3,9

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Super fin service fra Sand kundeservice

Jeg har igennem det sidste halve år kontaktet Sand pr mail & pr telefon, da det desværre var nødvendigt at reklamere over lynlåsen i en Sand vissengrøn dynejakke, som jeg havde købt på udsalg i den nu lukkede Paustian, Aarhus. I sidste uge lykkes det mig at komme igennem og jeg blev mødt med forståelse og super fin service, idet man fra Sands side har tilbudt mig en ny frakke, da det ikke er muligt at skaffe den korrekte lynlås til min frakke.
Tusinde tak til et par meget venlige og imødekommende medarbejder v. Sands kundesupport for at løse problemerne.

Tilsyneladende er mine mails fra 2024 på en eller anden måde bortkommet, men hvorom alting
Jeg har INTET svar fået på mine mange henvendelser på den ødelagte lynlås, som i lighed med andres anmeldelser, har været svær at lyne efter få måneders brug. Jeg har bedt om at få en lynlås i korrekt længde & farve tilsendt, således jeg selv kunne få syet den rette lynlås i af en professionel - bare så ærgerligt med en udgift på ca. 350 kr. til en SÅ dyr frakke.

8. toukokuuta 2025

Anerkender ikke reklamation og ringe…

Anerkender ikke reklamation og ringe kvalitet

Købte i februar 2023 en Sand dynejakke til 1400 kr. På udsalg i Magasin. Lynlåsen har hele tiden været besværlig, og til sidst kunne den slet ikke åbnes.
Jeg henvender mig till Sand. Den unge engelsktalende medarbejder kan ikke afgøre noget, tager fortos, som hun sender til deres kontor/sales manager.

En uge efter får jeg telefonisk besked om, at de ikke anerkender reklamationen. Lynlysen er sat skævt i. Nu er det jo ikke en billig discount frakke, men et brand, der foregiver at være kvalitet!!!!

Normalt kan man godt skille en lynlås ad, selvom den er sat skævt i. Da jeg ugen efter henvender mig i Magasin for at hente frakken, kan ingen er ekspedienterne, som jeg tvivler på er faguddannede, skille lynlåsen ad. Totalt låst.
Minimum skulle Sand udbedre skaden og sætte en ny lynlås i, men så skal frakken sikkert sendes til Kina eller Bangla Desh.
Dette mærke foregiver, at være kvalitet. Det er det ikke mere. Dyrt og dårligt

Jeg har et par Sandbukser, der er 30 år gamle og stadig pæne. Der var engang. Køb ikke dette mærke. De skulle ikke have nogen stjerner. Under al kritik.
Vivianne

13. helmikuuta 2024

Dårlige syninger i alle deres bukser

Jeg har nu haft tre par bukser og alle tre synes i første omgang super lækre og bløde, men fælles er, at deres syninger er helt ualmindeligt elendige. Alle tre par bukser er revnet i skridtet efter få måneders brug. Jeg købte selv det første par, og fik de to næste i gave. Jeg kommer ikke til at købe mere hos Sand. Jeg er virkelig skuffet. Bukser i den prisklasse skulle være af en langt højere kvalitet.

4. kesäkuuta 2023

Jeg oplevede en helt fantastisk…

Jeg oplevede en helt fantastisk service, så kan ikke nikke genkendende til de dårlige anmeldelser herinde. Venligst giv Anna min ros. Hun var super dygtig og serviceminded. Alle andre i butikken er også super servicemindede og min mand og jeg føler os altid velkomne når vi kommer i butikken.

25. marraskuuta 2022

Vær opmærksom på at de fysiske butikker…

Vær opmærksom på at de fysiske butikker ikke samarbejder. Jeg skulle bytte en jakke i en anden Sand butik end den var købt. Jeg kunne godt få tilgodebevis som så kun gælder i den Sandbutik hvor varen er købt.
Jeg blev også gjort opmærksom på at jeg med det tilgodebevis ikke havde retten til at købe nedsatte varer. Hvis jeg ville købe en tilbudsvare ville den for mig koste fuld pris! Jeg mangler ord for hvor grotesk dårlig service de udviser

4. kesäkuuta 2021

En knap på min nye jakke faldte af.

En knap på min nye jakke faldte af.

De spurgte så om jeg havde en ekstra knap, for så kunne de sende den ind og få den syet på! Så har jeg jo ikke nogen jakke.
Bare giv pengene retur og lad være med at spilde folks tid.

De laver det dårligste kvalitet, således at man bliver nødt til at købe nyt igen og igen.

16. toukokuuta 2021

Dårlig kvalitet og anerkender ikke reklamation

Har købt en silkekjole og silkeskjorte gennem lokal forhandler.
Da jeg har haft kjolen på første gang krymper foret i skørtet så det trækker i underskørtet og ser rigtig grimt ud. SAND vil ikke godtgøre dette som en fejl. Jeg ka oplyse at jeg vasker begge dele i hånden og bruger vask fra silkehuset.

Skjorten som jeg dog har haft på et par gange og ikke har klaget over er gået i stoffet (trådene skiller ad) så der faktisk er et hul. Min konklusion er at jeg ikke køber dette mærke mere.

2. huhtikuuta 2021

Dårlig returnering og service

Havde købt nogle poloer som jeg returneret af flere årsager. Fra dato jeg sendte dem går der over 1 måned før jeg SELV retter henvendelse til dem....det eneste de blot siger, er at poloerne ikke kan være fra dem, så de sender dem tilbage....har aldrig oplevet noget lignende, det er under al kritik...

30. kesäkuuta 2020

Dårlig kvalitet af samtlige produkter

Dårlig kvalitet af samtlige produkter, jeg har fra deres sortiment. Læderjakke til 6000 kr. er gået op i læderet uden at være brugt, og Sand samt Mr. Walther i Aalborg nægter at anerkende reklamationsretten, hvor det ellers fremgår, at man "blot skal kunne sandsynliggøre, at fejlen var til stede på købstidspunktet. Det gør du ved at fortælle om de ting, som viser, at du ikke selv er skyld i fejlen.". Eftersom jakken fremstår uden nogen andre brugsmærker, og ikke var blevet syet ind, som sælgeren fra Walther vidste, at den skulle før jeg kunne bruge den, og jeg har syv andre læderjakker, der passer mig, så mener Walther stadig ikke, at det er bevist, at jeg ikke er skyld i fejlen.

Derudover har Sand bukser revnet to gange, selvom de kun er brugt få gange, som en anden bruger også rapporterer om. Køber aldrig mere Sand.

9. toukokuuta 2020

Købte et par rigtig fede Sand jeans i…

Købte et par rigtig fede Sand jeans i april 2019 til 1299 kr. Brugte dem næsten ikke sommeren over, da jeg primært gik i shorts og til dagligt går i uniform på arbejde. I uge 42, altså ca. 6 måneder efter, opdagede jeg at de var revnet bagpå. Noget der undrede mig, da jeg jo næsten ikke havde brugt dem. Til gengæld havde jeg gemt kvitteringen og fik dem byttet uden problemer. Det var selvfølgelig rigtig positivt. Det negative er til gengæld, at dem som jeg fik byttet netop i dag den 23. januar 2020 er revnet bagpå igen. Og nej, det er ikke fordi de er for små. Kvaliteten må simpelthed siges ikke at harmonere med prisen. Samtidigt skriver de i bukserne; "Handmade luxury jeans"?. Æv, hvor er det træls, at bukser til den pris ikke holder længere. Kvitteringen fra april 2019 har jeg selvfølgelig stadigvæk, men om butikken vil bytte igen, ved jeg ikke.

23. tammikuuta 2020

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet. Sorte busker mister farve allerede efter første vask. Endnu dårligere service ifm. reklamation.

30. elokuuta 2018

Dårlig kvalitet og dårlig service.

Havde købt en dyr sand polo for knap18 md. siden og har brugt den ca. 9 gange hvorefter den var helt flosset i kragen. Det var en virkelig ringe kvalitet i forhold til billigere mærker, hvilket man ikke forventer til de priser Sand har. Sand ville ikke engang sende en ny eller en anden polo. Virkelig dårlig service og kvalitet.

Heldigvis er MR i Aalborg meget opsatte på at levere en god kundeservice, og byttede den til et andet mærke efter mit ønske. 5 stjerne til dem :o) og aldrig mere Sand. :o(

5. tammikuuta 2018

Vildledning af kunder

Med baggrund i det annoncerede udsalg ville jeg gerne købe et læderbælte der var nedsat med 30%. For at gøre en god gerning ville jeg også købe det samme bælte til min søn. Desværre var det kun et 90 cm bælte der var på udsalg og mit 105 cm bælte var ikke. Uforståeligt og vildledende markedsføring. Begrundelsen var angiveligt at omend de 2 bælter var ens bortset fra længden så var den længere udgave fra den nye sæson. Uforståeligt. Magen til så megen vås skal man lede længe efter.

28. joulukuuta 2017

Ringe kvalitet og dårlig service!

Jeg vil personligt aldrig handle fra Sand mere, og jeg mener ALDRIG! Har købt en jakke nypris til 2.800,- og ikke mere end 4 mdr går syningerne op rundt omkring, hvor fjerne på jakken går op. Den ser forfærdeligt ud, aldrig har jeg oplevet noget lignende. Personalet både fra Sand og deres butik i Magasin rundt omkring i landet, yder den værste service overfor sine kunder. De siger selv, at de har sær regler når varen har fejl, at de ikke yder den hjælp, i første omgang men finder udvej for at undgå at returnere varen. Grådig er en mild ord for deres kæde. De har kun fokus på at skræddersy en vare som har huller overalt, og undgå at give kunden ret, ved at give bemærkning som, at det "bare er huller og bare er fjer." Jeg har haft en jakke i 7 år (dunjakke) og ikke en eneste hul eller fjer kom ud af den. Kvalitet i ringe!

6. maaliskuuta 2017

Dårligt kvalitet

Købte en habbitjakke i januar til 3.000 kr, jakken er i følge virksomhedens reklamationsafdeling slidt op og kan ikke returnes. Jakken har kun været brugt til almindelige gøremål. Dertil kommer en ualmindelig dårlig service i butikken på Strøget. Kan ikke anbefale virksomheden

21. joulukuuta 2016

Skrumpet Rullekrave

Købte en rullekrave i uld, ekstra stor så den ik var kort på ærmerne!
Ugen efter var den alt for kort, og ku ik retunere den!

Aldrig mere Sand!

9. joulukuuta 2016

Rigtig dårlig kundeservice

Dårlig oplevelse efter handel hos butikken i Lyngby storcenter, butikschefen forstår sig ikke på at gøre godt efter fejl fra deres side, på trods af at have lagt mange penge hos dem. Dårlig service.

2. joulukuuta 2016

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili