In Juni had ik de melkopschuimer aangeschaft. Wat een heerlijk apparaat met veel opties. Eind augustus begon hij echter langzaam de geest te geven. Fluffy dik schuim werd luchtig en minder schuim.... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Wat een geweldige service: vriendelijk & snel! Ik heb een prachtige melkopschuimer gekocht in mei dit jaar, die helaas na een paar maanden kuren vertoonde. De aankoop was bij een fysiek verkooppunt, n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik maak inmiddels al twee jaar heerlijke smoothies voor mijn kinderen met de Safecourt Kitchenblender. Een geweldig apparaat voor een erg goede prijs. Recent heb ik ook contact gehad met de klan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dit gaat wellicht op een betaalde review lijken maar dat is het niet. Ik heb gewoon enorm veel bewondering voor deze ondernemers. In een tijd dat alle grote spelers de markt al hebben verdeeld kome... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij Safecourt Kitchen geloven we dat écht genieten begint met gezonde keuzes. Daarom ontwikkelen we keukenapparaten die niet alleen doen wat ze beloven, maar ook volledig vrij zijn van Teflon, PFAS en microplastic. Wat je dagelijks gebruikt in de keuken, hoort veilig te zijn voor jou, je gezin én je gezondheid. Onze missie is helder: een eerlijke en bewuste keuken toegankelijk maken voor iedereen. We combineren stijlvol design met gebruiksgemak en 100% transparantie over materialen en functies. Als jong, onafhankelijk merk bouwen we elke dag aan een community van mensen die weten wat erin zit en wat er juist níét in hoort te zitten. Want bewust kiezen begint met goede informatie én producten die je kunt vertrouwen.
Yrityksen kirjoittama

Gratis verzending

Tweede helmerstraat 90-H, 1054 CN, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Zeer goede potjes en dan die silicone deksels! Echt top

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
De producten zijn goed maar de hoeveelheid ongewenste email (uitnodiging tot reviews en reclame) die je krijgt na een aankoop zonder dat je je daar (bewust) voor heb ingeschreven vind ik niet heel klantvriendelijk. Bovendien moest ik mij afzonderlijk uitschrijven voor de reviewmails en later opnieuw voor de marketingmails.
Daarom 2 sterren.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Ik heb vershoudbakjes besteld, die keurig geleverd zijn. 1 bakje was beschadigd. Hierover een mailtje gestuurd en binnen een half uur al reactie. Vervolgens keurig afgehandeld, Ik krijg nog een bakje nageleverd. Het contract was prettig en het is snel afgehandeld.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Een fijne melkopschuimer vanwege de verschillende standen en natuurlijk omdat ie geen pfas/teflonlaag heeft :D
Er zijn helaas een aantal minpunten:
- De minimale hoeveelheid is te veel voor één persoon, waardoor je te veel melk hebt - zonde!
- De drie piepjes die je hoort als je melk klaar is, zijn idioot hard en onnodig! Ontzettend irritant en onhandig dat dat er op zit en niet uit kan! (ook het piepje voor het instellen van de standen is onnodig en net zo hard)
- Ze beweren dat het een kan is die nooit meer aankoekt, maar ik moet wel erg goed m'n best doen om de kleine restjes melk die op de bodem blijven liggen, weg te krijgen met (heet) water...

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Slowjuicer besteld. Snelle levering. Mooi artikel. Makkelijk schoon te maken. Perst echt veel sap. Ben er blij mee.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Mooi apparaat, eenvoudig in gebruik en makkelijk omdat de kan zo de vaatwasser jn kan.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Foodstorage boxes, besteld, mooie bakjes. Maar vooral top omdat ze vrij van pfas& microplastic zijn. Super aankoop.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Duidelijke info op de site, mail info over status, vriendelijke klantenservice bij vragen, keurig verpakt geleverd.
Product werkt super, heeft veel mogelijkheden, is makkelijk in gebruik, goed schoon te houden en staat mooi in de keuken.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
superfijn apparaat en ook nog eens mooi om te zien ..

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Top melkopschuimer en superfijne servicedesk bij vragen.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Ik gebruik met veel plezier mijn safecourt slowjuicer Cold press pure, al een jaar lang.
De pers schroef kwam vast te zitten( door een pit).
Kreeg goeie tips van safecourt per mail. Ze reageerde binnen 10 minuut. Echt Top! Alles werkt weer, dus kan weer genieten van de heerlijke sapjes! Happy ♡

Top klantenservice!
Vrijdagavond een bericht gestuurd dat de deksel van mijn hakmolen kapot was. Binnen een paar minuten al bericht terug. Volgende morgen, bericht gekregen dat ik een nieuwe deksel toegestuurd kreeg. Top service!

Topservice !!
Er zit een defect in mijn blender , beste helpdesk ever je stuur gewoon de video van je defect en ze sturen onmiddellijk een een respons terug en geven de perfecte oplossing