Zaterdag super geholpen bij sanisale Zaandam. We kwamen binnen voor onze badkamer tegels die snel geleverd moeten worden. Hij heeft alles netjes en snel voor ons geregeld aankomende woensdag worde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.
Yrityksen kirjoittama

STORMHOEK 16, 1506, ZAANDAM, Hollanti
Zaterdag super geholpen bij sanisale Zaandam.
We kwamen binnen voor onze badkamer tegels die snel geleverd moeten worden.
Hij heeft alles netjes en snel voor ons geregeld aankomende woensdag worden de tegels al geleverd!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Wij hadden medewerker Ron en zijn persoonlijke input, ervaring en geduld hebben we als zeer prettig ervaren. Ook na de aankoop was het contact erg goed: bij elke vraag werd er meegedacht en kwamen ze met een passend voorstel of oplossing. De prijzen zijn marktconform, maar de service is echt buitengewoon. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Heel deskundig en erg vriendelijk geholpen. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Fantastische ervaring met sanisale Zaandam. Breed aanbod, denken goed mee en wat ze afspreken komen zo ook na en zijn flexibel en super goed bereikbaar.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Wij zijn ontzettend tevreden over onze aankoop bij Sanisale! Vooral de service van Bowie verdient een groot compliment. Hij dacht echt met ons mee, nam alle tijd en loste onze meerdere veranderingen van plannen telkens vriendelijk, snel en zonder enig probleem op. Dat maak je niet vaak meer mee!
Een dikke pluim voor Bowie – een warme douche van ons! 🚿👏

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Zeer goede aftersalesservice. Ik had een probleem met de douchekop dat steeds erger werd. Ik heb ze een jaar na aankoop per e-mail gecontacteerd en ze hebben mijn klachten direct doorgestuurd naar de leverancier. Na wat vriendelijk overleg bood de leverancier aan het artikel te vervangen, maar adviseerde eerst wat eenvoudige onderhoudswerkzaamheden en het probleem was (blijkbaar) opgelost. Sanisale reageerde altijd snel en behulpzaam.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Na meerdere winkels te hebben bezocht kwamen we uit bij Sanisale in Zaandam.
Na een warm ontvangst door Bowie en Ron zijn we goed geholpen en heeft Bowie de tijd voor ons genomen.
Na meerdere stalen en een digitale tekening waren wij er uit en hebben die dag de badkamer materialen en alle toebehoren nog besteld.
Tussendoor nog wat vragen kunnen stellen en 1x de bestelling moeten aanpassen wat geen probleem was.
Super service en zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Een absolute aanrader: Topservice bij Sanisale Zaandam!
Ik wil graag mijn grote dankbaarheid uitspreken voor de fantastische service die ik heb ontvangen bij Sanisale Zaandam. Onlangs kocht ik een demo douchedeur en de hele ervaring was werkelijk perfect.
Allereerst kreeg ik een ruim voldoende korting, wat natuurlijk al een goed begin is. Maar wat de service echt bijzonder maakte, was de extra hulp en aandacht die ik kreeg. Er werd me geholpen met inladen van de douchedeur, wat ik enorm waardeerde.
Daarnaast viel me thuis op dat één van de schroeven van de deurklink krom was. Dit heb ik gemeld en het werd direct en netjes opgelost. Sanisale Zaandam regelde het bestellen en opsturen van een nieuwe schroef naar mijn huisadres, wat voor mij super comfortabel was.
De medewerkers waren ontzettend behulpzaam en meedenkend. Deze aandacht voor detail en de bereidheid om een stapje extra te zetten, maken echt het verschil.
Ik kan Sanisale Zaandam dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar sanitair. Je bent hier verzekerd van niet alleen mooie producten, maar ook van uitzonderlijke service. Nogmaals hartelijk dank voor alles!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Wij kwamen bij Sanisale Zaandam informeren naar een nieuwe toiletbril. Toiletpot was een speciale maat.
Zijn uitstekend geholpen voor uiteindelijk de juiste bril. Medewerker van Sanisale is zelfs bij ons thuis gekomen om zeker te weten dat hij de juiste toiletbril had geadviseerd. Nog hartelijk dank daarvoor.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
had samples gevraagd toen die er waren bij sanisale Zaandam,werd ik gebeldom op te halen maar ik was op de fiets, en het waren toch samples op ware groote,daar ik geen auto heb werd mij aangeboden om het bij mij thuis te bezorgen Kijk dat service,dank hiervoor.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Bij binnenkomst netjes te woord gestaan. Nadat ik kort mijn verzoek had uitgelegd zocht de werknemer van Sanisale in hun systeem het product dat ik nodig had. Nadat hij het gevonden had heeft hij het direct besteld. Afspraak gemaakt wanneer ik het product kon afhalen. Inmiddels heb ik het product ontvangen en thuis gemonteerd. Vooraf werden me nog tips gegeven hoe het product te onderhouden om in de toekomst eenzelfde uitdaging te voorkomen, top. Prima service en netjes behandeld.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Ik heb twee badkamers laten indelen door Sani-sale en ben super tevreden. Het personeel was vriendelijk, deskundig en dacht goed met me mee. Alles werd perfect geregeld en het resultaat is precies zoals ik had gehoopt. Ik kan Sani-sale zeker aanraden!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Ron Mulder heeft onze badkamerla gerepareerd. Hij pakte dit met zorg op en het was ook duidelijk dat hij stapje extra zet voor de klanten. Erg fijn dat Sanisale Ron stuurde. Een probleemoplosser en een vakman.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Ik had advies nodig over een kraan die ik bij sanisale Zaandam had gekocht.
Meneer Mulder heeft mij daar enorm fijn geholpen en goede tips gegeven!
Nogmaals bedankt!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Erg blij met snelle, professionele hulp bij herstellen kleine schade aan bad knop. Bedankt Sani Sale Zaandam!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Sanisale Zaandam biedt een breed assortiment aan hoogwaardige producten. Het team is ontzettend vriendelijk en komt met creatieve ideeën. Ze zijn bovendien zeer flexibel. Tijdens de verbouwing zorgden ze ervoor dat alle producten op tijd geleverd werden en dat de montage tot in de puntjes werd afgerond. Bij de oplevering was Sanisale Zaandam persoonlijk aanwezig om alles te controleren en te verzekeren dat ik volledig tevreden was. Echt een topservice!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
ik ging met een vraag en ze hebben mij meteen van hun magazijn vriendelijk geholpen met overgebleven onderdelen ik ben zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Wij zijn bij sanisale geweest en zijn geholpen door een adviseur. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft ook advies gegeven wat voor ons van toepassing was en er is een mooie 3d tekening gemaakt met al onze wensen en een passende offerte. Hierdoor hebben wij besloten onze badkamer bij sanisale aan te schaffen, ook omdat zij alles aanbieden zoals tegels, sanitair, douchecabine en meer. Al met al een meer dan fijne ervaring.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Wij zijn fantastisch geholpen door Sam met veel geduld en goede ideeen🤩👌

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Men heeft de tijd voor je, zijn vriendelijk en geven goede adviezen. Het feit dat ze mij met een betrouwbare aannemer in contact brachten heeft de doorslag gegeven om over te gaan tot koop.
Spullen werden op afgesproken tijdstip afgeleverd, bestelling klopte ook :-).
Aannemer en vaklieden werken netjes en leveren een professioneel resultaat, geen hatseflats werk. (Frank, Joshua,Jamie en Nico :-)

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Zaandam
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.