Saanut 3/5 tähteä

Bestelde broek netjes op tijd ontvangen. Alleen jammer dat de omschrijving voor mij niet helemaal duidelijk was. Als er een “linnen broek” verkocht wordt is het vreemd wanneer deze van polyester gema... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

They have a huge selection of sneakers, the web site is intuitive and easy. The delivery was also super fast and they kept me updated on every step, so I truly recommend 👌

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, correcte beschrijving product en maatstaven vergelijken met modelbeschrijving is super. Normaal draag ik xl maar door lengte en maat kledij van model kocht ik maat kleiner. Perfect!

1. Vaateliike
  2. Miestenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Ryses, de leider in Frans streetwear, LaBoutiqueOfficielle.com, biedt je de grootste selectie van kleding en urban fashion: sneakers, hoodies, petten, T-shirts en jeans... Met meer dan 300 verschillende merken vind je de belangrijkste merken zoals Adidas, Tommy Hilfiger, BOSS, Reebok of Calvin Klein...

3,8

1 tähti

On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Je koopt een broek en wil deze vanwege…

Je koopt een broek en wil deze vanwege foute lengte retourneren. Al 24 uur bezig om het ergens te kunnen afgeven. Post Nl neemt het niet in DHL herkent de kode eveneens niet en mailen levert automatische antwoorden op. Tot nu toe geen enkele reden om hier nog eens iets te kopen.

16. huhtikuuta 2026

Fantastic

What makes this company so special is that it sells models that no one else has, and on top of that, delivery is super neat and fast. So, in one word: a fantastic company!!

4. huhtikuuta 2026

NOOIT IETS KOPEN HIER

NOOIT IETS KOPEN HIER
Bizar slechte service. Schoenen (asics) gekocht 2 maanden terug, 5 keer normaal gedragen en duidelijk te zien dat dit een defect is. Geen enkele coulance vanuit Ryses. Te bizar.

UPDATE
Nav onderstaande reactie, contact gezocht, maar helaas. Loze beloftes.

16. maaliskuuta 2026

Hallo,

Het spijt ons om te lezen dat je zo ontevreden bent over je ervaring en het product.

Wij willen benadrukken dat al onze producten 100% origineel zijn en afkomstig zijn van officiële merken of erkende distributeurs.

Na gebruik van een product kan de beoordeling van een mogelijk probleem variëren, en daarom is het belangrijk dat ons klantenserviceteam dit kan analyseren op basis van concrete elementen (zoals foto’s).

Wij nodigen je uit om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij je dossier zorgvuldig kunnen bekijken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Het team van LaBoutiqueOfficielle.comHallo,

Het team van Ryses

Die schlimmsten Abzocker der Welt

Es ist mittlerweile mein 4 Eintrag zu dieser Abzocker Firma! Ich habe mich im März 2025 das erste mal vom Newsletter abgemeldet, da ich Schuhe bekommen habe die Qualitativ so schlecht waren das ich mir bis heute Sicher bin das Sie gefälscht sind! Jedoch kommen immer billige Ausreden von dieer Abzocker Firma!
Das schlimmere ist aber das ich seit diesem Zeitpunkt immer wieder den Newsletter abbestelle, Sie aber weiterhin das ignorieren und ich jede Woche den Newsletter erhalte! Daher Empfehle ich jeden, niemals in Kontakt zu treten mit dieser Firma. Sie werden hier jetzt wieder drauf antworten das Sie mich aus dem Newsletter entfernen würden aber das machen Sie nicht. Daher passt bitte auf und ich hoffe das niemand mehr bei so einer Firma bestellt!

Mittlerweile weil die Firma Ryses scheinbar hier nicht mehr Antworten möchte und einen auch nicht aus Ihren Newsletter entfernen möchte gehen Sie gegen meine Bewertung vor und melden Sie als "schädliche oder rechtswidrige Inhalte enthält" bei Trustpilot.
So ist scheinbar das Vorgehen und die Firma ist nicht in der Lage einen aus dem Newsletter zu entfernen.

18. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

En nog steeds geen oplossing

En nog steeds geen oplossing. Jullie geven op elke review reactie maar doen er verder niets mee. Dus dat getuigt dat jullie wel degelijk oplichters zijn . Maar goed ik zal elke dag opnieuw een slechte review schrijven. En gerechtelijke stappen zullen volgen. Heb al teveel geduld gehad.

16. lokakuuta 2025

Hallo,

Wij willen graag verduidelijken dat u inmiddels gecompenseerd bent met een tegoedbon (voucher).

Onze klantenservice heeft u hierover per e-mail geïnformeerd met alle nodige details. Mocht u deze e-mail niet hebben ontvangen, raden wij u aan om ook uw spam- of ongewenste e-mailmap te controleren.

Indien u nog vragen heeft, staat onze klantenservice uiteraard tot uw beschikking.

Het team van Ryses

Saanut 1/5 tähteä

Besteld op 07-01-2026 en ontvangen…

Besteld op 07-01-2026 en ontvangen 13-01-2026 ( langer dan verwacht ). Helaas was een 6 bestelde producten te groot en deze wou ik graag retourneren. Omdat er 14 dagen verstreken zouden zijn kan ik ineens niet retourneren?? bestelling van over de 200 euro. vind dit echt slechte service!

3. helmikuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet volledig tevreden bent over je bestelling.

Wij willen graag verduidelijken dat retourzendingen, conform onze retourvoorwaarden, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling moeten worden aangemeld. Deze termijn staat duidelijk vermeld in onze retourpolicy, die beschikbaar is op onze website vóór het plaatsen van een bestelling.

Aangezien de retouraanvraag buiten deze wettelijke en contractuele termijn werd ingediend, is het helaas niet meer mogelijk om de artikelen terug te nemen. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, vooral bij een bestelling van een hoger bedrag, maar deze voorwaarden gelden voor alle klanten en stellen ons in staat om onze service correct te blijven organiseren.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar om je dossier samen met jou te bekijken.

Ryses Team

Saanut 5/5 tähteä

Sneakers Adidas besteld maar maat was…

Sneakers Adidas besteld maar maat was te klein. Teruggestuurd zonder probleem en bedrag terug gekregen. Niet op mijn rekening maar wel in de app. Je moet dus wel terug bij hen bestellen. Dat was geen probleem voor mij ik heb een maat groter besteld. Goede en correcte service

3. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Heb een tijdje geleden schoenen besteld…

Heb een tijdje geleden schoenen besteld bij Ryses, perfect aangekregen maar zag onmiddellijk dat de kwaliteit ondermaats was, dus ik stuur ze retour.
Meer dan een maand later nog geen terugbetaling ontvangen, ook geen antwoord op mijn mails.
Mijn ervaring bij deze site is dan ook negatief, voor aan te kopen gaat alles heel vlotjes, maar om terug te krijgen is het toch iets lastiger blijkt.

10. joulukuuta 2025

Beste Thierry,

Onze oprechte excuses voor deze negatieve ervaring. Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van de schoenen niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u na meer dan een maand nog geen terugbetaling of reactie heeft ontvangen.

We willen graag uitleggen dat de verwerkingstijden voor retouren en terugbetalingen tijdens drukke periodes, zoals de afgelopen feestdagen, helaas langer kunnen uitvallen dan normaal. Door de enorme hoeveelheid bestellingen en vragen is ook onze klantenservice momenteel zwaarder belast, waardoor de beantwoording van e-mails vertraging heeft opgelopen.

Dit is echter niet de service die wij nastreven. Wij willen dit direct voor u uitzoeken en de terugbetaling in orde maken. Kunt u ons een e-mail sturen naar contact@ryses.be met uw bestelnummer en eventueel een bewijs van de retourzending? Ons team zal uw dossier dan met de hoogste prioriteit behandelen.

Ryses team

Niks kopen

Slecht. Geen klantvriendelijk bedrijf. Koop niks. Ruilen is beperkt tot 2 weken. Kleding maten komen niet overeen. Kijk verder dan dit bedrijf.

27. joulukuuta 2025

Beste Bart,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We hanteren inderdaad een retourtermijn van 14 dagen, zoals aangegeven in onze voorwaarden. Wat de maten betreft: we raden altijd aan om de maattabel te raadplegen voor de beste pasvorm.

We vinden het jammer dat je onze service als niet klantvriendelijk hebt ervaren, want dit is normaal gesproken een van onze sterke punten. We hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Met vriendelijke groet, Ryses Team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin