Yritys on vastannut
Deze energielverancier is echt eerlijk. Je betaalt niet te veel omdat ze winst willen maken voor de directeur of aandeelhouders. Want het is een coöperatie. Dat geeft je rust, je hoeft nooit meer ove... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Overstap ging makkelijk en vlot. Duidelijke voorwaarden en het belangrijkste ze zijn een coöperatie, die zelf lokaal energie opwekt, eventuele winst gaat niet naar aandeelhouders, maar wordt geïnveste... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geen winstoogmerk en lokaal gericht: uitstekend uitgangspunt voor een energieleverancier 👌 Hoop wel op een mooi contract dat goed bij ons past zodra het huidige afloopt..
Yrityksen kirjoittama
Tientallen lokale energiecoöperaties vormen samen om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland.
Samen wekken we 100% duurzame stroom op in de eigen buurt van onze klanten. Groene energie, maar dan totaal anders.
Bij ons staan de klanten namelijk aan het roer, want om | nieuwe energie is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom wordt alle winst geïnvesteerd in het structureel verlagen van de energietarieven en in nieuwe duurzame projecten.
Daardoor krijgen we al sinds 2015 het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond. En worden we groter, dan profiteren onze klanten direct mee!
Want hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Op die manier versnelt onze beweging de energietransitie en maken we duurzame stroom betaalbaar voor iedereen.
Yrityksen kirjoittama

Gratis en snelle overstapservice

Karspeldreef 8, 1101CJ , Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Goede klantenservice.
Alleen het berekenen van € 0,025 bij teruglevering van dynamische stroom past niet bij een echte groene leverancier die geen winstoogmerk heeft, netter zou zijn om €0,00 te berekenen als opslag bij teruglevering.
Die Beratung und der Service Ihrer Mitarbeiterin in Oudechild ist hervorragend.
Hoop wel op een mooi contract dat goed bij ons past zodra het huidige afloopt..

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie
OM ondersteund de energiecoöperaties en de enrgietransitie, waarvoor hulde.

Telefoon wordt opgenomen.
Eerlijke antwoorden - geen praatjes!
Doorontwikkeling

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie
Misleidende informatie. Er is geen water te kort. En als dat al zo is, sluit dan de data centra die miljoenen liters water per dag gebruiken. Daarnaast zetten jullie onze velden vol met zonnepanelen, chemisch afval. Het volk kijkt liever naar weilanden met koeien. Daarnaast, windmolens zijn niet groen, ze worden gezet met miljoenen liters beton en de wieken zijn chemisch afval.
Jullie informatie is misleidend en leugenachtig... Ik zou maar eens wakker worden.

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie
Krijg de informatie goed aan geleverd De prijs is goed. Hoop voor de toekomst ook in zet voor thuis opslag

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie
Ze houden ons goed op de hoogte van alle veranderingen. Zijn eerlijk en betrouwbaar. Duurzaamheid is heel belangrijk ik voel me niet afgezet bij hun dat is voor mij erg belangrijk. Zeker in deze tijd!

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie
Om | nieuwe energie is een bedrijf met goede intenties op milieugebied en voldoende klantgericht.

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie
Deze energielverancier is echt eerlijk. Je betaalt niet te veel omdat ze winst willen maken voor de directeur of aandeelhouders. Want het is een coöperatie. Dat geeft je rust, je hoeft nooit meer over te stappen.
Kleine opmerking wel: soms wel wat kleine foutjes in facturatie maar wordt altijd weer door henzelf hersteld.

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie
Het voelt bijzonder om stroom te krijgen van een club die duurzaam voorop heeft staan en geen winstoogmerk en dus echt voor duurzaam kan gaan. Levering verder zonder enig probleem!

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie
Samen werken aan een duurzame toekomst.
Eerlijke en duurzame energie van een niet-winst gedreven coöperatieve stichting spreekt ons aan.

Vastaus yritykseltä om | nieuwe energie
k vind het heel fijn bij jullie. Naar mate ik langer bij jullie ben betaal ik ook elke keer minder. En dat is fijn. Groetjes,