In Juni had ik de melkopschuimer aangeschaft. Wat een heerlijk apparaat met veel opties. Eind augustus begon hij echter langzaam de geest te geven. Fluffy dik schuim werd luchtig en minder schuim.... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Wat een geweldige service: vriendelijk & snel! Ik heb een prachtige melkopschuimer gekocht in mei dit jaar, die helaas na een paar maanden kuren vertoonde. De aankoop was bij een fysiek verkooppunt, n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik maak inmiddels al twee jaar heerlijke smoothies voor mijn kinderen met de Safecourt Kitchenblender. Een geweldig apparaat voor een erg goede prijs. Recent heb ik ook contact gehad met de klan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dit gaat wellicht op een betaalde review lijken maar dat is het niet. Ik heb gewoon enorm veel bewondering voor deze ondernemers. In een tijd dat alle grote spelers de markt al hebben verdeeld kome... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij Safecourt Kitchen geloven we dat écht genieten begint met gezonde keuzes. Daarom ontwikkelen we keukenapparaten die niet alleen doen wat ze beloven, maar ook volledig vrij zijn van Teflon, PFAS en microplastic. Wat je dagelijks gebruikt in de keuken, hoort veilig te zijn voor jou, je gezin én je gezondheid. Onze missie is helder: een eerlijke en bewuste keuken toegankelijk maken voor iedereen. We combineren stijlvol design met gebruiksgemak en 100% transparantie over materialen en functies. Als jong, onafhankelijk merk bouwen we elke dag aan een community van mensen die weten wat erin zit en wat er juist níét in hoort te zitten. Want bewust kiezen begint met goede informatie én producten die je kunt vertrouwen.
Yrityksen kirjoittama

Gratis verzending

Tweede helmerstraat 90-H, 1054 CN, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
in november 2025 een melkschuimer Crystal besteld. Werkte prima. Helaas in augustus-2026 defect.
Gemaild naar Safecourt en video opgestuurd. Direct reactie en nieuwe melkschuimer ontvangen.
Perfecte service en snelheid van levering

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Wat een snelle, praktische en vriendelijke reactie van de klantenservice (bij een vraag over het geluid dat onze melkopschuimer maakt). Zelfs op zondag. Is al weer in orde. Maar alle vertrouwen dat het ook in orde zou zijn gekomen als er echt iets niet in orde was. Daarnaast is het een fantastich apparaat en kunnen de glazen bakjes ook aan iedereen aanbevelen. Elke dag praktisch en mooi en veilig in de koelkast, de vriezer, op tafel, in de oven. Een aanrader!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Prachtig mooi en handig. Ziet er ook echt degelijk en duurzaam uit.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Goede service en een leuke oven die ik nog verder moet uitproberen

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Helaas ben ik erg teleurgesteld in de Safecourt pan. Na het eerste gebruik werkte de anti-aanbaklaag al niet meer naar behoren en begon het eten aan de pan vast te bakken.
De service vanuit Safecourt was gelukkig goed. Ik kreeg duidelijke instructies om te proberen de anti-aanbaklaag te herstellen en heb deze stappen zorgvuldig gevolgd. Helaas heeft dit het probleem niet opgelost. Ook bij opnieuw bakken op een lage temperatuur bleef het eten aanbakken.
Voor een pan in deze prijsklasse had ik echt een betere kwaliteit en duurzaamheid verwacht. Goede klantenservice, maar helaas heeft de pan zelf voor mij niet waargemaakt wat er wordt beloofd. Daarom heb ik besloten de pan te retourneren en op zoek te gaan naar een ander merk.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Fijne producten, voelt erg betrouwbaar en goed!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
De verzendkosten waren iets langer dan verwacht. De melkopschuimer bevalt maar de knopjes om te bedienen zijn wat aan de kleine kant

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Zeer tevreden over de producten van Safecourt. Pas geleden ontstond er binnen een jaar een defect in mijn melkopschuimer. Bericht gedaan over het defect en al heel snel een reactie terug met een passende oplossing. Ik kreeg netjes een nieuwe toegestuurd. Top service!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Fijne melkopschuimer, ging helaas kapot maar netjes advies gekregen en een nieuwe ontvangen. Al met al goed geholpen

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Heel fijn product voor smoothies.
Onderdeel was kapot gegaan en heb meteen een nieuwe toegestuurd gekregen.
Hele goede service!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Omdat de bereidingen die ik maakte er uitzien zo als ik verlang.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Dit is een geweldige melkopschuimer ik kan hem iedereen aanbevelen geweldig.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Ik was benieuwd de reviews waren positief. Ik was toe aan nieuwe pannen. De melkopschuimer was al een succes dus was dit een logische volgende stap. Onze keuze is gevallen op de hybride pannen.
Verzending was snel en goed verpakt. De pannen maken een degelijke indruk. Zien er mooi uit. Ik was aangenaam verrast bij het gebruik. Snel warm op lage temperatuur, makkelijk in gebruik met de houten spatel van Safecourt. Weinig vet nodig mooi, lekker en een gezond resultaat. Super makkelijk schoon te maken. Zeer de moeite waard.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
We zijn zeer tevreden over jullie geweldige service, het product en het fijne contact. Onze bestelling van de melkopschuimer verliep nl. snel en soepel, en deze was goed verpakt. Helaas was er na 2 maanden een defect. Via de mail snel antwoord ontvangen wat te doen. Nadat bleek dat het defect niet verholpen kon worden, zou Safecourt een vervangende melkopschuimer sturen (hoefde de oude niet terug te sturen). Bij de verzending was er een probleem met het verzendadres, maar via de mail kreeg ik direct antwoord en is dit uiteindelijk goed opgelost en genieten we weer dagelijks van onze fijne PFAS-vrije melkopschuimer. Ik zou bij de keuze van een volgend product zonder twijfel weer voor Safecourt kiezen.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Snelle levering en stevige containers voor voedsel

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Goed verpakt in mooie doos. Correcte levering en heel vlug geleverd. Materiaal gebruikt...super goed.

Supersnelle verzending!
Alleen de melkopschuimer blijkt toch niet helemaal vrij van plastic. De garde voor schuim die met een magneetje aan de bodem vastklikt, is toch van zwart plastic. Jammer! Gezien het een magneet is, waarom zit er dan nog plastic omheen?