In Juni had ik de melkopschuimer aangeschaft. Wat een heerlijk apparaat met veel opties. Eind augustus begon hij echter langzaam de geest te geven. Fluffy dik schuim werd luchtig en minder schuim.... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Wat een geweldige service: vriendelijk & snel! Ik heb een prachtige melkopschuimer gekocht in mei dit jaar, die helaas na een paar maanden kuren vertoonde. De aankoop was bij een fysiek verkooppunt, n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik maak inmiddels al twee jaar heerlijke smoothies voor mijn kinderen met de Safecourt Kitchenblender. Een geweldig apparaat voor een erg goede prijs. Recent heb ik ook contact gehad met de klan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dit gaat wellicht op een betaalde review lijken maar dat is het niet. Ik heb gewoon enorm veel bewondering voor deze ondernemers. In een tijd dat alle grote spelers de markt al hebben verdeeld kome... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij Safecourt Kitchen geloven we dat écht genieten begint met gezonde keuzes. Daarom ontwikkelen we keukenapparaten die niet alleen doen wat ze beloven, maar ook volledig vrij zijn van Teflon, PFAS en microplastic. Wat je dagelijks gebruikt in de keuken, hoort veilig te zijn voor jou, je gezin én je gezondheid. Onze missie is helder: een eerlijke en bewuste keuken toegankelijk maken voor iedereen. We combineren stijlvol design met gebruiksgemak en 100% transparantie over materialen en functies. Als jong, onafhankelijk merk bouwen we elke dag aan een community van mensen die weten wat erin zit en wat er juist níét in hoort te zitten. Want bewust kiezen begint met goede informatie én producten die je kunt vertrouwen.
Yrityksen kirjoittama

Gratis verzending

Tweede helmerstraat 90-H, 1054 CN, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Je verwacht altijd goede schuim bij een apparaat van deze prijsklasse. Helaas voldoet het apparaat niet aan de verwachting en moet ik soms meerdere keren opnieuw schuimen of nieuwe melk toevoegen. Jammer!!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
De bestelling werd snel geleverd.Goed verpakt en de glazen bakjes bevallen goed en een fijn idee dat ze pfas-vrij zijn.De communicatie met safecourt verloopt ook op een prettige manier.Ik heb ook al een tijdje de melkopschuimer in gebruik en die bevalt ook uitstekend.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Ik heb het apparaat niet heel lang, tot nu toe bevalt her supergoed! Het was voor mij alleen niet heel duidelijk hoe het precies ging met het in en uit elkaar zetten, maar de klantenservice heeft mij hierbij goed op weg geholpen!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Super service en een super melkopschuimer en de pannen zijn helemaal top!!!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Mijn melkopschuimer ging naar 1,5 jaar stuk, binnen de fabrieksgarantie. Ik werd heel snel en vriendelijk geholpen door Safecourtkitchen en kreeg uiteindelijk de nieuwste versie van de melkopschuimer binnen twee dagen toegestuurd.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Het probleem wat ik in eerste instantie had met de melkopschuimer is door Safecourt snel en adequaat opgepakt. Goede service!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Bij de snelle levering was er tijdens het transport helaas toch iets misgegaan, bij contact met het bedrijf kreeg ik een super snelle reactie en werd een vervangend product opgestuurd. Nu genieten van het melkschuim en food preppen in de bewaarbakjes. Een tevreden klant.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Prima geholpen via de klantenservice! Zeer snelle reactie ook steeds!
Wat ik wilde (een los deksel) was niet mogelijk, maar ik kreeg een extra 20%(!) kortingscode waarmee ik voor een prima prijs nieuwe bakjes kon aanschaffen. Ja meervoud, want girl math trad in werking.
Tip zou zijn om ook losse bakjes en deksels te verkopen voor -soms onvermijdelijke- ongelukjes.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Snelle levering en producten zijn prima. Nu de glazen bewaar bakjes besteld en de melkopschuimer heb ik al een tijdje. Tot nu to blij met alles.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
De klantenservice heeft mij erg goed geholpen. Mijn pakket was retour gestuurd doordat het door omstandigheden niet opgehaald was. De klantenservice was erg begripvol en heeft het nogmaals opgestuurd. Erg tevreden over de service en behulpzaamheid.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
De melkschuimer hield ermee op na 1.5 jaar. Contact opgenomen per mail. Direct antwoord. Maar ik had geen factuur meer.
Geen probleem, in hun bestand terug gevonden. En er werd een nieuwe opgestuurd. Een top service.
Fijn contact!!!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Hele fijne bakjes plastiek uit de kast
en deze er weer in .
En mijn maaltijden netjes in de koelkast
ben 73 en kook nu voor meer dagen
opwarmen in de magnetron gezonder eten
uit glas .
Heel blij mee

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Snel geleverd. Fijne pan. Lijkt of het sneller gaart dan in mijn oude pan, dus wel even opletten met aanbranden. Verder is ie superfijn.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf , mijn melkschuimer waar ik heel erg tevreden over was gaf naar ongeveer 9 mnd gebruik ineens een foutmelding en deed het niet meer . Via de mail contact gehad hierover en er werd gelijk gereageerd , na een paar check ups bij het apparaat , bleef hij de storing aangeven , gelukkig had ik ook mijn aankoopbon nog , waarnaar er mij gelijk een nieuwe melkschuimer is opgestuurd .
Ik zeg top service 🤩

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen
Safecourt oven is een goede product, behalve dat de airfryer er iets langer over doet om mijn frietjes te bakken dan mijn andere air fryer. Verder is het een geweldig schattig ding. Banana cake gebakken in ovengedeelte en dat ging heel goed. Bestelling ging vlot en de levering was ook prima. Niets mis mee!