Banner for Safecourtkitchen

Safecourtkitchen Arvostelua

7 369
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

In Juni had ik de melkopschuimer aangeschaft. Wat een heerlijk apparaat met veel opties. Eind augustus begon hij echter langzaam de geest te geven. Fluffy dik schuim werd luchtig en minder schuim.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een geweldige service: vriendelijk & snel! Ik heb een prachtige melkopschuimer gekocht in mei dit jaar, die helaas na een paar maanden kuren vertoonde. De aankoop was bij een fysiek verkooppunt, n... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik maak inmiddels al twee jaar heerlijke smoothies voor mijn kinderen met de Safecourt Kitchenblender. Een geweldig apparaat voor een erg goede prijs. Recent heb ik ook contact gehad met de klan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dit gaat wellicht op een betaalde review lijken maar dat is het niet. Ik heb gewoon enorm veel bewondering voor deze ondernemers. In een tijd dat alle grote spelers de markt al hebben verdeeld kome... Näytä lisää

1. Kodinkonemyymälä
  2. Keittiötarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Bij Safecourt Kitchen geloven we dat écht genieten begint met gezonde keuzes. Daarom ontwikkelen we keukenapparaten die niet alleen doen wat ze beloven, maar ook volledig vrij zijn van Teflon, PFAS en microplastic. Wat je dagelijks gebruikt in de keuken, hoort veilig te zijn voor jou, je gezin én je gezondheid. Onze missie is helder: een eerlijke en bewuste keuken toegankelijk maken voor iedereen. We combineren stijlvol design met gebruiksgemak en 100% transparantie over materialen en functies. Als jong, onafhankelijk merk bouwen we elke dag aan een community van mensen die weten wat erin zit en wat er juist níét in hoort te zitten. Want bewust kiezen begint met goede informatie én producten die je kunt vertrouwen.

100% een teflon & PFAS vrij keuken

Yrityksen kirjoittama

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Hey jij, wij zijn Cas en Boyd – de oprichters van Safecourt Kitchen. Wat begon als liefde voor koken, groeide uit tot een missie: keukenapparaten ontwerpen die niet alleen functioneel en stijlvol zijn, maar vooral veilig en gezond. Bij Safecourt geloven we dat écht genieten begint met bewuste keuzes. Daarom ontwikkelen we producten die volledig vrij zijn van Teflon, PFAS en microplastic. Geen verborgen schadelijke stoffen, maar transparante technologie die je elke dag met een gerust hart gebruikt. We testen en gebruiken elk product zelf – in onze eigen keukens, met onze eigen recepten. Zo weten we precies wat werkt en wat beter kan. Ieder apparaat dat we maken, is ontworpen met oog voor kwaliteit, gebruiksgemak én esthetiek. Van robuuste RVS-elementen tot slimme functies die koken sneller én leuker maken. En natuurlijk vergeten we het design niet. Onze collectie is strak, tijdloos en past in iedere keuken – van modern tot klassiek.

Vandaag voor 22:00 besteld is morgen in huis

Gratis verzending

Gratis verzending
30 dagen geld terug garantie + 2 jaar garantie.

Erinomainen

(7 369)

4 944 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mooie producten

Mooie producten. Eerst een blender en een melkschuimer gekocht.
2 prachtige compacte apparaten die mooi staan in je keuken. De melkschuimer maakt echt fantastisch mooi schuim voor onze cappuccino. En in de blender ook al veel lekkere dingen kunnen maken. Heel blij mee. Toen ook nog de foodstore bakjes besteld zien er ook al zo goed uit. Neemt weinig ruimte in in de keukenla. En toen er bij aankomst toch wat transport schade was zijn we super vriendelijk oplossings gericht geholpen. Top bedrijf met fantastisch mooie producten.👍😀 heb nu nog ook die fijne pannen op mijn verlanglijstje staan.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn om te horen dat zowel de blender als de melkschuimer zo goed bevallen, en dat de melkschuimer prachtig schuim maakt voor uw cappuccino. Ook leuk om te lezen dat de foodstore bakjes mooi in uw keuken passen en weinig ruimte innemen. We zijn blij dat we de transportschade naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Veel kookplezier!

Saanut 5/5 tähteä

Goed en betrouwbaar bedrijf en fijne…

Goed en betrouwbaar bedrijf en fijne meedenkende klantenservice die zeer snel reageren!
En topproducten!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn dat onze klantenservice zo goed met u heeft meegedacht en dat de producten zo goed bevallen. We waarderen uw feedback enorm!

Saanut 5/5 tähteä

Heel content van m'n safecourt produkten

Heel content van m'n melkopschuimer en m'n 3-delige set koekenpannen. Het zijn niet de lichtste pannen, maar heel fijn materiaal om in te bakken. Levering verliep keurig (uitstekende verpakking) en supersnel evenals e-mailcontact. Er wordt meegedacht met de klant. Dikke pluim voor dit bedrijf!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw melkopschuimer en de 3-delige set koekenpannen. De pannen zijn inderdaad wat steviger van materiaal, dus fijn dat ze zo prettig bakken. Dat ook de levering, de verpakking en het e-mailcontact goed bevallen zijn, horen we natuurlijk graag. Veel kookplezier!

Saanut 5/5 tähteä

Mooie bakjes en goede service

Mooie bakjes. Snelle levering. Er bleek een glazen bakje kapot te zijn en we hebben daar gratis een nieuwe voor gekregen. Twee dagen later het nieuwe bakje al ontvangen! Top service!

20. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn om te horen dat de bakjes zo goed bevallen en dat we het kapotte glazen bakje gratis hebben kunnen vervangen. Dat het nieuwe bakje twee dagen later al bij u was, horen we natuurlijk graag. Bedankt voor uw positieve feedback!

Hele mooie producten

Hele mooie producten. Helaas 1 product beschadigt ontvangen. Binnen 1 paar uur Na 1 mail gelijk een goede oplossing geboden. Top bedrijf zou zeker nog een keer besteen

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn om te horen dat de producten zo goed bevallen! Vervelend dat er één beschadigd bij u aankwam, maar we zijn blij dat we daar snel een goede oplossing voor hebben kunnen bieden. Bedankt voor uw positieve feedback en de aanbeveling. Veel kookplezier!

Mooie en veilige bakjes

Bestelling goed verpakt. De bakjes bevallen uitstekend. Ik raad het bedrijf en product aan

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn dat de bakjes zo goed bevallen en dat de bestelling netjes verpakt aankwam. We waarderen uw aanbeveling enorm. Veel kookplezier!

Topservice

Supersnelle reactie via de mail.
Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid en uiteraard met de producten. Ga zo door!!

14. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid, en natuurlijk over de producten zelf! We waarderen uw feedback enorm. Veel kookplezier!

Saanut 5/5 tähteä

Contact met de klantenservice gehad…

Contact met de klantenservice gehad over een apparaat dat na bijna 1,5 jaar niet goed meer werkte. Werkelijk binnen no time een reactie en zelfs binnen 24 uur een nieuw apparaat in huis! Klasse! Waar vind je dat nog, zo snel geholpen worden én super vriendelijk! Blij mee! Dankjewel Safecourt!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn om te horen dat u zo snel geholpen bent en binnen 24 uur een nieuw apparaat in huis had! We vinden het belangrijk dat u ook na anderhalf jaar nog op ons kunt rekenen. Bedankt voor uw positieve feedback en het compliment over onze klantenservice.

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met de melkopschuimer

Heel blij met de melkopschuimer! En heel blij met de uitstekende service.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn dat de melkopschuimer zo goed bevalt en dat u ook onze service als uitstekend heeft ervaren!

Goede veilige producten,duidelijke…

Goede veilige producten,duidelijke informatie tegen concurrerende prijzen.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Fijn te horen dat u onze producten als veilig ervaart en de informatie en prijzen duidelijk vindt. Veel kookplezier!

Supersnel geholpen

Supersnel geholpen, dacht dat de melkopschuimer stuk was, maar lag aan de melk🤭. Superfijne melkopschuimer.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn dat we u zo snel konden helpen en dat het gelukkig niet aan de melkopschuimer lag! Fijn ook om te horen dat het apparaat zo goed bevalt. Veel kookplezier!

Saanut 2/5 tähteä

Oventje met airfryer voldoet niet

Oventje met airfryer voldoet niet

25. huhtikuuta 2026

Beste,

Dank u wel voor uw feedback.

Jammer om te horen dat het oventje met airfryerfunctie niet aan uw verwachtingen voldoet. Ik kijk graag met u mee om te begrijpen wat er precies niet goed gaat.

Wilt u mij hierover persoonlijk mailen op **[kai@safecourt.nl](mailto:kai@safecourt.nl)**? Dan help ik u graag verder.

Kai
Safecourt Kitchen

Saanut 5/5 tähteä

Mijn digitale melkopschuimer gaf de…

Mijn digitale melkopschuimer gaf de geest, maar zat nog in de garantie periode, dus een mail gestuurd naar Safecourt. Nog het zelfde uur een reactie, dus even nog een video opgestuurd van de betreffende melkopschuimer en per omgaande alweer een reactie van Safecourt, dat ze zagen dat het defect was en ze stuurde gelijk een vervangende melkopschuimer! Dus een perfecte service! Fantastisch
Arnold Nijholt

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Hartelijk dank voor deze prachtige review en het mooie compliment over onze service! Wat fijn om te horen dat de vervangende melkopschuimer zo snel geregeld kon worden en dat u zo snel bent geholpen.

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn glazen…

Super blij met mijn glazen opbergbakjes. Al het plastic direct de prullenbak in. Kunnen wel lekken, dus rechtop vervoeren!

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat geweldig om te horen dat u zo blij bent met onze glazen opbergbakjes en het plastic de deur uit heeft gedaan! We wensen u ontzettend veel plezier van uw aankoop.

Safecourt

Safecourt vragen.

Ik had vragen over een pan van Safecourt. Ik heb verschillende keren met een medewerker gemaild, en op een gegeven moment begon ik zelf te denken dat ik teveel mailde. Maar ik werd elke keer meteen terug gemaild en kreeg steeds duidelijke uitleg. De medewerker was vooral zeer geduldig. We hebben al verschillende apparaten van Safecourt en zijn hier zeer tevreden over. Vooral ook dat ze veilig zijn en geen giftige stoffen bevatten. Je komt zo’n goed bedrijf zelden tegen. Ik hoop dat ik nog veel mooie apparaten in de toekomst bij hen kan bestellen. Ik
Weet dan ook dat het prima materiaal is.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn om te horen dat onze medewerker u zo geduldig en met duidelijke uitleg heeft geholpen — u mag gerust zo vaak mailen als nodig is. We zijn blij dat u de veiligheid van de materialen waardeert; daar besteden we veel aandacht aan. Bedankt voor uw positieve feedback en veel kookplezier met uw Safecourt apparaten!

Saanut 5/5 tähteä

Glazen kan van de melkopschuimer

Ik had na bijna een jaar een probleem met de glazen kan van de melkopschuimer. Mail gestuurd op zondag en direct maandag een zeer nette en beleefde, uitvoerige en oplossing van het probleem tw een nieuwe glazen kan die direct opgestuurd zal worden. Ze zeggen dat ze service hoog in het vaandel hebben staan en dat kan ik bij deze beamen!! Top service. Dank je wel team Safecourt

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn om te horen dat het probleem met de glazen kan van uw melkopschuimer zo snel is opgelost en dat de nieuwe kan direct onderweg was. We vinden het belangrijk om ook een mail van zondag meteen op te pakken, dus fijn dat u dat zo heeft ervaren. Bedankt voor uw positieve feedback en veel koffieplezier!

problemen met melkopschuimer

Na problemen met mijn melkopschuimer, wat na mail contact mijn eigen schuld bleek te zijn, losten ze het super op en kan ik nu weer genieten van heerlijke opgeschuimde melk op mijn koffie. Het mail contact verliep netjes, vriendelijk en snel en zal zeker vaker een aankoop bij hun doen

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn om te horen dat u weer volop kunt genieten van heerlijk opgeschuimde melk bij uw koffie. Waar een probleem vandaan komt maakt voor ons niet uit — we denken altijd graag mee naar een oplossing. Bedankt voor uw mooie woorden over ons mailcontact, we zien u graag nog eens terug!

Saanut 5/5 tähteä

Top melkopschuimer en geweldige klantenservice

Jaar geleden een melkopschuimer gekocht. Een heel mooi en fijn product. Onverwacht mankeerde er iets aan. Mailwisseling over gehad en altijd heel snel antwoord. Niet vaak meegemaakt. Probleem vervolgens helemaal opgelost. Niets dan lof.

Beste,
Wat ontzettend fijn om te lezen, dank u wel voor deze mooie review!
Geweldig dat u na een jaar nog steeds zo tevreden bent over de melkopschuimer. Natuurlijk jammer dat er onverwacht iets aan het apparaat mankeerde, maar fijn om te horen dat we u snel konden helpen en het probleem volledig hebben kunnen oplossen.
Uw compliment over onze snelle reacties waarderen we enorm. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw positieve ervaring!
Kai
Safecourt Kitchen

Blender

Ik ben gestart met de blender. Dit was ontzettend positief bevallen. Vervolgens heb ik ook de juser, de pannen en de voorraad dozen besteld. Die ga ik ook proberen maar verwacht dat die ook boven mijn verwachtingen zijn. Top producten echt waar 👌👌👌

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn om te horen dat de blender zo goed bevalt en dat u nu ook de juicer, pannen en voorraaddozen heeft besteld! We zijn ervan overtuigd dat deze producten ook aan uw verwachtingen zullen voldoen. Bedankt voor de mooie woorden!

Onderdeel vervangen

Snelle reactie op mail en een tegemoetkoming bij bestelling nieuw kannetje voor de melkopschuimer.

Vastaus yritykseltä Safecourtkitchen

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle reactie op uw mail en de tegemoetkoming bij de bestelling van een nieuw kannetje! Bedankt voor uw positieve feedback.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin