3,0

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,0

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Jeg havde en uheldig oplevelse hos RVR…

Jeg havde en uheldig oplevelse hos RVR charme Salon. Efter behandlingen blev jeg spurgt, om jeg var tilfreds, og jeg nævnte, at jeg var lidt ked af længden på neglene. I stedet for at tage imod min feedback på en konstruktiv måde, blev jeg desværre skældt ud og fik at vide, at det var min egen skyld, fordi jeg tidligere har filet dem derhjemme.

Jeg havde håbet på en mere professionel tilgang til kundedialog og feedback. Det er vigtigt for mig som kunde at føle mig tryg ved at udtrykke mine ønsker – også hvis noget ikke er helt, som jeg havde håbet.

Jeg deler min oplevelse, så andre kan danne sig deres eget indtryk.

19. helmikuuta 2025

Kan bestemt ikke anbefale at bruge…

Kan bestemt ikke anbefale at bruge hende. Mage til useriøst skal man lede længe efter. Havde en tid, som jeg havde bestilt 14 dage før (denne dag ringer hun også op for at booke mig ind) får sms dagen før om at jeg skal huske min tid. Møder op ved hende klinik, efter at have vente i 30 min, forsøgte at ringe til hende 5 gange, og skrevet sms, finder jeg ud af via hendes IG at hun er rejst på ferie. Da jeg skriver på hendes opslag, blander hun Slagelse og Holbæk kommune, psykatrien og hendes børn ind i det, og mener kommune har bedt hende om det her, og det derfor ikke er hendes ansvar.. det er noget helt galt, hun vil ALDRIG få lov til at nærme sig mine bryn

8. toukokuuta 2025

Total useriøs

Total useriøs, havde fået en tid til permanente bryn kl 9:40 i dag, sad og ventede en halv time time, samt ringede til hende flere gange uden resultat. Hun hverken kom eller skrev tilbage på opkald, kan ikke anbefale dette sted.

7. toukokuuta 2025

Professionel og super dygtig

Man kan kun elske Viktorias positive tilgang til sit arbejde og sine kunder. Hun er professionel og super super dygtig.
Jeg er så glad og tilfreds med mine øjenbryn. Hun kan noget og så er hendes priser helt fair.

20. maaliskuuta 2025

Gelénegle

Jeg havde aldrig tidligere fået lavet gelénegle.
Det gør jeg nu. Jeg valgte Viktorija fordi trustpilot var lovende.
Viktorija er en fantastisk negleteknikker og en meget sympatisk person. Hun bliver ved til mine negle er perfekte. Tak.

11. helmikuuta 2025

Dygtig og grundig

Det var en rigtig god oplevelse at få lavet bryn hos Viktorija. Hun er både meget dygtig, venlig, og giver kyndig vejledning. Det er i hyggelige lokaler med en meget høj grad af hygiejne...
Hun kan varmt anbefales

25. syyskuuta 2024

Dårligt....

Jeg var inde og få lavet forstærkning af egne negle, og for det først var hun rigtig mærkelig, og hun havde så travlt med, at jeg skulle sørge for at give hende en god anmeldelse på trustpilot, og give hende 5 stjerner.
Hun misforstod alt jeg sagde, og oven i det, facetimet hendes familie hende hvert andet minut, hvor de snakket deres første sprog, hvilket jeg synes var respektløs, da man sidder som kunde og ikke forstår noget. Hun opfyldte ikke de krav, som jeg stillet. Hun var meget sparsom med gelen, og lagde et meget tyndt lag, hvor jeg kunne se lige igennem. Hun havde hellere ikke filet mine negle ordenligt, de var skæve og jeg rev mig på dem, når jeg mærket under neglene. Et par dage efter kunne jeg se, at hun ikke havde fyldt hele neglen ud med gel, og det lignet negle efter 5 uger.
Jeg skulle give 700kr for noget, hvor designet/neglene lignet noget en pige 16 år kunne have lavet. Jeg fik at vide, at der godt kunne komme luft bobler under gelen, hvilket meget gerne IKKE skulle ske, hvis kvaliteten var i orden.

Jeg anbefaler jer, at i vælger en anden end hende

9. helmikuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili