Amagernykoereskole Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

jeg tog kørekort dengang de startede

jeg tog kørekort dengang de startede, og hvor fire indehavere og alt var godt. Nu er der kun en tilbage. Han bruger al sin tid på at fortælle, hvor dygtig han er. Han glemmer at underskrive køretimerne. Han glemmer at booke, så man kan risikere at stå som elev dernede, og så har han glemt, at han har en tid, eller har lavet dobbelte tider. Han er decideret fræk. Han påstår en hel masse i henhold til lovgivningen, som han tydeligvis ikke selv har styr på. Han siger for eksempel også, at hvis man skal på Glatbanen, så kan man ikke bruge den ude ved flyvergrillen, fordi den er optaget eller er under reparation. Så vil han have, at man skal bruge den nede ved Thule. Det har mig og min datter oplevet, efter jeg ringede til Glatbanen ved Flyvergrillen og fandt ud af, at de havde ingen venteliste eller noget som helst, Og han holder en som gidsel, fordi at man har betalt en masse penge for blandt andet at hjælpe sine børn. Min datter har gået dernede. Jeg har været nede flere gange og været nødt til at have fat i ham og afbryde undervisningen. måtte derfor flytte min datter til en anden skole. Hvor problemet er, at man skal have frigivet sig som køreelev fra hans skole af, så igen har han noget, han kan bruge imod et ungt menneske. Og ingen burde sende nogen derned. Og køreskolerne i områderne, de kender ham udmærket, fordi de modtager rigtig mange elever, der har været igennem ham. Det mest uforståelige er, hvorfor han ikke bliver lukket, men hvorfor han får lov til at skifte navn og alt muligt andet. Er ordblind, så der kan godt være en del grammatiske fejl i det her

11. maaliskuuta 2026

Den værste køreskole på Amager

Den værste køreskole på Amager. Min datter har været i gang i over et år og står stadig uden kørekort. Der er mange ting hun ikke har lært, men som han bare skriver under på. Han svarer hende ikke halvdelen af tiden på hendes beskeder og det resultere i at hun hele tiden skal sende spørgsmålstegn til ham. Når han kører med eleven er de overladt til sig selv bag rattet i mens sidder han på sin telefon og ryger puffbars. Glatbane er inkluderet i deres lovpakke men alligevel opkrævede han min datter 1000 kroner ved bestilling af tid. Nu nægter han at betale de 1000 kroner tilbage. Han er under luppen hos dansk kørelærer union og driver forretning ved at snyde mange af sine elever, skifter cvr nummer i ny og næ og nu har han også ændret navnet på hans køreskole fra kørekort specialisten til Amager ny køreskole. Han laver også selv mange af hans gode anmeldelser på trustpilot ved at give eleven lidt rabat på den ene eller anden måde. Jeg har været i kontakt med flere mennesker hvor historien går igen og igen. Jeg har prøvet at kontakte en masse forskellige medier for at sætte fokus på ham og hans køreskole. Han skal IKKE have lov til at blive ved med at drive en køreskole hvor eleverne langt fra er i centrum men derimod hvordan han kan platte de unge mennesker for penge. HOLD JER LANGT VÆK.

8. heinäkuuta 2026

Verdens bedste

Verdens bedste køreskole især når man bestå begge prøver i første forsøg ….de lige før de burde få 10 stjerner tak for hjælpen 😊

16. kesäkuuta 2026