Yritys on vastannut
super ontvangen nemen echt de tijd voor je kwamen zelfs thuis langs met kleurenstaal om de juiste kleur van het badmeubel te bepalen snelle en complete levering van de bestelde goederen echt top... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben in het najaar een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren. Peter heeft ons geweldig geholpen, hebben samen een douchewand, tegels en badkamermeubel met bijbehoren uitgezocht. He... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Klantvriendelijkheid op het hoogste niveau! Niets is te gek. Alles voor de klant. Nemen de tijd voor je en zien je als mens (niet alleen als klant). Of je Peter, Sander of Robin hebt; het maakt ni... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.
Yrityksen kirjoittama

Spaarneweg 16h, 2142 EN, Cruquius, Noord-Holland, Hollanti
Mijn stang van de regendouche was lek en krom. Vanuit Sanisale de druk op proberen te voeren richting leverancier. Mocht niet baten. Het team heeft een mooie oplossing gevonden, zodat ik nu weer een mooie regendouche heb. Dank jullie wel

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Cruquius
Wij hebben in het najaar een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.
Het eindresultaat is super mooi , mede door het vakmanschap van installateur Mike.
Kortom, een echte aanrader!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Cruquius
Een paar jaar geleden een badkamer gekocht. Zijn we nog steeds heel blij mee. Helaas gaan er wel eens dingen stuk....
Wat geven ze een goede service!
Ook is nu het toilet aan de beurt dus die hebben we ook bij ze besteld. Ben je op zoek naar een mooie en betaalbare badkamer en/of toilet, zou ik zeker bij ze langs gaan.
Ze hebben ook goeie koffie!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Cruquius
super ontvangen nemen echt de tijd voor je
snelle en complete levering van de bestelde goederen echt top geregeld allemaal .
met meerdere verkopers gesproken allemaal even vriendelijk behulpzaam

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Cruquius
Klantvriendelijkheid op het hoogste niveau!
Niets is te gek. Alles voor de klant.
Nemen de tijd voor je en zien je als mens (niet alleen als klant).
Of je Peter, Sander of Robin hebt; het maakt niet uit!
Allemaal uit hetzelfde hout gesneden en ze gaan met veel enthousiasme voor je aan de slag. Toppers zijn het!!! Een echte aanrader!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com - Cruquius
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.