S2hbeauty Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłam produkt pomimo wątpliwości w skuteczność, ale dziewczyny takiego efektu to ja się nie spodziewałam. Mam 42 lata więc kilka zmarszczek oczywiście też, użyłam produkt pod oczy i na czoło z... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

In het verleden deze padges gebruikt en zeer tevreden. Maar de nieuwe bestelling heb ik nooit ontvangen en ik vermoed dat dit ook met de pakketdienst te maken heeft, wellicht DPD of DHL , maar ik krij... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Pas binnen en net even alleen mijn voorhoofd en nek getest voor de eerste keer, 25 minuten laten zitten en voelde wel goed en ook lekkere dikke patches, ,plakken alleen niet zo goed in de nek aan de... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Vorige week een bestelling ontvangen en contact gezocht omdat ik wat vragen heb….tevergeefs! Jullie zijn niet bereikbaar. Op 4 plaatsen een bericht achtergelaten, Via de chat, een bericht op de site... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

S2H Anti-Wrinkle Facelift Patches helpen tegen rimpels, fijne lijnen en acne littekens. Ze helpen de huid te genezen en te herstellen en om je teint een natuurlijke en gezonde glans te geven. De patches hebben maar liefst 2 prachtige keurmerken: FDA en het "Sehr Gut"-logo. Ons product is beoordeeld als "Excellent Skin Care" door het grootste dermatologische instituut van Duitsland: Dermatest.

Hyvä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Aanpassing review en sterren

Na plaatsing van onderstaand review heb ik contact gehad met Elise van S2hbeauty en hierbij verander ik mijn review naar vijf sterren. Ik zal ook uitleggen waarom. 1 Dit bedrijf heeft de meest vriendelijke en probleemoplossende klantenservice die ik ooit zelf heb ervaren. Het vertrouwen dat zij in het product hebben maakte dat ik het nog een 2e keer wou proberen.

2. De patches voelden anders aan en na het opbrengen was mijn huid duidelijk op de plaatsen waar ik het had geplakt gladder, vooral bij mij persoonlijk duidelijk zichtbaar op het voorhoofd, mondhoeken en nek. Ook het afspoelen was nu probleemloos, het bleef glad. Duidelijk dat in de vorige zending die ik had ontvangen waarschijnlijk een productiefoutje zat.

Nu na twee dagen gebruik zou ik dit product zeker aanraden. Verwacht geen wonderen in een dag, maar ik denk als je dit regelmatig gebruikt de zones waarop je de patches plakt zeker merkbaar gaan verbeteren, als ik nu zie wat het in 2 dagen bij mij doet.
Ik ga zeker door met het gebruik van deze patches.

Oude review.

Helaas een lage review, ik moet zeggen klantenservice erg netjes. Na je bestelling krijg je een mail met een filmpje over hoe het product te gebruiken. Ook over het bestelproces geen klachten. Alleen het product zelf vind ik echt zonde van mijn geld. Misschien had ik er een uit een verkeerde batch als ik de rest vd recensies lees maar ik vind de patches echt belabberd. Na de eerste keer gebruik netjes afgespoeld met lauw water en er kwam gewoon een laagje mee, daarna zag de patch eruit alsof er lijm overheen geklonterd was, en helaas niet bij 1 bij allemaal bij het afspoelen kwam er een plakkerige substantie mee. Na 1 x gebruik weg kunnen gooien, duur grapje.

20. toukokuuta 2022

Hi Laura!

Dat is inderdaad heel zonde. We bieden natuurlijk wel een uitstekende service en dienstverlening. Zou je dan ook contact met ons willen opnemen over deze klacht? Want dan krijg je van ons een nieuwe set of geld terug zodat jij van deze review weer meer sterren kunt maken. Ik help je daar heel graag bij, want service en klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1.

Ik hoor graag van je!

Top!

Lieve vrouwen, voor moederdag trakteerde ik mezelf op deze patches en ik ben niet eerder zo blij geweest met een moederdag cadeau! Een vriendin die het lief bedoelde, had mij een uitnodiging gestuurd voor een botox party. En ja, ik wilde liever ook geen frons tussen mijn oogleden, maar botox is niks voor mij. Daarbij sta ik voor de klas en heb ik die frons ook soms erg nodig!
Dit product heb ik als grapje gekocht maar het effect is serieus grappig! Ik gebruik het nu 2 weken (Slaap er 3x in de week mee) en de frons is weg!
In de eerste week zag ik verschil, maar waren de rimpels in de middag weer terug. Nu zie ik nog lichte lijntjes in de avond, maar zoveel minder!
Ik heb ook contact met iemand van S2H. Zij gaf mij de fantastische tip om de pads voor het uitgaan even op te doen. Dat werkt echt! Na een dag werken, zag ik er zo ontspannen uit en kreeg ik zoveel complimenten!
Daarnaast had ik 1 pad die wel een beetje losliet, maar daarvan krijg ik nu een nieuwe opgestuurd.
Dus lieve vrouwen, ik zou het zeker aanraden. De service en begeleiding is super, maar het product nog meer!

18. toukokuuta 2022

Super!

Vorige week binnen gekregen, een beetje sceptisch natuurlijk, maar... de pads werken ècht!! Als ik het resultaat zie na 1 week, ben ik al blij, benieuwd hoe het is over een paar maanden, Helemaal blij😀👍

8. toukokuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

De anti wrinkle pads blijven niet plakken

De anti wrinkle pads blijven niet plakken. Ik heb de pad 3 keer nachts gebruikt en inderdaad smorgen zag mijn huid er veel beter uit, maar.... ze blijven niet plakken. Ik gebruik ze pas na reiniging van mijn huid op een droge huid, dus ik weet niet wat er niet goed gaat. Ik maak ze na gebruik schoon met lauw water, en leg ze dan te drogen. Maar het helpt niet, dit is wel erg veel geld voor drie keer plakken. Is er een manier om ze weer te laten plakken?

8. huhtikuuta 2022

Hi Susy,

Het zou kunnen doordat niet alle plakkertjes eraf zijn of dat je ze niet op de juiste plaats plakt, er zijn een aantal andere factoren die ook mee kunnen spelen.

Ik neem graag contact met je op om dit samen met jou te bekijken en natuurlijk op te lossen.

Ik heb een vind-reviewer-verzoek ingediend omdat ik je gegevens niet kan zien en we hebben nog geen mail gehad van je.

Hopelijk tot snel!

Team S2H Beauty

Saanut 3/5 tähteä

Aan de nek opzij gaat los

2. huhtikuuta 2022

Hi Najat,

Heb je alle velletjes eraf gehaald? Er zitten aan de zijkant stickers om het afhalen te makkelijker te maken. Als je die eraf haalt blijven ze prima zitten.

Heb je vragen over het gebruik, dan hoor ik dat heel graag! info@s2hbeauty.nl.

Top!

Eén woord... Top!! Ben zeer tevreden met het product. En niet alleen dat, snelle bezorging en goede service.

1 woord, fantastisch!

1 woord, fantastisch! Ze waren echt heel snel in huis, dus ik kon er snel mee aan de slag. Na een paar dagen vind ik echt dat je al goed verschil kan zien. Ben er echt heel blij mee! Bedankt!!

Wat een top product

Wat een top product! Ik was erg sceptisch maar dit heeft zichzelf bewezen. Het werkt niet meteen de eerste week optimaal, maar na 2 weken begin je wel echt serieus resultaat te zien! Ik ben hier super blij mee, geen dure botox meer voor mij 😃

Saanut 3/5 tähteä

Snelle levering, helaas nog geen goed oordeel kunnen vellen

Ik heb gisteren de patches binnen gekregen en natuurlijk gelijk uitgetest. Wat me opviel is dat de patch voor de nek en de halve maantjes voor onder de ogen niet goed plakten. Huid goed heel erg goed gereinigd en geen creme gebruikt. Halverwege de nacht lagen ze dan ook opgerold in bed. Die voor mijn voorhoofd en borst bleven beter zitten alhoewel de vorm/ textuur vd patches wel erg veranderd is. De vorm van de patches voor de ogen en nek zijn helemaal verfrommeld. Maakt dit wat uit voor de werking en is het normaal dat de vorm/ textuur veranderd na 1 nacht dragen ook bij degenen die wel bleven zitten? Verder zag ik wel degelijk resultaat bij de borst. Echter van korte duur. Helaas nog geen resultaat bij mijn voorhoofd maar dat zal langere tijd nodig hebben denk ik. Met vriendelijke groet, Lizzy Bodd

Hi Lizzy,

Dank voor je uitgebreide routine melding en jouw mening. Wij kunnen je absoluut helpen met het gebruik en het behalen van de juiste resultaten. Dat sommige patches niet plakken kan met een aantal andere factoren te maken hebben en de manier hoe je ze plakt natuurlijk en hoe je slaapt. We bieden ook behandelingen voor overdag aan uiteraard!

Het lijkt me handig om samen met jou een persoonlijk plan op te stellen om optimaal resultaat te behalen en de makkelijkste manier van behandelen voor jou te vinden.

Ik laat een Beauty Expert contact met je opnemen zodat je met haar aan de slag kunt!

Fijne dag!

Saanut 1/5 tähteä

Zo jammer

Zo jammer, de patch blijven niet goed plakken, zonde van m'n geld.

20. joulukuuta 2021

Hi Rika,

Dat komt vaak doordat de huid niet goed gereinigd is, zodra er make-up resten of andere vettigheden op de huid liggen blijven onze patches niet goed plakken.

Ik help je graag bij het gebruik hiervan!

Ik neem even contact met je op zodat ook jij weer tevreden kunt zijn met ons product.

Elise
S2H Beauty

** Fijn dat we in gesprek zijn Rika en je zo goed mogelijk hebben geholpen met dit probleem. Dat zien we graag ook terug in jouw review/reactie? Dankjewel voor de moeite alvast.

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb dit product aangeschaft obv de…

Ik heb dit product aangeschaft obv de reviews. Ik vraag mij alleen af, of deze reviews direct geschreven zijn nadat men de patches afhaalde. Want dan zie ik ook wel een verbetering, echter, na een half uur is er niks meer van te zien. Misschien komt dat omdat ik er geen hele nacht mee in bed lig, maar dat gaat echt niet lukken. Denk dat ik de patches de volgende dag overal terug moet zoeken. Dus knap dat ze bij sommigen blijven zitten maar ik slaap op mijn zij. En ook gewoon op de bank moet ik blijven aandrukken. Dus, resumé, ik ben niet heel erg te spreken.

17. joulukuuta 2021

Hi Marijke!

Fijn dat je al wel resultaat boekt! Wat jammer dat ons product bij jou niet bevalt! Dat het resultaat weer terug gaat in oude staat gaat is, vanwege het korte gebruik. Er zijn een aantal factoren waar het mee te maken kan hebben dat ons product niet blijft plakken. Ik help je hier graag bij!

Tevens kan ik een mooi behandelplan voor je maken voor overdag en zorg ik dat jij weer tevreden bent.

Ik heb een vind-reviewer-verzoek via Trustpilot aangevraagd om achter jouw gegevens te komen, zodat ik contact met jou kan opnemen.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via info@s2hbeauty.nl. Dan help ik je hier graag bij en zorgen we voor een mooi en blijvend resultaat.

Hoop snel wat van je te horen!

Elise

Bedankt voor de levering

Bedankt voor de levering. Ik heb ze gisteravond een uurtje opgehad. Maar al heel snel bleef de nek sticker niet meer plakken en ook bij mijn ogen vielen ze naar beneden. Ik wil eerst even opbouwen totdat ik er mee kan gaan slapen. Maar ik zag al na 1 uurtje een zacht huidje en het lijkt of mijn groefjes minder zijn. Dus ben heel hoopvol....alleen verontrust het me dat ze niet zo goed plakken. Wordt vervolgd.

14. joulukuuta 2021

Hi Monique,

Hartelijk dank voor deze review en fijn dat je al resultaten ziet na 1 uur. Geweldig!

Dat ze niet plakken dat gebeurt vaker en meestal komt het doordat de huid niet schoon genoeg is. Ik heb een aantal handige tips and tricks voor je die ik met je kan delen zodat het wel gaat lukken!

Uiteraard bieden wij je een uitmuntende nazorg en lossen wij alle issues netjes voor je op!

Neem even contact met ons op, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Ik hoor graag van je!

Diana
S2H Beauty

** Hi Monique, Graag komen we met je in contact maar: Helaas heeft Monique niet binnen de antwoordtermijn van drie dagen gereageerd op je Vind reviewer-verzoek. We helpen je uiteraard alsnog graag verder.

Dank alvast!

Saanut 3/5 tähteä

Tevreden over resultaat maar niet over…

Tevreden over resultaat maar niet over de patches zelf.
Ze laten heel makkelijk los,vooral de nekpatch.
En als je ermee gaat slapen ligt bijna alles eraf als je wakker word.
Heel jammer

5. joulukuuta 2021

Hi AvC,

Dat kan gebeuren inderdaad! Zeker als je een woelige slaper bent dan is het wat lastiger. In het begin is het even zoeken naar een passende behandeling en die is per persoon echt verschillend.

Gelukkig hebben we ook dagbehandelingen en kun je een (uiteraard gratis) passend advies op maat krijgen. Een behandeling die past bij jouw levensstijl, voor overdag! Deze kun je opvragen bij onze een van onze Beauty Experts via mail.

Voor patches die niet plakken sturen we graag nieuwe toe of vergoeden we deze! Laat het ons vooral weten, dan kunnen we dit direct voor je in orde maken.

Wij helpen je graag verder!

Vriendelijke groet
Team
S2H Beauty

***Hi AvC, we proberen contact met je op te nemen. Via trustpilot lukt het niet en kunnen we je identiteit niet achterhalen om je een oplossing te bieden. Ik ga er vanuit dat we al contact hebben via de mail/whatsapp of andere social media kanalen en dat je reeds een oplossing geboden is. We horen graag van je als dit niet het geval is en lossen het graag voor je op.

Fijne dag!

1ste ervaring patches

Ik heb gisteren voor het eerst de patches gebruikt.
Eerst mijn gezicht schoon gemaakt en de patches er op gedaan voor 20 minuten.
Het viel me op dat de patches onder mijn ogen niet bleven plakken ook bij mijn wangen moest ik blijven drukken om ze op mijn gezicht te houden.
Vraag me dan ook af hoe je de patches 7 uur op kan houden. Vond ook het stickervel onhandig.
Toch zie ik wel resultaat de rimpels in hals en de kraaienpoten bij ogen lijken verminderd.

4. joulukuuta 2021

Hi Anneriet,

Fijn dat je al resultaten ziet! Ik neem even contact met je op wat betreft de patches. Er zijn een aantal factoren waardoor de patches niet blijven plakken en ik kan je daar uiteraard verder mee helpen! *zou je op ons contact verzoek willen reageren via Trustpilot, ik heb jouw e-mailadres nodig om hierover contact met je op te kunnen nemen. Dank alvast!

Hartelijk dank voor deze mooie review.

Abby

Saanut 3/5 tähteä

Vorige week de pads gekregen en vol…

Vorige week de pads gekregen en vol goede moed begonnen.
Echter de pad voor de nek blijft alleen zitten als ik op mijn rug en doodstil blijf liggen.
Dat is jammer.
Ook rond de lippen laten ze sneller los.
De rest blijft mooi zitten.
Groetjes Sandra

2. joulukuuta 2021

Hi Sandra,

Ik neem even contact met jou op zodat we dit voor je kunnen oplossen. We sturen je graag een nieuwe set toe!

Rond de lippen is inderdaad een wat lastigere patch, deze kun je ook knippen (vaak zijn ze te groot) zodat ze beter blijven plakken.

We bespreken verdere details even per mail, dan help ik je hierbij.

Saanut 3/5 tähteä

Ik ben tevreden over het resultaat maar…

Ik ben tevreden over het resultaat maar niet over de patches zelf. De nek-, ogen- en bovenlippatch laten steeds los. Ik vind de patches te groot voor mijn gezicht. Ook vind ik het niet fijn hoe ik ze moet opbergen. Terug op het veel en dan.... Terug in het hele platte doosje maart en wel. Ook snap ik niet hoe deze patches 6 tot 8 uur blijven zitten. Zal gedurende de nacht zijn maar als ze nu al niet een uur blijven zitten hoe moet het dan. Al met al jammer, resultaat geweldig al na 2x gebruiken, methode niet fijn. Ik weet niet of ik ze dan zal blijven gebruiken.

21. marraskuuta 2021

Hi Milly,

Hartelijk dank voor jouw eerlijke mening. Ik wil je graag helpen bij het gebruik en de manier hoe je met onze patches kunt omgaan. Er zijn verschillende methodes voor, voor een ieder natuurlijk in het begin even wennen hoe dit in z'n werk gaat. Ons team helpt je daar graag bij!

Tevens voor de patches die niet plakken krijg je uiteraard nieuwe opgestuurd. Ik zal een contact verzoek indienen op Trustpilot om jou te vinden, zodat we contact met je kunnen opnemen.

We horen graag van je!

Groet,
Esmeralda

Fantastisch product

Ik was verbaasd bij het eerste gebruik van de pads. Je kon na 20 minuten gebruik al zien dat de rimpels minder diep zijn en de huid gladder.
Super product!

15. marraskuuta 2021

Hi Els,

Dank voor deze prachtige review, we zijn heel blij dat je er tevreden mee bent. Als we je ook maar ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen we dat graag!

Groet,
Team S2H Beauty

Saanut 4/5 tähteä

Ik kreeg het pakketje keurig op tijd

Ik kreeg het pakketje keurig op tijd. Ik begon heel enthousiast en alles op mijn gezicht bleef goed zitten. Alleen mijn nek patch liet steeds los. Maar bij mijn ogen zag ik na een uur toch echt verschil. Ik ben absoluut tevreden, zou alleen willen weten waarom die nek patch nou steeds los laat.

10. marraskuuta 2021

Hi Marion,

Wat leuk en hartelijk dank voor deze mooie review. De nek patch gaan we natuurlijk oplossen en daarvoor krijg je een nieuwe, tevens geven we je een mooie korting omdat je wat langer moest wachten met de start van de nekbehandeling. Ik stuur je meteen een e-mail met alle details!

Samantha
S2H Beauty

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin