Jeg kan varmt anbefale Mads og Safi.dk som IT-supporter. Jeg har brugt ham både i forbindelse med arbejde og som privatperson. Han har hjulpet mig med alt fra opsætning af computere til fe... Näytä lisää

Mads giver en fantastisk god service både via mail og telefonisk. Gør teknikken / opsætningen af dine devices enkel. Ring eller skriv til Mads hvis du har brug for hjælp. Super hjemmeside

Safi.dk har i flere år hjulpet os med mange ting, både hardware og software samt på sociale medier, som har været til stor hjælp for os, når vi ikke selv har kunnet løse opståede problemer og udford... Näytä lisää

1. ATK-tuki ja -huolto
  2. Internet-palveluntarjoaja
  3. Internetpalvelujen tarjoaja
  4. Web designer
  5. Internet-sivujen suunnittelija
  6. Julkinen Wi-Fi-verkko

Problemer med dit netværk, eller skal det bare fungere bedre? Mads Bischoff tilbyder hurtig, personlig og kompetent hjælp – især med Unifi-udstyr. Rådgivning, opsætning og optimering uden unødvendigt tech-snak, og til en pris hvor alle kan være med. Mads tager sig tid til at forstå dine behov og sikrer at dit netværk bliver stabilt.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

De bedste anbefalinger

Jeg kan varmt anbefale Mads og Safi.dk som IT-supporter.
Jeg har brugt ham både i forbindelse med arbejde og som privatperson.

Han har hjulpet mig med alt fra opsætning af computere til fejlfinding, netværk og hjælp til printer og andre småting som kan drille. Hver gang leverer han en løsning hurtigt og effektivt.

Mads er god til at forklare tingene så det giver mening og man kan huske det til næste gang.

Derudover er Mads bare en utrolig behagelig og imødekommende person, som gør samarbejdet nemt og trygt.
Og prisen er mere end rimelig.

En klar anbefaling herfra!

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Mange tak for de fine ord. Det er en fornøjelse at hjælpe dig når computeren og printeren driller, eller når der skal installeres nye programmer og det hele driller... Dejligt at kunne hjælpe med at finde konstruktive og brugbare løsninger!

Super Service

Mads giver en fantastisk god service både via mail og telefonisk.
Gør teknikken / opsætningen af dine devices enkel.
Ring eller skriv til Mads hvis du har brug for hjælp.
Super hjemmeside

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Mange tak for de fine ord, det er en fornøjelse at hjælpe dig!

Stor hjælp

Mads var en rigtig god hjælp - vores WiFi kører fremragende i vores nye hjem - takket være Safi/Mads 😀 De bedste anbefalinger herfra 👌👍😀

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Skønt at høre at det nye wifi bare kører!

Super kompetent og tålmodig hjælp

Kompetent og tålmodig hjælp. Vi følte os i gode hænder og helt igennem bare super hjælpsom med opfølgning et par dage efter. Kan varmt anbefales.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Mange tak for de fine ord og anbefalinger. Glad for at vi fik styr på jeres Unifi netværk og at det nu spiller max!

Safi.dk giver hurtig og kvalificeret hjælp til mange udfordinger

Safi.dk har i flere år hjulpet os med mange ting, både hardware og software samt på sociale medier, som har været til stor hjælp for os, når vi ikke selv har kunnet løse opståede problemer og udfordringer.
Vi vil klart anbefale ham til jer, hvis jeres udfordringer skal løses hurtigt og elegant og til en god pris.
Mvh. Tidsskrift for Børne- og Ungdomskultur BUKS

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Det er en fornøjelse at hjælpe dig og jer. Håber det gode samarbejde vil vare ved :-)

Ubiquiti expert

Efter diverse problemer med vores Ubiquiti systemer, fandt jeg via google frem til Mads fra Safi.dk. Vi havde en kort snak om vores problemstillinger, og blev enige om at han skulle komme forbi og hjælpe. Vi har nu i sammenarbejde fået fin justeret og optimeret alle vores systemer. Mads er god til at forklare og lære fra sig på en måde så alle kan forstå det. En meget positiv oplevelse, kan varmt anbefales herfra

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Tak for de fine ord! Og tak for en god dag på fabrikken! Det er en fornøjelse at samarbejde med jer, og vi fik optimeret en del på netværket. Håber også I får glæde af de nye APer og ikke mindst de små Protect-cams. Jeg ser frem til fortsat godt samarbejde!

Effektiv IT-partner

Vi har i OPGANG2 gennem en årrække haft glæde af safi.dk som IT-partner. Mads er hurtig og effektiv, vores internetløsning kører smooth og når der har været problemer, er de blevet løst med det samme. Safi.dk kommer med vores varmeste anbefalinger.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Ja, vores samarbejde går helt tilbage til starten af 90erne!! Både som teatermusiker, men ikke mindst som teatrets faste IT-artist. Det er en gensidig glæde at hjælpe jer!

Mads har lavet en fremragende løsning i…

Mads har lavet en fremragende løsning i et kompliceret hjemmenetværk. 5 stjerner

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Tusing tak for anmeldelsen Peter. Det var en fornøjelse at hjælpe med at få jeres netværk til at spille!

En rigtig god oplevelse og stor hjælp

I forbindelse med at vi skulle have nyt WIFI fandt vi Safi dk ved Mads Bischoff som hurtig fik et overblik over opgaven. Få dage efter kunne vi hente en pakke i pakkeshoppen med de ting vi skulle bruge, og som var klargjort til installation. Resten blev klaret over telefonen, og Mads slap ikke opgaven før alt kørte perfekt. Vi har sidenhen haft behov for teknisk hjælp til at opdatere netværket, og det blev klaret med et enkelt telefonopkald. Mads besidder en stor ekspertise indenfor IT, og vi kan derfor kun give ham den største anbefaling.

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Takker mange gange for jeres fine anmeldelse! Det er en fornøjelse at hjælpe jer, og I siger bare til hvis noget skulle drille i fremtiden!

Dygtig, pålidelig... og hurtig

Mads er en helt usædvanligt dygtig og pålidelig webmaster.
Han leverer altid hurtig, præcis og virkelig kompetent hjælp - ofte hurtigere, end man når at formulere problemet færdigt.
Som både min og De Splittergales webmaster har han igen og igen vist, at han ikke bare løser opgaver, men tænker med, foreslår forbedringer og skaber løsninger, der faktisk gør en forskel.
Det er sjældent at finde en samarbejdspartner, der kombinerer teknisk overblik, kreativ forståelse og så høj servicegrad.
Jeg giver Mads og Safi.dk mine varmeste anbefalinger.

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Wow, tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse med glade og splittergale kunder, som også giver plads til mine kreative inputs! Ser frem til det fortsatte samarbejde!

Super god service

Mads er meget arbejdsom og er altid behjælpelig med opgaver. Vi har vores hjemmeside hos Safi.dk og er meget tilfreds. Altid i godt humør er også et plus i samarbejdet med Mads

21. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Selv mange tak for det lange og konstruktive samarbejde. Det er lige til at blive glad i låget af! :-)

Kun " thumbs up" herfra

Vi har brugt Mads i rigtigt mange år. Han har både designet vores hjemmeside og holdt den opdateret.

Mads er både dygtig, kreativ og meget hjælpsom.
Vi giver ham vores varmeste anmeldelser

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Takker meget for jeres anmeldelse. Det er med glæde og stolthed at jeg i mange mange år har været IT support og hjemmeside-snedker for jer. Det arbejde I gør er super vigtigt, og I gør det fantastisk!

Højt serviceniveau

Mads har gennem de sidste to år været en vigtig livline for mig, når min arbejdscomputer har drillet på forskellige måder. Han formår at rådgive og vejlede på en klar og forståelig måde, selv når emnerne er teknisk komplekse. De få gange, hvor en problemstilling har været for avanceret for mig at håndtere selv, har Mads hurtigt og professionelt løst det.

På baggrund af hans faglighed, pålidelighed og høje serviceniveau kan jeg give Safi.dk mine bedste anbefalinger.

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Selv tak for det gode samarbejde, det er en fornøjelse at hjælpe dig!

It der virke

Hos Mads ved man altid at er der et problem bliver det løst hurtigt og effektivt.

19. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Tak for anmeldelsen, altid en fornøjelse at hjælpe jer på Baaring musik efterskole!

I snart syv år har Mads Bischoff…

I snart syv år har Mads Bischoff administreret, supporteret og hjulpet mig med min hjemmeside.
Altid professionel og personlig, med omhyggelige og opklarende svar på mine spørgsmål.
Som alle ved er en hurtig løsning det bedste og det leverer Safi.dk
Mine bedste anbefalinger

20. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Tak for dine fine ord. Ja, vores samarbejde går jo laaaangt tilbage (+20 år!). Og så kom din personlige hjemmeside til for 7 år siden! Håber at den hjælper til at synliggøre dine flotte kunstværker. Selv tak for samarbejdet!
:-) Mads

Safi.dk altid perfekt service og support

Hej alle,
Hvis i skulle have et problem med jeres Unifi produkt/Netværk, kan Mads altid hjælpe.
Han hjalp i en svær situation hvor der intet internet var på et bosted, som er meget afhængig af netværk, da man har beboere, som bliver monitoreret pga. svær diabetes.
Indenfor 1 1/2 time var vi igen online, og det var rart.
Mads er utrolig kompetent og rolig i alle situationer. Han forklarer tingene på en meget behagelig måde, som er til at forstå.
Tusind tak for hjælpen Mads. Du er en guldgrube for dem, der oplever problemer med deres Unifi Net.
Hilsen
Stephan

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Takker for den fine anmelselse. Dejligt at kunne hjælpe jer videre, da det gik galt! I siger bare til en anden gang!

Professionelt og kompetent

Vi har fået hjælp af Mads til både vejledning og opsætning af internet i vores domicil. Hele forløbet var professionelt og kompetent - og til en meget fair pris. Vi vil uden tvivl benytte Mads igen til fremtidige opgaver.

21. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Tillykke med det nye domicil!
Det var en gensidig fornøjelse at samarbejde med jer. Også selvom der opstod uforudsete udfordringer undervejs. I siger bare til, skulle I få brug for hjælp igen!

Har fået hjælp af Mads til at opsætte…

Har fået hjælp af Mads til at opsætte et nyt Unify netværk i hjemmet. Mads gav kyndig rådgivning, indkøbte og prekonfigurede alt hardware, så opsætning i hjemmet var lige til og smerte frit. En stor fornøjelse og varm anbefaling. Nu spiller det ;)

28. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Det var en fornøjelse at hjælpe :-)
Jeg er sikker på at I nu har et godt og stabilt net så dine børn kan game uden at det 'lagger', og at I i det hele taget bare har fået ro på netværket...

Fjernsupport

Har brugt Mads Bischoff til fjernopsætning af en Ubiquiti router og lidt andet løst. Kompetent, absolut brugbart og meget venlig hjælp. Prisen forbavsende lav. Kan på det kraftigste anbefale firmaet.

22. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Mange tak for dine fine ord. Du siger bare til hvis det skulle være en anden gang.
:-) Mads

Opsætning af ny computer

I forbindelse med køb af ny computer løb jeg ind i problemer med at overføre indholdet på den gamle computer til den nye og det kunne de ikke hjælpe mig med ved Elgiganten. Derfor kontaktede jeg Safi.dk, da jeg tidligere har brugt dem, med god erfaring.
Min nye computer er nu oppe at køre takket være Mads Bischoffs viden og uendelig gode tålmodighed og udsøgte service.
Så har du it problemer så kontakt Safi.dk og dine problemer bliver løst.
Mvh. Torben Fredberg

30. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Safi.dk

Takker for den fine anmeldelse. Ja, det trak tænder og krævede stor tålmodighed at få alting på plads. Men vi kom i hus til sidst, og du behøver ikke længere at bekymre dig over bøvleriet.