Zamówiłam hortensje i jestem zadowolona. Przyjechały dobrze zapakowane, nic się nie połamało. Już fajnie wyglądają w ogrodzie zamówienie dotarło dość szybko . Fajnie, że rośliny mają metki z nazwami.... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zamówiłam środki ochrony roślin w większej ilości. Otrzymałam produkty, których dwuletni termin ważności kończył się za kilka tygodni. Wszystkie opakowania były z krótką datą choć nie było o tym... Näytä lisää
Bardzo dobrze zapakowane, rośliny zdrowe, jednak niedopilnowano wysyłki i rośliny przeleżały weekend u kuriera, nie przyszły też przez to wszystkie w jeden dzień o co prosiłem (ogólny czas oczekiwania... Näytä lisää
Sadzonki bardzo dobrze ukorzenione , zamówiłam 40 sztuk i jedyne co mnie trochę zaskoczyło , że na 36 sztuk takich ładnych dorodnych sadzonek te 4 sztuki były malutkie i chude ( patyczki) szkoda , b... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Wszystko ok
Wszystko ok, sadzonki dostarczone szybko, zgodne z opisem. Polecam!!
Firma godna polecenia
Rośliny ładne, w bardzo dobrym stanie, dobrze zapakowane. Bardzo dokładna informacja o każdym ruchu w zakresie przesyłki.
Graby
Sadzonki dobrze ukorzenione, dobrze zabezpieczone. Wyższe i trochę więcej niż zamawiałem.
Bardzo dobra jakość
Czereśnia karłowa Burlat nie spełniła…
Czereśnia karłowa Burlat nie spełniła warunków oferty i związanych z nią moich oczekiwań!
Dlaczego? Kupiłem ją w zestawie z czereśniami karłowymi Gizela i Summit. Te są Piękne!
Dodatkowo kupiłem czereśnie karłową samopylną Lapins i morelę karłową samopylną Aprigold. Też są super.
Wspomniana czereśnia karłowa Burlat po posadzenia ma 55 cm wysokości (50 cm powyżej szczepienia i 5 cm poniżej) zamiast minimum 100 cm (maximum 140 cm) wg oferty.
Drzewko cienkie, patyk, marne, porównując do pozostałych. Smutne.
Pozdrawiam zespół “sadowniczy.pl” oraz sadowników, co sądzą wokół swoich posesji
Waldek J
Przesyłka na czas
Przesyłka na czas, świetnie zapakowane, czekam na inne dostawy
Drzewka dobrej jakosci,porzadnie…
Drzewka dobrej jakosci,porzadnie zapakowane,szybki transport za granice.
****
Szybkie udzielanie informacji , przesyłka dobrze zabezpieczona i wysłana zgodnie z obietnicą
Podoba mi się rzetelność firmy ,jak…
Podoba mi się rzetelność firmy ,jak również dokładność w realizacji zamówienia.
Natomiast co do produktu zakupionego nic nie mogę ocenić ,ponieważ to się jeszcze okaże .
To mój pierwszy zakup w tej firmie.
Sądząc po pierwszym kontakcie ,to można firmę polecić.
Perfetto
Piante belle, imballo accurato, consegna veloce (4 giorni di viaggio dalla Polonia all'Italia) e prezzi ottimi! Molto soddisfatto.
Świetna obsługa
Świetna obsługa, wysyłka w takim czasie jaki podany w ogłoszeniu. Rośliny bardzo dobrze zapakowane.
Serdecznie polecam 🙂
Polecajke waszej strony internetowej otrzymałam ze szkoły. Jestem bardzo zadowolona z paczki. Zamówienie przyszło bardzo szybko do domu pomimo, że mieszkam zagranicą. To jest wielki plus. Paczka przyszła porządnie zapakowana, nic się nie zniszczyło oraz był dodatkowy papier włożony żeby rzeczy w środku się nie ruszały podczas transportu. Naprawdę paczka jest solidnie zapakowana a to się bardzo ceni - przynajmniej ja 🙂. Komunikacja ze sklepem też jest bardzo szybka i sprawna. Serdecznie polecam.
Kupuję od wielu lat
Kupuję od wielu lat , dla siebie i na prezent rośliny, wszystko dociera do zamawiającego, elegancko zapakowane i dobrze się przyjmuje.
Podnože v skvělém stavu
Velmi hezky zabalené rostliny podnoží. Krásně rostlé podnože. Rychlé doručení podnoží. Velmi dobrý obchod na podnože, určitě doporučím ostatním.
Szeroki asortyment
Szeroki asortyment, bieżąca informacja o zamówieniach i wysylka za granicę.
Szybko, tanio, dobrze
Bardzo szybka i bezpieczna dostawa, dobrej jakości drzewka.
Materiał dobrej jakości
Materiał dobrej jakości, profesjonalnie zabezpieczony na czas transportu.
Bardzo miła obsługa i fachowość w…
Bardzo miła obsługa i fachowość w doradztwie
Trustpilot-kokemus