Ik bestelde een TV bij Bol.com die geleverd werd door hun partner SmartTv. Het artikel kwam beschadigd aan, dus onmiddelijk gemeld en retourprocedure gestart. We zijn nu twee weken verder en na ve... Näytä lisää
Verzint eer je begint met deze firma. Ik heb hier zeer slechte ervaringen mee. Ze verkopen materiaal van zeer slechte kwaliteit. Men kan hetzelfde kopen op sites als Temu of Aliexpress, maar dan voor... Näytä lisää
ONBEREIKBAAR - KOOP HIER NIET! TV gekocht, bijna een week op moeten wachten deze moest uit Spanje komen (hoezo milieu). TV voldoet niet aan verwachting, retourrecht 2 weken. Rozaro vele malen gep... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
TV gekocht
TV gekocht
Onlangs een televisie gekocht via de site. Scheelde veel geld en verwachte wel enige levertijd. Na een dag of 5 werd de TV geleverd, keurig en met zorg verpakt.
Klanten service via de telefoon was niet bereikbaar wel via de mail en binnen een dag antwoord.
Kortom heel tevreden
Geen reactie op retour zenden
Product keurig ontvangen, maar is niet conform verwachting. Herroepen kan volgens de site en dan moet je een mail naar de klantenservice sturen voor snelle afhandeling. Deze 9 maart gestuurd, maar nog geen antwoord. 11 maart herinnering gestuurd, nog geen antwoord.
Leuke webshop voor elektronica
Leuke webshop met producten die goedkoper zijn dan elders. Erg goed geholpen door de klantenservice bij de keuze van mijn TV. Levering was 1 dag langer onderweg dan in eerste instantie was voorspeld. Geen probleem in deze drukke tijd en werd netjes op de hoogte gehouden met een T&T.
Scam bedrijf
Scam bedrijf. Reageren niet op emails of telefoontjes. Willen de betaling niet afmelden. Ondanks dat ik het product NIET heb ontvangen.
Koop hier niks.