Sanisale.com - Den Helder Arvostelua 39

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Industrieweg 23a, 1785 AD Den Helder, Noord-Holland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Twee jaar geleden zijn wij geweldig geholpen door Dainy en haar team. Toen we onlangs een nieuwe badkamer nodig hadden voor onze nieuwe woning was de keuze voor SaniSale Den Helder dan ook snel gem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische ervaring bij Sanisale Den Helder! Vanaf het eerste moment voelde ik mij zó vriendelijk en oprecht welkom bij Sanisale Den Helder... door Mandy van Aard (keuken verkoopadviseur) en Saman... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onwijs blij met mijn nieuwe badkamer en toilet! In de winkel hebben wij fijn advies gekregen en namen ze ruim de tijd om alles te regelen. Ook het contact was goed en snel! Ze denken overal fijn in me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sanisale Den Helder geeft goed advies, denken echt met je mee op zowel ontwerp als design. Kundige en vriendelijke medewerkers, goed bereikbaar, fijne open communicatie en flexibel. Wij zijn erg tev... Näytä lisää

1. Kylpyhuoneen remontointi

Yrityksen kirjoittama

Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

Sanisale.com sanitair- & tegeloutlet

Yrityksen kirjoittama

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service
Sanisale is een landelijke franchiseformule.
A-merken voor bodemprijzen
Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.
Bezorging en installatie mogelijk
Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.
Complete en verzorgde showrooms
Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Onze prijzen zijn lager dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!
Persoonlijk contact
Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

• Industrieweg 23a, 1785 AD, Den Helder, Noord-Holland, Hollanti

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Altijd een warm onthaal

Twee jaar geleden zijn wij geweldig geholpen door Dainy en haar team. Toen we onlangs een nieuwe badkamer nodig hadden voor onze nieuwe woning was de keuze voor SaniSale Den Helder dan ook snel gemaakt.

Ook deze keer was het een ervaring om in te lijsten; vanaf de eerste binnenkomst werden we ontvangen als een lang verloren gewaand familielid. We werden weer zeer goed begeleid, van de eerste tekening tot de levering, Dainy bleef met ons meedenken. De bedoeling is dat we voorlopig even niet meer gaan verhuizen of verbouwen maar mochten we in de toekomst weer toe zijn aan een nieuwe badkamer is de keuze voor Dainy alvast gemaakt.

3. maaliskuuta 2026

Beste Cora & Willem,

Wat leuk om te lezen dat jullie opnieuw zo’n fijne ervaring hebben gehad bij Sanisale Den Helder. Fijn dat Dainy en het team jullie zo goed hebben begeleid. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden!

Saanut 5/5 tähteä

Onwijs blij met mijn nieuwe badkamer en…

Onwijs blij met mijn nieuwe badkamer en toilet! In de winkel hebben wij fijn advies gekregen en namen ze ruim de tijd om alles te regelen. Ook het contact was goed en snel! Ze denken overal fijn in mee!

4. huhtikuuta 2026

Beste Donja,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over jullie badkamer en het hele traject bij Sanisale Den Helder. Bedankt voor de mooie woorden!

Perfecte service.

Nadat de bestelling was afgeleverd bleek het niet te voldoen aan de specificaties. Sanisale heeft direct contact opgenomen met de leverancier en in samenspraak een heel passende oplossing bedacht. Perfecte service.

14. maaliskuuta 2026

Beste Peter,

Wat fijn om te horen dat het probleem zo snel en netjes is opgelost door Sanisale Den Helder. Bedankt voor de mooie woorden!

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische ervaring bij Sanisale Den…

door Mandy van Aard (keuken verkoopadviseur) en Samantha ( badkamer verkoopadviseur) dat ik niet eens meer bezig was met prijzen. En dat zegt alles! Na eerdere teleurstellingen bij andere verkopers waren deze twee dames echt als een medicijn. Ze luisterden, dachten mee, waren geduldig en enorm betrokken. Geen druk, geen verkooppraatjes — alleen eerlijk advies en oprechte inzet om mijn droom waar te maken. Het hele team denkt mee, houdt rekening met alle wensen én blijft netjes binnen het budget. De prijzen zijn scherp en de uiteindelijke korting was meer dan goed geregeld. Wat je hier krijgt, is kwaliteit, aandacht en vertrouwen — en uiteindelijk jouw droomkeuken en badkamer binnen jouw budget. Ik kan Sanisale Den Helder dan ook van harte aanbevelen: loop vooral naar binnen — je komt er gegarandeerd uit met een volle hand en een grote glimlach! 😀

26. tammikuuta 2026

Beste Melina,

Wat een mooie review, dank daarvoor! Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad bij Sanisale Den Helder en dat Mandy en Samantha jullie zo goed hebben geholpen. Bedankt voor de aanbeveling!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over dienstverlening en geleverde materialen.

Sinds Juli 2025 hebben we een prachtige nieuwe badkamer. We hebben de benodigde meubels en materialen uitgezocht bij Sanisale Den Helder. Daarbij werden we op zeer prettige wijze geadviseerd door het personeel.
Sanisale heeft ons daarnaast ook een zeer goede badkamerinstallateur geadviseerd, waar we erg tevreden over zijn.
De medewerkers van Sanisale zijn benaderbaar, flexibel in hun serviceverlening en hebben veel kennis en ervaring in hun vakgebied.
De bestelde Materialen zijn met zorg verzameld en aan ons geleverd.

29. heinäkuuta 2025

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie nieuwe badkamer van Sanisale Den Helder. Fijn dat jullie prettig zijn geadviseerd door ons team en dat ook de installatie naar wens is verlopen. Bedankt voor de mooie woorden en veel plezier met jullie badkamer!

Super service…

Super service door het personeel in de winkel.
Alles super geregeld

26. helmikuuta 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat alles zo goed geregeld is en dat de service in de winkel als super is ervaren. Daar doen we het voor!

Dank voor de mooie woorden en veel plezier met jullie aankoop.

Saanut 1/5 tähteä

radiator lekt roest.

Heb al eerder een goede review gegeven.
Maar dit kan niet.
Wij krijgen een aanbieding om tegen bepaalde prijs een andere te krijgen.
Hier zijn wij het niet mee eens.
Wij hebben bijna 2 jaar terug een nieuwe badkamer laten zetten via sanisale.
Alles was geregeld en via hun kwamen wij uit via cambouw die regelde alles via jullie.
Via cambouw 2 geweldige medewerkers gehad en het is een plaatje geworden.
Nu lekt de radiator en jullie geven cambouw de schuld dat het de vast is gedraaid.
Aan de hand van een foto, moet hier niet eerst een inspecteur naar komen kijken.

20. tammikuuta 2026

Beste Ron,

Dank voor het delen van uw ervaring. Wij hebben hierover inmiddels contact gehad en een passende oplossing voorgesteld. Een kosteloze vervanging is in dit geval helaas niet mogelijk. Wel hebben wij een alternatief aangeboden, waar u geen gebruik van heeft willen maken.

Mocht u dit alsnog verder willen bespreken, dan staan wij uiteraard open voor contact.

Team Sanisale.com

Saanut 5/5 tähteä

Sanisale Den Helder een echte aanrader.

Bij Sanisale Den Helder zijn wij op een eerlijke en fijne manier over het natte gedeelte van onze woning geadviseerd en hebben wij besloten om met hen in zee te gaan.

Door de professionele en vriendelijke manier van meedenken zijn wij met onze geleverde producten nu heel tevreden en kunnen wij het kopen bij Dayni en haar team iedereen aanraden.

Bram

27. elokuuta 2025

Beste Bram,

Wat een mooie woorden, bedankt! Fijn dat jullie zo eerlijk en prettig geholpen zijn door Dayni en haar team in Den Helder. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat!

Saanut 5/5 tähteä

Sanisale was de eerste winkel die we…

Sanisale was de eerste winkel die we inliepen om ons te oriënteren ,we zijn door zo verschrikkelijk leuk geholpen dat we met een aankoopbon naar buiten gingen !
Ook nadat we ons bedachten qua indeling ging de computer weer aan en hup daar was een nieuw ontwerp..! Het helpen het meedenken en het geduld maakt het dat we met volle tevredenheid deze winkel zeker aanbevelen

31. tammikuuta 2025

Beste Bianca,

Wat leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn geholpen! Bedankt voor jullie vertrouwen en fijne woorden.

Saanut 4/5 tähteä

Goede kwaliteit spullen voor een nette…

Goede kwaliteit spullen voor een nette prijs, alles bij 1 aanbieder gekocht zodat er ook maar 1 aanspreekpunt is. Alles werd keurig op tijd afgeleverd, bij de wandtegels had de onderste doos op de pallet het niet overleefd, gebeld en de week erop lagen ze al klaar. We kwamen tegels te kort voor de vloer, toch meer snijverlies dan berekend, wel zelf moeten ophalen bij de leverancier omdat ik ze die dag nodig had maar met 1 belletje werd dat meteen geregeld. Prettig contact met SaniSale Den Helder. Minpuntje is dat er veel te veel voegmiddel en tegellijm werd geleverd, dit kan je wel terugbrengen en word weer gecrediteerd maar 100 kilo lijm extra is wel heel erg overbemeten. Verder alles gewoon keurig. Wat ons betreft een aanrader.

1. syyskuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor jullie eerlijke terugkoppeling! Fijn dat alles netjes en snel is opgelost en dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit. We nemen de feedback over de lijm en voegmiddelen mee, dank daarvoor!

TOP SERVICE EN VAKWERK!

Super goed geholpen door Dain van SaniSale Den Helder. Ze heeft me heel goed kunnen adviseren en dacht erg goed met me mee. Ik ben super blij met het resultaat van mijn toilet en bijkeuken. De service is top, reageren snel en houden je op de hoogte. Ook de vakmannen die ze aanbieden zijn top! Dank jullie wel 💪🏽

19. syyskuuta 2025

Beste Tamara,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het advies én de service. We geven de complimenten zeker door aan Dain en het team!

Fijne ervaring!

We zijn met veel geduld geholpen om tot een mooie combinatie in materialen te komen zonder het gevoel te hebben dat we compromissen hebben moeten sluiten. We hebben goed en eerlijk advies gekregen en er werd veel tijd voor ons genomen. Het eindresultaat is erg mooi geworden.

21. joulukuuta 2024

Beste Jacqueline,

Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn en dat het eindresultaat naar wens is! Bedankt voor jullie vertrouwen en veel plezier met jullie nieuwe badkamer.

Sanisale Den Helder (Dain Hesp) biedr oplossing

Sanisale Den Helder was bereid om een aankoop van een half jaar geleden in te nemen en in ruil daarvoor een andere nieuwe wel passende doucheset (thermokraan en douchestang) te leveren
Na zo een lange tijd een zeer welkome oplossing voor mijn ‘probleem’.

29. heinäkuuta 2025

Beste Piet,

Wat fijn dat we tot een passende oplossing konden komen. Dank voor jullie vertrouwen in Sanisale Den Helder en veel plezier van de nieuwe doucheset!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding, goede service

Wij hebben onze hele badkamer bij Sanisale Den Helder gekocht. Wij werden in alle rust geholpen en goed geadviseerd. Er werd goed meegedacht en de service was top!

9. heinäkuuta 2025

Beste Sandra,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn bij Sanisale Den Helder! Bedankt voor jullie mooie review en heel veel plezier van de nieuwe badkamer!

Net dat beetje meer…..

Nieuwe afvoer gekocht voor wastafel maar per abuis een onderdeel van de kraan weggegooid. Dani Hesp heeft dat onderdeel kosteloos vervangen, wat een goede service!

22. heinäkuuta 2025

Beste George,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Super dat het onderdeel kosteloos is vervangen!

Saanut 5/5 tähteä

Klantvriendelijk, goede kennis en goed advies

Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg goed en deskundig advies. Er werd goed meegedacht en goeie ideeën aangedragen. Samen met de adviseur ben ik tot een goeie keuze gekomen.

17. heinäkuuta 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u onze advisering als prettig en deskundig heeft ervaren. We wensen u veel plezier met de gemaakte keuzes!

Heel tevreden!

Goed geholpen en geluisterd naar onze wensen qua klein budget!
Tussen ons en Rowena was er goed contact over de levertijden of als we vragen hadden. Nu de badkamer en de wc klaar zijn, zijn we heel blij met de keuzes die we gemaakt hebben! Zeker een aanrader om daar heen te gaan.

30. syyskuuta 2024

Beste Ellis,

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat Rowena goed met jullie heeft meegedacht binnen het budget en dat het contact prettig verliep. Geniet van jullie nieuwe badkamer en wc!

Nieuwe badkamer

Eindelijk de keuze gemaakt voor nieuwe badkamer, verkoopster Den Helder heeft ons prima geholpen nam de tijd. Meerdere keren geweest voor het bestellen en uiteindelijk akkoord gegeven. Iets klopte er niet en in overleg is het goed opgelost. Geld van lijm en voegsel dat over was ook snel terug ontvangen. Ik zeg super service. Ben een zeer tevreden klant.

20. maaliskuuta 2025

Beste Kaatje,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat alles in goed overleg is opgelost. Mooie service en een tevreden klant – dat is waar we het voor doen! Veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg blij met onze aankoop

Heel erg blij met onze aankoop. Prachtig meubel met spiegel en waskom kunnen kopen voor een super prijs. Klantvriendelijk en er was veel mogelijk.

15. helmikuuta 2025

Beste Nora,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie!

Saanut 5/5 tähteä

Goed advies en zeer vriendelijk…

Goed advies en zeer vriendelijk geholpen!

2. maaliskuuta 2024

Beste Richard,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Groet, Team Sanisale.com

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin