Brilliant service og pris. Jeg valgte SafeAway da jeg skulle ud og backpacke. Skade 1. Jeg og hospitalet tog kontakt til SafeAway. betalte selvrisko og de havde styr på resten. Skade... Näytä lisää
Da jeg brugte Safeaway første gang i 2016, fik jeg brug for dem. Jeg ringede fordi jeg havde et spørgsmål vedrørende noget medbragt medicin. Safeaway kontaktede deres læge. Herefter bad de mig tage... Näytä lisää
Jeg har desværre skulle vende snuden hjem fra Australien grundet af COVID-19. Det har dog heldigvis ikke været så bøvlet, fordi jeg havde jer som rejseforsikring. 1. Jeg fik dækket hele min hjemrejse,... Näytä lisää
God og hjælpsom forsikring Jeg havde SafeAway imens jeg rejste i Australien. Ligesom så mange andre, blev jeg nødt til at tage hjem før tid på grund af Corona-krisen. Under det hele, lidt stresse... Näytä lisää
Søger du en billig forsikring til din næste rejse eller dit studieophold i udlandet, finder du den hos safeAway. Vi er specialister inden for rejseforsikring, årsrejseforsikring og afbestillingsforsikring. Vi sælger direkte til dig uden dyre mellemled, og vi bestræber os på at give dig den bredeste dækning til den laveste pris. Og så er det nemt at bestille, da alt foregår online. Er uheldet ude, kontakter du safeAways alarmcentral hos Falck Global Assistance. Her sidder en professionel stab klar til at yde effektiv assistance 24 timer i døgnet. safeAway er registreret i Finanstilsynet som forsikringsagentur for det belgiske Inter Partner Assistance SA. Selskabet er medlem af AXA Assistance Group, der er et af verdens største forsikringsselskaber med hovedkontor i Paris. Desuden er vi registreret i Ankenævnet for Forsikring. Kort sagt tilbyder vi nogle af de billigste rejseforsikringer på markedet – uden at gå kompromis med dækningen.
Hammerensgade 4, 2. sal, 1267, København K, Tanska
- kontakt@safeaway.dk
- safeaway.dk
Super service

Brugte ikke min forsikring
Brugte ikke min forsikring, men det billigt og har hørt af andre at de er søde når man har brug hjælp

Super service og imødekommenhed

Vastaus yritykseltä SafeAway Rejseforsikring
Det gikk raskt og ryddig
Det gikk raskt og ryddig. Kan anbefales.

Nem og god service

Vastaus yritykseltä SafeAway Rejseforsikring
Har heldigvis ikke haft brug for…
Har heldigvis ikke haft brug for forsikringen, og vil bruge den næste gang også, hvis ikke mit almindelige forsikrings selskab kan yde den service.
Mvh
Lars Pedersen

Vastaus yritykseltä SafeAway Rejseforsikring
Virkelig god kundebetjening ,ingen…
Virkelig god kundebetjening ,ingen problemer med at få penge retur, da vi kom før hjem end forventet .

Vastaus yritykseltä SafeAway Rejseforsikring
God hjælp under 10 dages indlæggelse i…
God hjælp under 10 dages indlæggelse i Cambodia.

Safeaway er et mareridt.
Safeaway er et mareridt.
Når man er på den anden side af jorden og er ude for en ulykke får man af vide, at man ikke skal bekymre sig om at blive sendt hjem for at blive opereret. Da der er gode behandlingsmuligheder, hvor man befinder sig.
Indtil de ser at en operation er dyr i det land man er. På trods af at de reklamere med at have dækning på 50.000.000.
Blev sendt til DK og tilbage igen uden grund, da de bruger får lang tid på at vurdere om de vil betale for ens operation, hvorefter en operation ikke kunne ske.
Skulle modtage genoptræning omgående, dette tog også 3 uger inden de fik det opstartet.
Gør alt for, at undgå dette selskab og deres blodsugende medarbejdere. Håber i sover godt om natten.
God dag

Hurtig ekspedit

Vastaus yritykseltä SafeAway Rejseforsikring
Jeg har ikke haft problemer med…
Jeg har ikke haft problemer med safeaway. Synes det er dejligt at man kan købe en forsikring til en uges rejse

super nemt og god!

Vastaus yritykseltä SafeAway Rejseforsikring
The WORST travel insurance ever!
During a 3-month trip, I needed an emergency consultation. I called Falck Global Assistance alarm center MANY TIMES with NO success at all!! Then decided to write to claimsATsafeway.dk because it was really painful, but haven't got ANY reply SO FAR!! I've also asked my travel agent to contact them but even so, I haven't got ANY e-mail reply.
Never had such a TERRIBLE and DISAPPOINTING experience with a travel insurance company in my life!!
I will NEVER EVER recommend it to someone!!
.......................................................................................................
07/dec/2018 SafeAway has just replied TODAY! As I cannot make any comment about their reply, and I want my review to be public, I´m writing it here:
First of all, I HAVE NEVER RECEIVED ANY PHONE CALL, SMS, or EMAIL (or anything!!) from SafeAway when I needed them most!!! NOT EVEN informing that the coverage of the consultation was not possible!!!. Even my travel agent tried to get in touch with you!!!
AS SafeAway WROTE that you have tried to contact me by mail, sms or phone calls, PLEASE show them to me, with the correct dates!!!!
It´s "EASY" to say that you have "still" been trying to contact me.... my email and phone number are still the same, BUT I HAVE NOT GOTTEN any email or call from you. That´s a lie.
The only contact I´m having with you, is NOW that SafeAway reacted to my bad review on trustpilot!! It should be even worse than one star.

Supergod forsikring
Intet at bemærke igen. Jeg fik dog ikke brug for den. Absolut anbefalelsesværdig.

Det er billigt og nemt
Det er billigt og nemt. Dækning ser god ud.
Når man rejser mange gange synes jeg ikke de har det optimale

Hurtigt og uproblematisk
Hurtigt og uproblematisk - Uddybende skriftligt materiale omirng dæknig og vilkår.

Vastaus yritykseltä SafeAway Rejseforsikring
Nemt at bestille forsikring over…
Nemt at bestille forsikring over hjemmeside. Billig og samtidig dækkede den også ekstrem sport til en vis grænse

Vastaus yritykseltä SafeAway Rejseforsikring
Alt alt for langsom sagsbehandling
Alt alt for langsom sagsbehandling. Oplevede massiv bagageforsinkelse, som jeg anmeldte til Safeaway, og svaret er at behandlingstiden er 2-3 uger!