Yritys on vastannut
Het kleinste kamertje is helemaal gerenoveerd. Met dank aan Sani4all Deventer. Ze hebben ons vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot en met de afwerking en oplevering van ons nieuwe toilet uit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben bij Sani4all een betaalbare badkamer gekocht, welke door een Sani4all installateur geïnstalleerd is. Het is prachtig geworden en wij zijn er erg blij mee. Uiteraard is er tijdens het proc... Näytä lisää
Wij hebben inmiddels in de loop der jaren 5 badkamers laten ontwerpen en leveren door Sany4all Deventer. (Twee keer verhuist en en vier badkamers in onze B&B. ) Alle badkamers zijn kwalitatief top, ze... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Hannoverstraat 3A, 7418 BL, Deventer, Overijssel, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
4 jaar geleden volledige badkamer en toilet bij Sani4all Deventer gekocht, toen al uitstekend geholpen en vlotte en prima levering. Douchedeur is door ons eigen toedoen gesneuveld. Prima service vanuit Sani4all. De nieuwe deur was zeer vlot geleverd, geen enkel probleem. Nu vervangende draingoot houdertjes nodig. Ook dit was geen enkel probleem. Vlotte levering en prima communicatie. Al met al zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Het kleinste kamertje is helemaal gerenoveerd. Met dank aan Sani4all Deventer.
Ze hebben ons vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot en met de afwerking en oplevering van ons nieuwe toilet uitstekend door het traject begeleid.
Duidelijkheid stond voor hun en voor ons voorop.
Met andere woorden. "Zeer tevreden"
Theo Geijsen.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Prima ervaring bij Sani4all Deventer. Door het actief meedenken in de opstelling en snel inzien wat wij mooi vonden hebben in een kort tijdsbestek de keuze voor Sani4all gemaakt. Vervolgens kon er ook snel doorgepakt worden met de realisatie van de Badkamer. Gewoon top geregeld allemaal!

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Goed geholpen bij Sani 4 all in Deventer! Specifiek met de kleur combinatie van de tegel en het tegel profiel. Mooi zandkleurig profiel van mapei, deze kon ik elders niet krijgen.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Prettig en vakkundig geholpen.
Onze badkamer was verouderd en had een ongelijke vloer. Dat bleek een lastig project. Joey is bij ons thuis komen kijken naar mogelijkheden. Resultaat is een prachtige badkamer, helemaal naar onze wens.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Ik heb een heel goede ervaring met Sani4All m.n. in de persoon van Jari, die het hele proces heeft begeleid en in samenspraak met mij mijn badkamer heeft omgetoverd in een wellnesruimte, althans, zo voelt dat voor mij. Jari dacht goed mee, en kwam met goede ideeën m.b.t oplossingen die gevonden moesten worden, tegelkeuze e.d. Gekozen voor een Japandi-look en dat is heel goed gelukt. Er leek een kink in de kabel te komen, omdat de door Sani4All voorgestelde aannemer voor de installatie veel duurder bleek dan ingeschat. Gelukkig was er een wel betaalbaar alternatief in de personen John en Daniël van Bubbels Badkamer Renovaties, die de badkamer en het toilet perfect hebben geïnstalleerd!
Heel blij dus met het proces en eindresultaat, dus veel dank naar Sani4All en de personen hierboven genoemd

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Ontzettend blij met onze nieuwe badkamer! Daarnaast zijn we super tevreden over de goede service en hulp die wij hebben gekregen van de medewerkers van Sani 4 All Deventer.
Ze zijn meedenkend, nemen de tijd voor je en ze hebben ons echt goed geholpen. Heel fijn!

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Wij zijn super geïnformeerd wat de mogelijk heden waren voor ons onder het genot van een kopje koffie en deskundig advies gekregen van jari diekman en daardoor hebben wij daardoor een super mooie badkamer dus super bedankt
Ook was de installatie en de werkzaam heden deskundig uitgevoerd door voortman uit olst

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Probleem met mijn Gerberit toiletblok spoeling. Had compleet nieuw binnenwerk nodig waar het drukknop paneel aan bevestigd wordt. Gerberit heeft onlangs de glijgoot om blokjes in het spoelwater te deponeren versmald Hierdoor aangewezen op spoelsticks. Ontzettend duur. Wilde een nieuwe unit in de vestiging Deventer bestellen, waarop de eigenaar naar een showopstelling liep en het hele binnenwerk er uit haalde en mocht ik gratis meenemen. Ongelooflijk leuke geste. Nogmaals dank je wel.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Bij onze zoektocht naar een nieuwe badkamer kwamen wij uiteindelijk uit bij sani4all in Deventer. Al onze wensen werden vakkundig in een 3d model in onze kleine badkamer ingepast. De verkoper, Joey, dacht mee en kwam met oplossingen. Dit alles voor een acceptabele prijs. Ook werd ons geadviseerd om met een bepaald bedrijf de badkamer te laten plaatsen. Ook dit was geen verkeerde keus. Al met al hebben wij nu een prachtige nieuwe badkamer.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Super geholpen door Maaike met alles uitzoeken, berekenen. De samenwerking tussen Sani4all Deventer en Jordy Voortman Badkamers was ook erg super. Alles werd direct doorgestuurd. Betreft Voortman badkamers echt niks anders dan lof. Super professioneel en echt vakmensen. Super bedankt voor alles 🙏👍👍👍👍

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
mijn clickwaste van ongeveer twee of drie jaar oud werkte niet meer naar behoren. Op 28 januari 2025 bij het filiaal in Deventer gevraagd of zij nog eenzelfde clickwaste in voorraad hadden. Dat hadden zij en ik mocht deze zonder betaling meenemen. Ik vond dat een geweldige service.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Onlangs nieuwe tegels voor onze badkamer uitgezocht. Wat me opviel is dat we enthousiast en vakkundig geholpen werden. Door het ruime assortiment zijn we relatief snel geslaagd. Goede en tijdige levering is ook gelukt.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
In 2019 hebben wij onze badkamer besteld. De prijs was erg goed en de service ook. Er werd goed meegedacht met onze wensen en mogelijkheden. Ze namen de tijd voor ons en beantwoordden onze vragen deskundig.
De service is achteraf ook goed. De stop van onze wastafel is vorige week kapot gegaan. Hoewel de garantie op onderdelen na vijf jaar verloopt, hebben we de toch een nieuwe stop gratis gekregen. Het is geen groot bedrag, maar het is wel fijn dat er gewoon met je meegedacht wordt.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Eind 2024 opzoek gegaan naar een nieuwe badkamer meubel en een nieuwe regendouche. Uiteindelijk terecht gekomen bij Sani4all. Hierbij geholpen door Jari, die ons heel fijn geholpen heeft en onze wensen kon vervullen. Het eind resultaat mag er zeker zijn en hierdoor kunnen wij weer heel wat jaren genieten van onze badkamer.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Uitstekende ervaring! De service was snel en vriendelijk, en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Mooie keuken uitgekozen bij Joey. Offerte traject goed verlopen met heel handig al een 3d ontwerp. Blij met het resultaat!

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Top service, mooie winkel en goed adviserende medewerkers.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Wij hebben onze wensen volledig terug zien komen in het uiteindelijke resultaat. Prettig geholpen tijdens het hele proces en enorm blij met alles.

Vastaus yritykseltä Sani4All - Deventer
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.