Safety Sea Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Super god dag - godt og professionelt forløb så alle var klædt godt på til selve prøven. Kan varmt anbefales, hvis du står og skal sikkert igennem prøven til speedbåds certifikat

Virkelig god oplevelse Andreas og Nanna er super gode og dygtige undervisere, og sørger for at alle er trygge med de øvelser der skal laves. De er virkelig professionelle, men skaber samtidig en sjov... Näytä lisää

Vi har haft fornøjelse at at benytte Safety Sea som en lille gruppe på 4. Hvor 2 skulle have vandscooter og speedbåd 1 kun vandscooter og 1 kun speedbåd. Først ville jeg sige jeg var meget skept... Näytä lisää

Hurtigt og nemt. Jeg tog vandscooter bevis hos dem i søndags. Var virkelig en god oplevelse, en hurtig gennemgang af teori og prøven på vandet gik super! Tog vandscooterbevis og kommer helt si... Näytä lisää

1. Veneilyopettaja
  2. Purjehduskoulu

Safety Sea er virksomhed drevet af unge, dynamiske kræfter med en passion for sikkerhed og et liv på vandet. Med vores rødder dybt forankret i det maritime miljø på Sjælland, har vores team en unik forståelse for de lokale farvande og de bedste steder at udforske. Hos os får du ikke kun et certifikat – du får en oplevelse, der vil skabe minder for livet.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mega fed oplevelse!

Mega fed oplevelse!
Vi var i dag 5 afsted til både motorbåd og vandscooter, og det gik over alt forventning - bestået, selvfølgelig, men hele oplevelsen og serviceniveauet = chefs kiss
Kan klart anbefale Safety Sea til alle typer, både vandhunde og os andre der er lidt bange for vand, eller bare ikke nødvendigvis syntes, at det at falde i vandet i kolde Danmark er den fedeste oplevelse - i gjorde det simpelthen fantastisk, og vi var alle ovenud tilfredse, særligt med mad anbefalingen efter kurset - tak Andreas og Nanna

12/10 stjerner, tusind tak!

5. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safety Sea

Hold da op – tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🤩 12/10 stjerner tager vi meget gerne imod. Det var en fornøjelse at have jer med, og vi er glade for, at både dagen, undervisningen og oplevelsen levede op til forventningerne. Tak for anbefalingen, og rigtig god fornøjelse på vandet! 🚤😊

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse! De sødeste rare mennesker og vildt kompetente.
Jeg føler mig 100% klar på vandet og de kører det hele på en rolig og afslappet måde så alle føler sig velkomne!

4. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safety Sea

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Alexander! 🙏 Det glæder os, at du havde en god oplevelse, og at du nu føler dig klar til livet på vandet. God vind fremover! 🚤

Super fedt dag

Super fedt dag, gode underviser, og man forstår virkelig hvad det er de lære en... super god service, og dag. Kan kun anbefale dem herfra

4. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safety Sea

Tusind tak for din anmeldelse, Benjamin! 😊 Det glæder os virkelig, at du havde en god dag, og at undervisningen gjorde det nemt at forstå og lære. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at du får mange gode og sikre timer på vandet. Du er altid velkommen tilbage hos SafetySea! 🚤

Sjællands bedste

super sted at tage både speedbåd og vandscooter kort. Kan klart anbefales ++++++ og fedt at man kan tage speedbåd og vandscooter på kun 1 dag 😉

Vastaus yritykseltä Safety Sea

Tusind tak, Lasse! 😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse, og tak for den flotte anbefaling. Vi ønsker dig mange gode timer på vandet! 🚤

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Gode instruktører.

28. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safety Sea

Tusind tak for din anmeldelse, Thomas! 😊 Det glæder os, at du havde en rigtig god oplevelse. God fornøjelse på vandet! 🚤

Virkelig god oplevelse.

Virkelig god oplevelse.
Og rigtig god hjælp hvis man ikke er så god til at læse så i alt et kanon godt sted at tage speedbådbevis kan kun anbefales 👍🙂

Vastaus yritykseltä Safety Sea

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Jack! 😊 Det glæder os, at du følte dig godt hjulpet. Vi ønsker dig mange gode og sikre timer på vandet! 🚤

God oplevelse

God oplevelse, søde instruktører gode til at hjælpe

Vastaus yritykseltä Safety Sea

Tusind tak for din anmeldelse, Daniel! 😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse. God fornøjelse på vandet, og tak fordi du valgte SafetySea! 🚤

Var rigtig nervøs da jeg skulle tage…

Var rigtig nervøs da jeg skulle tage mit speedbåd certifikat. Men det fik instruktøren beroligende mig med hans rolighed og top professionelle kundskaber. Havde overhovedet ingen viden om regler, bøjer osv.
Han Fik hurtigt lært mig det jeg skulle op i til prøverne. Og bestod med nul fejl.😊 Super flink og imødekommende . Man følger sig rigtig godt tilpas...
Kan varmt anbefales.

30. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Safety Sea

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du følte dig tryg gennem hele forløbet, og at du bestod prøven. Vi ønsker dig mange gode og sikre timer på vandet! 🚤

Undersvisning på engelsk til vores udvekslingsstudent

Dygtige undervisere som sikrede at alle på vandscooter holdet i dag bestod deres eksamen. Vores udvekslingsstudent fra New Zealand gennemførte kurset efter at være tilmeldt for 3 dage siden. SafetySea stillede op med en times særundervisning på engelsk dagen før eksamen, som gjorde en kæmpe forskel for ham. Mange tak.

24. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Safety Sea

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os, at vi kunne hjælpe, og at undervisningen på engelsk gjorde en forskel. Vi ønsker jer alt det bedste og mange gode oplevelser på vandet! 🚤

Vi har haft fornøjelse at at benytte…

Først ville jeg sige jeg var meget skeptisk da jeg synes hjemmesiden er mangelfuld manglende tlf nr. mm. Men vi greb chancen og booket. Dette er bestemt ikke fortrudt. Vi havde alle sammen nogen super timer med super fin gennemgang de tilbød til at drikke imens kursuset kørte. I løbet af en formiddag uden de store hjemme forberedelser. Havde vi alle bestået 😊. De kan varmt anbefales

19. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Safety Sea

Tusind tak for den ærlige og flotte anmeldelse, Mikkel! 😊 Vi er glade for, at I valgte at give os en chance, og endnu mere glade for, at I alle fik en god oplevelse og bestod. Tak også for din feedback om hjemmesiden – den har vi taget til os og arbejder løbende på at forbedre. Vi håber, vi ser jer igen på vandet! 🚤