Banner for om | nieuwe energie

om | nieuwe energie Arvostelua

1 795
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Misleidende informatie. Er is geen water te kort. En als dat al zo is, sluit dan de data centra die miljoenen liters water per dag gebruiken. Daarnaast zetten jullie onze velden vol met zonnepanelen,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze energielverancier is echt eerlijk. Je betaalt niet te veel omdat ze winst willen maken voor de directeur of aandeelhouders. Want het is een coöperatie. Dat geeft je rust, je hoeft nooit meer ove... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Overstap ging makkelijk en vlot. Duidelijke voorwaarden en het belangrijkste ze zijn een coöperatie, die zelf lokaal energie opwekt, eventuele winst gaat niet naar aandeelhouders, maar wordt geïnveste... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geen winstoogmerk en lokaal gericht: uitstekend uitgangspunt voor een energieleverancier 👌 Hoop wel op een mooi contract dat goed bij ons past zodra het huidige afloopt..

1. Energiantoimittaja
  2. Elektroniikkalaitteiden valmistaja
  3. Ympäristöystävällisen energian toimittaja
  4. Voittoa tavoittelematon järjestö
  5. Aurinkoenergiayhtiö
  6. Tuulipuisto

Tietoja yrityksestä om | nieuwe energie

Yrityksen kirjoittama

Tientallen lokale energiecoöperaties vormen samen om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland.

Samen wekken we 100% duurzame stroom op in de eigen buurt van onze klanten. Groene energie, maar dan totaal anders.

Bij ons staan de klanten namelijk aan het roer, want om | nieuwe energie is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom wordt alle winst geïnvesteerd in het structureel verlagen van de energietarieven en in nieuwe duurzame projecten.

Daardoor krijgen we al sinds 2015 het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond. En worden we groter, dan profiteren onze klanten direct mee!

Want hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Op die manier versnelt onze beweging de energietransitie en maken we duurzame stroom betaalbaar voor iedereen.

Bereken je voordeel!

Écht groene energie

Yrityksen kirjoittama

100% duurzaam, lokaal opgewekt in Nederland, zónder winstoogmerk
Al onze energie wekken we op met duurzame zon- en windprojecten in Nederland. Onze winst komt daarbij direct ten goede aan nieuwe energieprojecten en structurele tariefverlaging. Dat is de kracht van coöperatieve energie!

Overstappen zonder gedoe

Gratis en snelle overstapservice

Gratis en snelle overstapservice
Stap je over naar om | nieuwe energie vanuit een andere leverancier? Dan zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. We lezen je meterstanden automatisch uit of vragen je de meterstanden aan ons door te geven. Wij zorgen er dan voor dat je huidige leverancier een eindafrekening voor je opmaakt. Simpel, geen gedoe en zonder extra kosten!

Erinomainen

(1 795)

224 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb ruim op tijd aangegeven over te…

Ik heb ruim op tijd aangegeven over te stappen naar om, maar het was niet goed geregeld. Toen ik erover belde kreeg ik een vrij lompe gast bij de klantenservice aan de lijn.
Ik kwam van Energie van Ons en nu gaan om en Energie van ons ineens fuseren. Dat hadden ze me ook wel kunnen vertellen.

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie

Goedemiddag Hélène. We hebben je hierover telefonisch geprobeerd te bereiken en proberen dit binnenkort nog eens! Hopelijk kunnen we je dan even spreken om het door te nemen.

Saanut 3/5 tähteä

Ik ben als consument tevreden

Ik ben als consument tevreden, maar begrijp niet goed dat een club zonder winstoogmerk hoge teruglever kosten hanteert.

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie

Beste Frank, bedankt voor je bericht!

Ook zonder winstoogmerk is het lastig te ontkomen aan bepaalde terugleverkosten. Dit kom onder andere doordat er overdag veel stroom wordt teruggeleverd, op de momenten dat stroom goedkoop is. Als er veel stroom wordt afgenomen is er weinig opwek en is de stroom duurder. Met het salderen worden leveren en terugleveren tegen dezelfde prijs verrekend. Het verschil in waarde tussen deze twee komt voor onze rekening.

Bovendien vinden we het eerlijk om de terugleverkosten niet door te berekenen aan klanten zonder zonnepanelen.

Saanut 3/5 tähteä

Ik ben niet onlangs overgestapt en…

Ik ben niet onlangs overgestapt en overweeg zelfs naar een andere over te stappen omdat jullie duurder zijn. Ik ben bij Texel energie gegaan omdat het lokaal is maar er zijn toch wel grenzen.

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, Pamela. We zijn een lokaal en duurzaam collectief. We kunnen niet altijd het goedkoopste tarief aanbieden, maar hopen zeker dat je bij ons blijft!

Saanut 5/5 tähteä

Het gesprek om over te gaan was zeer…

Het gesprek om over te gaan was zeer open, eerlijk en heel prettig. Hun website is zeer overzichtelijk en communicatie, per mail, is zeer goed.

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie

Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling, Stephan!

Saanut 4/5 tähteä

Werken aan communicatie

Ik werk zelf bij ZutphenEnergie (ZE). Ik ben vooral trots op de duurzaamheidsprestaties van om, echt top. Wat minder op de prijs (daarom verliezen we momenteel klanten) en nog minder om de communicatie. Met name de facturen en eindafrekeningen vind ik te complex. Ik zou daar wel eens met mijn taalkundig oog naar willen kijken.

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie

Bedankt voor je beoordeling. De facturen en jaarrekeningen kunnen soms lastig te doorgronden zijn, dus daar zijn we momenteel mee aan de slag.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, duurzaam

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie

Samen naar een duurzame toekomst. Bedankt voor je beoordeling.

Saanut 1/5 tähteä

Inspirerend initiatief maar administratief slecht

Inspirerend initiatief. Administratief werkt(e) het niet goed. Mijn aansluiting werd niet goed geregeld. Afspraken werden niet nagekomen. Herhaaldelijk werd telefonisch gegarandeerd dat alles goed was geregeld. Vervolgens dreigde de netbeheerder met afsluiting omdat OM energie het allemaal toch niet had geregeld. Daarom na het eind van het contract opgezegd.

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie

Bedankt voor je review. Fijn dat je ons initiatief zo goed waardeert. We vinden het erg jammer dat het zo verlopen is.

Saanut 5/5 tähteä

Eenvoudig overstappen naar lokaal opgewerkte groene stroom

De overstap naar OM Nieuwe Energie was heel eenvoudig. Goede tarieven en geen terugleverkosten tot een bepaald niveau. Mijn voornaamste reden om over te stappen was het kunnen gebruiken van lokaal opgewekte groene energie waarmee je de vergroening van Nederland steunt en stimuleert.

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie

Goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling.

Saanut 5/5 tähteä

Niet echt hulp nodig gehad

Niet echt hulp nodig gehad, maar via mails word ik altijd prima op de hoogte gehouden van alles wat belangrijk is voor mijn energievoorziening

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie

Dank je voor het achterlaten van dit bericht. We blijven je in de toekomst van alles wat belangrijk is op de hoogte houden.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service. Maar ook een beetje gekleurd voor mij. Ik ben voorzitter van een aangesloten energiecoöperatie.

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie

Bedankt voor je bericht, Laurens!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin