Håller inte vad de har lovat tyvärr
Håller inte vad de har lovat tyvärr. Doften försvinner efter en liten stund.
Royal Platinum är ett svenskt parfymvarumärke som specialiserar sig på exklusiva och inspirerade dofter av hög kvalitet till ett rimligt pris. Vår vision är enkel – maximal doft, minimal kostnad. Vi erbjuder noggrant framtagna Eau de Parfum med hög oljekoncentration för lång hållbarhet och stark projektion. Alla våra produkter är registrerade enligt EU:s kosmetikaförordning och CPNP-anmälda. Vi följer samtliga regler gällande märkning, INCI-lista, batchnummer och säkerhetsdokumentation. Transparens och kvalitet är grunden i vårt arbete. Royal Platinum finns både online och i fysisk butik. Vi levererar snabbt inom Sverige med spårbar frakt och tydlig kundkommunikation. Vårt mål är att varje kund ska känna trygghet, exklusivitet och värde i varje köp. Vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling, kvalitetskontroll och förbättrad kundupplevelse. Vår kundservice är tillgänglig för att hjälpa dig med frågor om doftprofiler, hållbarhet och rekommendationer. Har du handlat hos oss? Vi uppskattar din feedback. Ditt omdöme hjälper oss att fortsätta utvecklas och hjälper andra kunder att känna sig trygga i sitt val.
Ridspögatan 17, 21377, Malmö, Ruotsi
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Håller inte vad de har lovat tyvärr. Doften försvinner efter en liten stund.
Fyfan vad bra parfymer!
Köpte dupe av Althair Parfums de Marly. Då jag har den riktiga så kunde jag göra en jämförelse. I princip identiska!
Dessutom väldigt snabb och smidig leverans
Rekommenderar
Parfymerna luktar precis som originalet men med en bättre prislapp och leverans tiden tog bara några dagar 👌😍
Fantastiska parfymer som håller kvalitén och även hela dagen ut. Rekommenderar deras Dupes och Niche starkt.
Helt perfekta! Finns inte så mycket mer o säga 💙
WAAAW… eran Althair och Louis vuitton är exakt samma kvalitet som de äkta, dessutom så håller de lika länge😍😍😍😍😍🙌🏻🙌🏻🙌🏻👌👌🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Fantastiska dofter som håller länge
Luktar som det är inspererad av och den luktar dagen efter med ..
Bästa på
Marknaden 😁😁😁
Parfymerna doftar underbart det bästa man kan köpa till sig själv eller nära och kära.
Sjukt snabb service och dofter i toppklass, rekommenderas starkt🌟
Står 3-4 arbetsdagar är inne i vecka 2 min beställning har inte kommit än

Vastaus yritykseltä Royal Platinum SE
Riktigt bra parfymer. Luktar som orginal och håller hela dagen