb een airstyler en een fohnborstel van ace en taylor en allebei de apparaten vind ik echt amazing ze zijn makkelijk in gebruik, betaalbaar & het design is geweldig! En het is ook nog eens niet schadelijk voor je haar, wie wilt dat nou niet ❤️

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Snelle levering. Fijne haartool om je haar mee te föhnen en te stylen! Maakt je haar glad zonder dat het pluizig wordt.

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Suuuuuper fijn! Echt heel chil als je snel droog en stijl haar wil! Echt dikke aanrader!:)

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Een hele fijne hittetool die je haar droogt, mooi stijlt, je haar pluisvrij maakt en een enorme glans geeft! Je kan hier geen krullen mee maken zoals je van een gewone stijltang gewend bent, maar los daarvan een mega fijne stijltang!

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Fantastische ervaring met de Airstraigt van Ace & Taylor!
Ik gebruik hem nu een week en ben echt onder de indruk van de kwaliteit en het resultaat. Mijn haar wordt snel glad zonder dat het droog of beschadigd aanvoelt, wat bij andere tools wel eens anders is.

Een
Airstyler binnengekregen, deed het in het begin super maar naar een paar x gebruiken werd die niet meer warm. Nu kan ik er niks meer mee.

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Top service! Zo vind je ze nog zelden!
Snelle reacties en meedenkend in oplossingen.
10 maanden terug een föhn gekocht die helaas stuk ging. Contact gezocht en er is direct een terugbetaling gedaan, maar vervolgens maakte Klarna een verwerkingsfout.
Veel contact.. geen oplossing.
Ace & Taylor heeft mij aangeboden dit met hen op te lossen en mij ter compensatie direct een nieuw product op te sturen. Daarbij hoefde ik geen resterende kosten te betalen, die namen zij voor rekening.
Super tevreden over de service van dit bedrijf, problemen oplossen die zij niet veroorzaakt hebben en meedenken met de klant. Klantvriendelijkheid ten top!

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Het product werkt erg goed. Ik heb redelijk dik haar dus het duurt wel wat langer maar de zuigkracht van het krul opzetstuk is super! Van te voren wat mousse erin en zorg dat je haar nog een beetje nat is en de krullen zitten heel lang! Ook had ik hem al heel snel binnen en is de service super. Aan het begin gaat de föhn wel een beetje roken, maar dat is altijd en gaat na een tijdje weg. Ik zou hem zeker aanraden!

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Amazing hair tools, works very well and keeps my hair healthy, great service because i got my tool the next day after ordering!

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Geweldig, ik had een dure dyson maar die ging stuk. Ik wilde niet weer 500 euro uitgeven en besloot deze te bestellen. Echt zo verbaast in hoe goed hij werkt, dat ik baal ooit 500euro aan een dyson uitgegeven heb.

Vastaus yritykseltä Ace & Taylor
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.