Saanut 5/5 tähteä

Ik ben er blij mee!! De bestelling was snel geleverd en precies wat ik ervan had verwacht. Op de website staan duidelijke instructies voor het kweken van de paddenstoelen.

Saanut 5/5 tähteä

Er wordt snel geleverd, product is goed verpakt. Zwammen groeien goed en dat is bijzonder om te zien. Alleen de handleiding zou iets uitgebreider mogen; er zijn nog steeds logische vragen te bedenken... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering en advies per mail. Het eindresultaat weten we natuurlijk pas als de zwammen wel of niet gaan groeien…..

Saanut 5/5 tähteä

Ok, de verzendkosten vanuit België waren prijzig, om dit te compenseren kreeg ik zonder vragen een gratis portie erbij. Het chatten via de site was bijzonder hulpzaam en verliep heel vlot.

1. Luontaistuoteliike
  2. Terveysruokakauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij Samzwam delen we onze passie voor het thuis kweken van eetbare paddenstoelen. We maken het je makkelijk: met onze kweeksets en producten kun je eenvoudig zelf aan de slag. Zo ontdek je hoe leuk het is om je eigen paddenstoelen te laten groeien. Vers, lokaal en duurzaam.

4,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Super advies!

Super vlot, uitstekend en uitgebreid advies!

12. joulukuuta 2023

Bedankt voor de review

Bijzonder kado

Ik heb begin dit jaar een oesterzwammen kweekset kado gekregen. Ik heb de kweekset in de badkamer, voor het raam aan de noordzijde van het huis gezet en dagelijks met een plantenspuit de kweekset vochtig gehouden. De weken erna heb ik met bewondering gekeken naar de groei van de paddenstoelen. Prachtig hoe de paddenstoelen zich ontwikkelen! We hebben 4x kunnen oogsten. Nu een set kado gedaan aan iemand anders. De bestelling werd snel geleverd. Ik kan het iedereen aanraden.

11. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Samzwam

Hé Tamara, Nog bedankt voor je mooie review. Ik hoop dat het kado ook in de smaak is gevallen

Goede service!

Ik stelde een vraag via het whatsapp nummer op de site en kreeg snel erg behulpzame en vriendelijke hulp, en tips over allerlei zaken. Bezorging was snel en alles zat goed ingepakt. Producten lijken voor nu van goede kwaliteit, maar het zal nog een tijdje duren voordat de paddenstoelen opkomen. Top concept!

7. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Samzwam

Bedankt nog voor je fijne review, Herne! We zijn blij dat je onze service als behulpzaam en vriendelijk hebt ervaren en dat je tevreden bent met de snelle bezorging

Super service

Super service! Ik als zwam-leek wist natuurlijk niet dat mijn bestelling opgekweekt moest worden, en niet a la minute verzonden kon worden. Gelukkig werd er heel fijn meegedacht, nog een andere optie gegeven, en uiteindelijk is er achter de schermen bij Samzwam hard gewerkt, zodat mijn aanvankelijke bestelling perfect op tijd (kadootje) bezorgd werd. Ik werd fijn up to date gehouden over mijn bestelling, contact is heel makkelijk op te nemen, en er wordt nagenoeg direct gereageerd. De handleiding was goed vindbaar via de QR code, wat een pluspunt dat er in de huidige tijd geen pak papier meer standaard wordt meegezonden, goed bezig!!

5. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Samzwam

Nog bedankt voor je geweldige review, Bodyl! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. Het is fijn om te horen dat je de communicatie en de handleiding via de QR-code waardeert

Mooi product!

Super hulpvaardig, heel mooi product! Helemaal goed!

4. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Samzwam

Bedankt voor de review! Wordt zeer gewaardeerd

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en mooi product!

Goede service en een snelle levering. Zoals de beschrijving op internet gaat het kweken van mijn zwam goed..

4. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Samzwam

Bedankt voor de review! Mooi dat het al de goede kant op gaat

Saanut 3/5 tähteä

Dag Jan,
Wat jammer dat u de handleiding niet heeft kunnen vinden. Deze zit er wel degelijk bij, maar dan in digitale vorm. Op elke product zit een label met een QR-code. Daar staat bij dat deze gescand kan worden voor de handleiding. Op de productpagina is ook een link naar de handleiding te vinden. De link naar de handleiding kunt u daarnaast ook terugvinden in de mail die we u hebben gestuurd. En de handleiding is makkelijk via google te vinden door te zoeken naar: samzwam handleiding [productnaam]

We proberen onnodig papierverspilling tegen te gaan door de handleiding digitaal aan te bieden. Mocht een papieren versie gewenst zijn dan kan dit worden aangegeven in het notitieveld bij het plaatsen van de bestelling.

We doen ontzettend ons best om mooie kwalitatieve producten te leveren en daarom betreuren we het ook dat u een 3-sterren review achterlaat zonder eerst even contact op te nemen. We zijn bereikbaar via mail, chat, WhatsApp, SMS, telefonisch en het contactformulier.

Ik hoop dat u alsnog veel plezier mag hebben van de kweeksets

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin