Sani4All - Almere Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Markerkant 11 22, 1316 AH Almere, Flevoland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Goed advies gesprek met Sander. Dringt niks op en kwam met alternatieven als iets niet kon. Werkzaamheden konden snel uitgevoerd worden en de prijs was aantrekkelijk ten opzichte van andere offert... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Wij zijn vlot en vakkundig geholpen tijdens het uitzoeken van onze badkamer in Almere. Via Sani4all hebben wij ook uit de uitvoering laten doen. Ook daarover zijn we zeer tevreden, vaklui en is sn... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb een badkamer besteld bij Sani4all en ben over het algemeen erg tevreden. Tijdens mijn verhuizing wilde ik de badkamer graag meenemen naar het nieuwe huis, en daar deden ze helemaal niet moe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

⁷Ik was op zoek naar een complete nieuwe badkamer. Nadat ik twee winkels had bezocht, ging ik binnen bij Sani4All. Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen door Sander. Binnen minder dan een uur... Näytä lisää

1. Kylpyhuonetarvikeliike
  2. Kylpyhuoneen remontointi
  3. Suihkuovet ja -kalusteet
  4. Laattamyymälä

Tietoja yrityksestä Sani4All - Almere

Yrityksen kirjoittama

Sani4All

Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!

• Markerkant 11 22, 1316 AH, Almere, Flevoland, Hollanti

Kaikki arvostelut

282 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen van begin tot eind!

Goede begeleiding van het design door Sander en fijn dat de aannemer door Sani4all wordt geregeld. Ervaringen met Mike, de aannemer, zijn ook heel prettig: iemand met hart voor de zaak en voor de klant!

19. maaliskuuta 2025

Beste Francisca,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij wensen je heel veel plezier met het eindresultaat!

Saanut 5/5 tähteä

Klantgericht en een prachtig ontwerp.

We hebben een badkamer gekocht bij Sani4all in Almere. Op basis van onze wensen heeft Sander een prachtig ontwerp voor de badkamer gemaakt en ons geholpen met het samenstellen. Ook over de samenwerking en vakkundigheid van de aangesloten aannemer Mike zijn we zeer tevreden. Alle afspraken zijn goed nagekomen en het eindresultaat is TOP!

23. maaliskuuta 2025

Beste Cor,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn de hulp van Sander met het maken van een prachtig ontwerp. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe badkamer!

Saanut 5/5 tähteä

Sani4all zeer goede keuze!

Zeer goed geholpen bij de planning van onze luxe badkamer. De werkzaamheden en communicatie liepen super vlot. Montage team was erg bekwaam en leverde een top badkamer op! Zeker aan te raden

15. maaliskuuta 2025

Beste Gordon,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de planning van jullie luxe badkamer en het werk van het montage team. Wij wensen jullie veel plezier met jullie top badkamer!

Saanut 5/5 tähteä

Onze ervaring met Sani4All is zeer…

Onze ervaring met Sani4All is zeer positief. Onze vorige badkamer was een grote teleurstelling op elk vlak, zowel montage, ontwerp en kwaliteit. Maar Sani4All en hun team laten zien hoe het wel kan en hebben een prachtige badkamer afgeleverd. Ook Brian en zijn medewerkers zijn zeer professioneel en willen gewoon een goede badkamer afleveren. Ik zou ze daarom aanraden, zeker aan klanten die net als ons grote twijfel hebben of het ooit nog wel goed komt met hun badkamer. Zeer klantgericht bedrijf.

7. maaliskuuta 2025

Beste Carmen,

Bedankt voor het delen van je super positieve ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de service van de winkel en natuurlijk het afleveren van een prachtige nieuwe badkamer. Wij wensen jullie dan ook heel veel plezier met het eindresultaat!

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg blij met onze nieuwe badkamer…

Heel erg blij met onze nieuwe badkamer van Sani4All. Fijn geholpen bij het maken van een ontwerp en de keuze voor tegels en meubels. De winkel was makkelijk te bereiken indien nodig. Daarnaast ook goed contact met de aannemer die verantwoordelijk was voor de installatie van de badkamer en geregeld was door Sani4All.
Kortom: zeer goede ervaring bij het verbouwen van onze badkamer.

12. helmikuuta 2025

Beste Loek,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe badkamer van Sani4All. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe badkamer!

Mooiste badkamers

Sani4All zeer deskundige en plezierige medewerkers. Erg mooi geworden mede door de goede aannemer Mike en zijn personeel. Erg aan te bevelen

7. maaliskuuta 2025

Beste Jacqueline,

Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere. Wij wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Goede afspraken gemaakt die worden nagekomen. Resultaat is top

16. joulukuuta 2024

Beste Judith,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk bent geholpen en dat het resultaat top is! Wij wensen je veel plezier met het eindresultaat.

Fijn en mooi bedrijf

Jullie staan in een hele mooie showroom, waar wij hele mooie tegels en wc hebben uitgekozen. En jullie staan ook altijd voor je klaar met elke vraag of verzoek!! Super😄

16. joulukuuta 2024

Beste Anita,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het gehele proces. We wensen je veel plezier met het nieuwe toilet!

Helping staff

Overall my experience was excellent. Staff was really corporative, customer service was top-notch.

14. helmikuuta 2025

Dear Khurram,

Thank you for sharing your positive experience with Sani4All Almere. Have fun with it!

Kind regards,

Fijne ervaring

Prettig geholpen met het uitzoeken van de badkamer en een fijn contact met de monteur(s). Zeer tevreden met het eindresultaat.

31. tammikuuta 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat je prettig bent geholpen met het uitzoeken van de badkamer en er fijn contact was met de monteurs. We wensen je veel plezier met de nieuwe badkamer!

Perfect geholpen door Sani4All Almere

Perfect geholpen door Sani4All Almere. Goed meegedacht door Sander met onze wensen. En perfect geïnstalleerd Mike en zijn team!

13. helmikuuta 2025

Beste Jos,

Wat fijn om te lezen dat je perfect bent geholpen bij Sani4All Almere en er ook perfect is geïnstalleerd door Mike en zijn team. Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring. Geniet ervan!

Super tevreden

Inmiddels is onze nieuwe badkamer opgeleverd en we zijn er heel erg blij mee. Het hele proces verliep prettig en constructief. Onze adviseur Erika heeft een mooi ontwerp gemaakt van de mogelijkheden in 3D zodat we ons een goede voorstelling konden maken. In de winkel in Almere goede adviezen en veel keuze mogelijkheden zodat we snel de juiste materialen konden kiezen. Monteurs hebben heel netjes gewerkt en alles prima gemonteerd terwijl we zelf op vakantie waren. Zijn dus feitelijk volledig ontzorgd. kortom uitermate tevreden over het hele proces en de het eindresultaat. Kan dit bedrijf zeer aanbevelen. Prima prijs/kwaliteit verhouding en perfecte service.

10. helmikuuta 2025

Beste Berend Jan,

Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden voor Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat je ons zeker kunt aanbevelen. We wensen jullie ontzettend veel plezier met de nieuwe badkamer!

Geweldige service!

Wij hebben onlangs onze badkamer en toiletruimte gerenoveerd en hebben gekozen voor Sani4All. Vanaf het eerste bezoek aan de showroom voelde het goed. We werden heel vriendelijk ontvangen door Erika. Zij nam uitgebreid de tijd om onze wensen te bespreken en dacht met ons mee over de mogelijkheden. Ze kwam met ideeën en gaf eerlijk advies, zonder opdringerig te zijn.

Wij hebben daarna ook andere sanitairwinkels bezocht, maar hadden toch een minder goed gevoel. Wel hebben wij daar nieuwe ideeën opgedaan die wij graag nog wilden verwerken in het ontwerp. Zonder enig probleem werden onze nieuwe wensen en ideeën verwerkt.

Wij waren van te voren 'angstig' over de bouw en installatie van de badkamer door alle horrorverhalen. Ook dit is achteraf onnodig geweest. Erika en Sander hebben een fijn bouwbedrijf aan ons gekoppeld. Mike en zijn mannen hebben prima werk geleverd en dachten ook tijdens de bouw nog goed mee om onze badkamer nóg meer onze droombadkamer te laten zijn!

De levering van de materialen was precies op tijd. Ook de aftersales was uitstekend: toen er een probleem met de mengkraan was en de fabrikant wat langer op zich liet wachten heeft Sani4All samen met Mike dit heel goed voor ons opgelost door tijdelijk een andere kraan te installeren.

Kortom, Sani4All is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer of sanitair!

6. joulukuuta 2024

Beste Angela,

Bedankt voor het delen van je mooie woorden voor Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat je ons zeker kunt aanraden als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer. We wensen je veel plezier met de aankoop van je badkamer!

Zeer tevreden

Keurige zaak.
Het personeel denkt echt met je mee en is altijd benaderbaar voor vragen.
De heren die de badkamer inbouwen werken snel en nauwkeurig en proberen voor zo min mogelijk overlast te zorgen.
Heel blij met onze nieuwe badkamer.

6. tammikuuta 2025

Beste Brigitte,

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met jullie nieuwe badkamer. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere. Geniet ervan!

Mooie samenwerking, prachtig resultaat

Sander heeft ons kundig geholpen. Het showroommodel maakte ons meteen al enthousiast. Er werd rustig de tijd genomen voor onze wensen.

We zijn blij met het eind resultaat.

20. tammikuuta 2025

Beste Tim,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat jullie zo kundig zijn geholpen en er rustig de tijd voor jullie werd genomen. Veel plezier met het eindresultaat!

Saanut 4/5 tähteä

Na redelijk veel problemen te hebben…

Na redelijk veel problemen te hebben gehad na montage (niet altijd rechtsstreeks de schuld van Sani) kunnen wij na 5 jaar ervaring zeggen dat we toch erg tevreden zijn met de geboden service naderhand tot nu toe!
Een probleem met ons badkamermeubel is na ruim 5 jaar "gehannes" helemaal tot tevredenheid opgelost.
Niek en Sander zijn toppertjes!!!

30. tammikuuta 2025

Beste Ruud,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat jullie nu zo tevreden zijn over onze service. Geniet ervan!

Saanut 5/5 tähteä

Heb mijn badkamer en gasten wc laten…

Heb mijn badkamer en gasten wc laten renoveren door sani4all , top bedrijf goede service en denken ook met je mee, tevens ook D&R bouw die het hebben geïnstalleerd/geplaatst top mannen die weten wat ze doen, werken netjes en goed. Echt een aanrader.

28. lokakuuta 2024

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de goede service. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Goede ontvangsts bij Sani4All met een mooie rondleiding en goede hulp

Goede ontvangst gehad bij de Sani4All locatie in Almere, waar goed werd meegedacht naar onze wensen. Naderhand miste we wel de communicatie over de uitvoerdatum en was naar onze idee te laat ingeroosterd.

Goede installatie door een onderaannemer waarin oko hierin werd meegedacht.

10. joulukuuta 2024

Beste Patrick,

Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij Sani4All Almere. We nemen je feedback zeker mee. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Behulpzaam en mooi eindresultaat

Zelf vond ik het lastig om keuzes te maken. Sander van Sani4All heeft mij heel goed geholpen en ik mocht diverse staaltjes meenemen om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken. Ik ben heel blij met hoe het eindresultaat is geworden!

9. joulukuuta 2024

Beste Cynthia,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Almere. Wat fijn om te lezen dat Sander je zo goed heeft geholpen. Geniet ervan!

Prima

Prima. Roy en Davy zijn vakmensen!

14. joulukuuta 2024

Beste Suzette,

Team Sani4All

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin