Bestilte et abonnement på Rebreathe, og ud over hurtig levering medfulgte der en fin krukke, til at opbevare pillerne i. Virkningen af pillerne kender jeg ikke endnu, men er sikker på, den kommer!

Virkelig lækre kosttilskud og en gennemført fin oplevelse hele vejen igennem. Alt er pakket smukt og gennemtænkt, og det er faktisk første gang, jeg har vitaminer/kosttilskud, jeg har lyst til at... Näytä lisää

Jeg har nu i et år taget REFORCE og Magnesium, og jeg er slet ikke i tvivl om at det har en gavnlig effekt på min efterhånden "lidt oppe i årene" krop. Jeg fortsætter naturligvis med dette, og efter... Näytä lisää

Jeg er overordnet glad men jeg kan ikke give dem topkarakter for jeg skrev til dem om et produkt jeg gerne ville købe, fik aldrig et svar, men da de fik produktet tilbage gik der ikke særlig lang ti... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Kauneus- ja terveysmyymälä
  3. Terveysruokakauppa
  4. Luontaistuotekauppa
  5. Luontaistuoteliike

Sandvig Pharma er en dansk virksomhed, der udvikler naturlige kosttilskud baseret på medicinske planter, vitaminer og mineraler. Vi forener naturens aktive ingredienser med dokumenteret faglig viden og moderne forskning for at skabe effektive kosttilskud, der støtter kroppens egne processer. Vores produkter er udviklet i Danmark med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og rene ingredienser - uden unødvendige fyldstoffer. Alle ingredienser udvælges nøje og testes for renhed og kvalitet. Sandvig Pharma er grundlagt af sygeplejerske Jeannette Denker med ønsket om at gøre naturlig sundhed enkel, troværdig og tilgængelig. Vores kosttilskud kan købes enkeltvis eller via abonnement, hvor mange af vores kunder vælger at få deres kosttilskud leveret fast - en nem og konsistent måde at holde en sund rutine i hverdagen.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Super service

16. heinäkuuta 2025

Bedste hilsner

ALT fungerer perfekt

fantastisk kundeservice - og abonnement fungerer til ug og slange

7. heinäkuuta 2025

Hej Susanne

Tusind TAK fordi du deler din oplevelse med os 💚

Vi er altid glade for at kunne hjælpe vores kunder - uanset om det vedrører produkter, levering, abonnement eller andet.

God service

God og hurtig service

19. kesäkuuta 2025

Hej Caroline

Emma, Sandvig Pharma

Jeg har nu prøvet Reflow og Rejoin i en…

Jeg har nu prøvet Reflow og Rejoin i en måned. Jeg begynder at mærke en rigtig god effekt, så vil oprettet et abonnement via hjemmesiden.
Der er god beskrivelse af produkterne på hjemmesiden.
De kan varmt anbefales.

10. kesäkuuta 2025

Hej Hanne

Tusind TAK fordi du deler din oplevelse med os 💚
Vi er super glade for, at du har god effekt af produkterne.

Gode produkter

Gode produkter

9. toukokuuta 2025

Hej Aase

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi super glade for 💚

Hurtig vejledning og forsendelse

Jeg havde brug for vejledning angående et produkt og havde mailsvar samme dag og varen blev sendt samme dag. Tak for super god og hurtig service.

23. huhtikuuta 2025

Hej Marlene

Tusind TAK for din anmeldelse 💚 Vi er super glade for, at du deler din oplevelse med os 😀

Lone, Sandvig Pharma

Virksomheden har nogle spændende…

Virksomheden har nogle spændende helseprodukter. Abonnement og levering fungerer fint.

17. maaliskuuta 2025

Hej Kristian
Tusind TAK for din anmeldelse 💚
Vi er super glade for, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.

Emma, Sandvig Pharma

Fantastiske produkter!

Jeg har prøvet et par af produkterne nu (Reforce og Rejoin), og jeg kan klart anbefale dem! Min skulder og albue har det markant bedre, og jeg kan mærke en stor forskel i mit generelle helbred.

Kæmpe 5 stjerner herfra!

20. maaliskuuta 2025

Hej Lionel

Tusind TAK for din anmeldelse af vores produkter 💚
Vi er super glade for, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.

Lone, Sandvig Pharma

Hurtig levering og mærkbar forskel i fitness

Har de sidste par måneder taget reforce + magnesium og kan mærke tydelig forskel nede i fitnesscentret. Thumbs up herfra!

4. maaliskuuta 2025

Hej Mikkel

Tusind TAK for din anmeldelse 💚

Vi er glade for at høre, at du oplever stor effekt af REFORCE og MAGNESIUM, som er en rigtig god kombination i forbindelse med træning og genoptræning.

Hurtig levering

Hurtig levering - produkterne elegante og sikkert indpakket.

10. helmikuuta 2025

Hej Nils

TAK for alle stjernerne 💚

Effektiv virkning

Hurtig levering, indbydende layout og effektiv virkning. Kan varmt anbefales herfra.

4. helmikuuta 2025

Hej Max

Tusind TAK for din anmeldelse - vi er rigtig glade for at høre, at du oplever stor effekt af produkterne 💚

Super

Hurtig levering og god service.

28. tammikuuta 2025

Hej Lars

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
God forklaring om produkterne
Super fin lille krukke der følger med pillerne

3. helmikuuta 2025

Hej Birgitte