Zamówiłam produkt pomimo wątpliwości w skuteczność, ale dziewczyny takiego efektu to ja się nie spodziewałam. Mam 42 lata więc kilka zmarszczek oczywiście też, użyłam produkt pod oczy i na czoło z... Näytä lisää
In het verleden deze padges gebruikt en zeer tevreden. Maar de nieuwe bestelling heb ik nooit ontvangen en ik vermoed dat dit ook met de pakketdienst te maken heeft, wellicht DPD of DHL , maar ik krij... Näytä lisää
Pas binnen en net even alleen mijn voorhoofd en nek getest voor de eerste keer, 25 minuten laten zitten en voelde wel goed en ook lekkere dikke patches, ,plakken alleen niet zo goed in de nek aan de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vorige week een bestelling ontvangen en contact gezocht omdat ik wat vragen heb….tevergeefs! Jullie zijn niet bereikbaar. Op 4 plaatsen een bericht achtergelaten, Via de chat, een bericht op de site... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
S2H Anti-Wrinkle Facelift Patches helpen tegen rimpels, fijne lijnen en acne littekens. Ze helpen de huid te genezen en te herstellen en om je teint een natuurlijke en gezonde glans te geven. De patches hebben maar liefst 2 prachtige keurmerken: FDA en het "Sehr Gut"-logo. Ons product is beoordeeld als "Excellent Skin Care" door het grootste dermatologische instituut van Duitsland: Dermatest.
Hollanti
- info@s2hbeauty.nl
- s2hbeauty.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Wauw, compleet verrast
Wauw, compleet verrast, wat een geweldig product. Het helpt echt, zie er s"morgen frisser en stralender uit. Voel me beter en die rimpels om mn ogen lijken al stukken minder.
Ben goed en vriendelijk geholpen. Bedankt lady van S2H
Groetjes Nance

Vastaus yritykseltä S2hbeauty
ik heb het product mee genomen naar…
ik heb het product mee genomen naar mijn plastisch chirurg en zelfs zij gebruikt het hoe leuk
is er erg positief over ik begin volgende week
maar ben nu al om door de mensen die het al gebruiken
top doorgaan zou ik zeggen

Vastaus yritykseltä S2hbeauty
Goede service snelle levering en een…
Goede service snelle levering en een prachtige verpakking.

Vastaus yritykseltä S2hbeauty
Onwijs goede service en snelle…
Onwijs goede service en snelle levering, precies wat ik ervan had verwacht. Super bedankt!

Super snelle levering..
Super snelle levering... werkt echt super goed! Zou dit zeker aanbevelen..

Super
Super! Ik kon niet bestellen omdat de voorraad uit was. Blijkbaar was er een bug en kreeg ik een kortingscode voor het wachten.
Prima klantendienst dus :)

Gezicht pads
Ik ben net terug van vakantie. Geen tijd gehad om het product te gebruiken. Gelukkig wel netjes gevonden in de brievenbus. Bestelling uit buitenland afgerond.
Dank voor u service en het snelle bezorging.
Groetjes Adriana

Heb het product gebruikt
Heb het product gebruikt, bij mij kwamen er bijwerkingen! Maar ze hebben mij goed geholpen, top!

Vastaus yritykseltä S2hbeauty
Snelle levering alleen niet tevreden…
Snelle levering alleen niet tevreden over het product. De paus blijven niet goed plakken. Vraag me af hoe ze een hele nacht blijven zitten.

Plakkers blijven niet zitten
Snel binnen, stickers blijven niet plakken, dus werkt niet. Zeer onhandig ook nek blijft niet plakken
Zonde geld dus
Wow wat een mooi product… Ik heb een…
Wow wat een mooi product… Ik heb een drukke baan en slaap weinig… Teken snel in mijn gezicht.. Na 1 keer gebruiken zie ik al resultaat. Rimpels zijn minder diep en wat voelt mijn huid lekker zacht.. En dit is nog maar het begin. Door mijn enthousiasme zijn vriendinnen het ook gaan gebruiken en ook gelijk met mooi resultaat. Ik raad het iedereen aan. Wij zijn blij en hoop dat jullie het ook worden.
Product gekregen maar het blijft niet…
Product gekregen maar het blijft niet eens op het huid zitten zoals gezegd moet de eerste 20 minuten doodstil gezeten en constant blijven drukken lijkt mij niet dat het zo hoort te zijn daarna moet je uitbreiden nougat gaat het niet worden je kan het ook niet mee slapen zoals beschreven wordt want hetblijft niet zitten

Vastaus yritykseltä S2hbeauty
Snelle service alleen het product …
Snelle service alleen het product valt mij tegen
Het plakt niet goed vooral in de nek niet
Jammer had er meer van verwacht.

Vastaus yritykseltä S2hbeauty
Makkelijk in gebruik ,maar kan nog niet…
Makkelijk in gebruik ,maar kan nog niet beoordelen wat het resultaat is..
Ik ben fan!
Dit is de derde keer dat ik heb besteld. Ik ben dus echt een fan. De patches maken rimpels zachter.
Snel en goede service
Prima,alles
Werd snel geleverd
Werd snel geleverd, maar zie nog niet echt resultaat na 3x gebruik en de nek patch plakt niet goed, die valt er gewoon af, als je ermee rond loopt, dus je moet echt stil blijven liggen ermee wat niet heel handig is vind ik! Hopelijk verbeterd het nog?