Produkterna är bra, men 3 av 4 st var skadade under transporten, där små chipsbitar lossnat. Förpackningen är "vadderad" i ändarna, men bara en tunn plast på resten. Det fungerar inte i dagens trans... Näytä lisää
"Träremsa" är lätt att skruva fast och ger, precis som trappnosen, bra fäste vintertid när trätrappa och brokvist är täckta med frost. "Träremsan" kan böjas varför jag satte den där underlaget svikta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra produkt och ett mycket kundvänligt företag! När jag ville montera mina Safestep Trappnos hittade jag inte de medlevererade rostfria skruvar. Ringde för att få mått och typ för att handla nya men... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Safestep är marknadsledande inom halkskydd- och glasfiberprodukter. Vi har halkskydd för golv, stegar, trappor och alla typer av underlag. Komplett leverantör inom GRP och glasfiberprodukter. Produkter för hem, företag och offentliga miljöer.
Ekeby Bruk 6L, 752 63, Uppsala, Ruotsi
- 010-130 70 80
- info@safestep.se
- safestep.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kanon företag med service och grymma produkter!
Superbra köpupplevelse från början till slut. Har bara gott att säga om Safestep! Har köpt produkter vid upprepade tillfällen och alltid fått kanon service samt grymma produkter till bra pris.
Rekommenderas varmt!!
Mycket bra upplevelse
Jag är mycket nöjd med det hela!
Fick väldigt bra halkskydd. Dessutom bra service och en snabb leverans.
Kommer definitivt ta hjälp av er nästa gång och kan starkt rekommendera andra att göra det med.
Bra halkskydd som är måttanpassad efter…
Bra halkskydd som är måttanpassad efter behov, bra med förborrade hål och skruv i rätt färg.
Fick en skadad produkt levererad och…
Fick en skadad produkt levererad och blev synnerligen otrevligt bemött vid reklamation av leveransen. Obs! Betyget gäller inte produkten utan explicit kundbemötandet.

Vastaus yritykseltä Safestep
Verkar fungera utmärkt
Halkskyddet funkar !
Mycket bbra på trappor
Bra produkt (och snygg) som gör vår…
Bra produkt (och snygg) som gör vår träramp halkfri.
Helnöj lätt att ha göra med bra…
Helnöj lätt att ha göra med bra produkter snabb leverans/Göran
Enkel kommunikation, snabb leverans och bra produkt!
Väldigt nöjd med produkten och det känns numera väldigt tryggt att gå på våra två ramper vare sig det är snö eller regn på dem. Var lite osäker på om man kunde gå barfota på dem men det är heller inget problem. Leveransen gick snabbt och det var inga problem att ha dialog om vilken produkt (färgval och extrakostnad) vi skulle ta.
Mycket bra produkt.
Fungerar utmärkt
Utmärkt halkskydd till vår…
Utmärkt halkskydd till vår utomhustrappa.. Motsvarar precis det jag länge varit ute efter.
Övergripande bra produkt men lite…
Övergripande bra produkt men lite dåliga borrhål och någon kantstött remsa drar ner.
Snabb leverans, bra produkter. Det enda som drar ner betyget något är den obegripliga webbsidan som visar leveransstatus
Bra produkter