Bardzo miły dostawca i 2 szadzonki…
Bardzo miły dostawca i 2 szadzonki jabłońi i 2 sadzonki moreli polecam
Przyjeły się sadzonki
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Bardzo miły dostawca i 2 szadzonki jabłońi i 2 sadzonki moreli polecam
Przyjeły się sadzonki
Piwonia za ponad 80 zl dotarła uszkodzona, czekałam kilka dni na zamówienie po skontaktowaniu sie , okazało się, że paczka nie wyszla , bo sadzonki zamówionej przeze mnie róży sa kiepskie, zaproponowałam sprzedawcy wysłanie innej, inna dotarła z oznakami choroby.
Zamówiłam firletkę omszałą ( taka była na zdjęciu na stronie). Otrzymałam zupełnie inną. Z firmy otrzymałam wytłumaczenie, że niestety takiej firletki,jak zamieszczona na zdjęciu, nie posiadają w swojej ofercie wobec czego przysłali inna zupełnie nieatrakcyjną odmianę. No polecam tej firmy. Szkoda czasu i pieniędzy i przede wszystkim nerwów.
Po dwóch miesiącach mogę napisać opinię. Kupiłem 5 drzewek które się nie przyjęły, stoją same kikuty. Drzewka zostały przysłane bez korzeni i poobcinane gałązki boczne.
Wspaniałe sadzonki! Zamawiam od wielu lat i ten sklep nigdy nie zawiódł. Rośliny dobrze zabezpieczone na podróż. Sadzonki zdrowe, pięknie ukształtowane, a orzede wszystkim z doskonałą bryłą korzeniową. Bardzo dobry kontakt z firmą. Wiedzą co robią i mają wysoką etykę pracy. Z całego serca polecam.
Niestety zamówiony towar nie był zgodny z tym co otrzymałem. Zamówiłem drzewka w doniczkach a otrzymałem bez. Różnica w cenie jest znaczna około 19 zł na każdym drzewku. Obiecano mi zwrot ale minęły dwa tygodnie i nic. Jeszcze dzień wcześniej obiecywano że dnia następnego otrzymam pieniążki. I nic.
Tak jak wiele innych osób, chciałbym podzielić się swoją opinią.
Właściwie nie mogę narzekać na sam produkt – ponieważ w ogóle go nie otrzymałem. Obiecano dostawę w ciągu maksymalnie 12 dni, ale po upływie tego czasu przesyłka nadal nie dotarła. Dlatego zdecydowałem się anulować zamówienie i kupić towar gdzie indziej.
Po przeczytaniu kilku innych opinii cieszę się, że anulowałem zamówienie – dzięki temu uniknąłem ryzyka otrzymania słabej jakości produktów albo czegoś zupełnie innego, niż to, co zamówiłem i czego się spodziewałem.
Trochę żałuję, że nie zapoznałem się z opiniami wcześniej, zanim złożyłem zamówienie. Ale trudno. Teraz otrzymam zwrot pieniędzy, a zamówienie zostało anulowane.