First off, this was the first bidet I bought because it got advertised on my socials. So I gave it a go. The pressure is weak, and for the amount i have paid I was very disappointed to learn that this... Näytä lisää
Duidelijke beschrijving product. Heldere communicatie over de levering. Product van uitstekende kwaliteit. Echt super blij met de 2 royal bidets die ik heb aangeschaft. Functioneert goed, maakt goed s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle levering, ik had het eerste instantie naar een afhaallocatie laten bezorgen, daar ging eea mis maar dat lag aan DHL. Contact opgenomen via de mail, snelle reply. Ik had een defecte sproeier ont... Näytä lisää
Altijd voorgenomen na 3 weken Thailand om zo'n bidet aan te schaffen. Liefst eentje die ingebouwd was, maar zowel onze wc als badkamer was daar teveel sloopwerk voor nodig. Tot ik op deze handige oplo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Product werkt goed
Product werkt goed. Strapless is prima.
Min punt de zuignap blijft niet zitten hierdoor kan die niet aan de muur worden geplakt

Geweldig apparaat!
Geweldig apparaat!
Had ik veel eerder moeten kopen.

Zeker een aanrader
Zeker een aanrader! Ik ben er oprecht super tevreden mee. Het is makkelijk in gebruik, het ziet er mooi uit en bovendien is het heel erg effectief! Je voelt je serieus zo schoon na elk gebruik ervan! Ik kan er niet meer zonder mee. Veel makkelijker en fijner dan een gieter om jezelf helemaal schoon te maken.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Snelle levering, de slang was al helemaal opgeladen en gaat lang mee. Er zitten 2 standen op. Ik ben er heel blij mee.

Prima product
Prima product, vooral voor mensen die geen wateraansluiting of elektra op de wc hebben.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Het royal bidet voor een hele dag fris blijven.
Het royal bidet wordt vlot en keurig geleverd. Ondanks dat de handelingen voor het gebruik eigenlijk zonder gebruiksaanwijzing begrijpelijk zijn, zit er een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij. De straal die de douche geeft is hard genoeg om na een grote boodschap alles schoon te krijgen. Dat het koud water is vind ik helemaal niet storend. Ik ben heel tevreden met dit artikel.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Heerlijk fris in een handomdraai
De bestelling was snel binnen. Duidelijk hoe te gebruiken. En de douche was bijna helemaal volgeladen. Heerlijk in gebruik, geeft me een schoon en fris gevoel.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
De Royal Bidet is 'n échte TOPPER!
De Royal Bidet is 'n échte topper.
Vriendelijk geprijsd en een vlotte levering.
Installeren is écht 'n fluitje van 'n cent en
het is erg eenvoudig te bedienen.
Na elk bezoekje heb je een fris onderlichaam.
Je hebt vaak geen toiletpapier meer nodig.
Het doekje dat ik gebruik om mijn onderlichaam weer droog te deppen, gaat meteen in de wasmand.
Hopelijk komt er een product waarmee je het onderlichaam weer kunt droog blazen…
Ik laat de Royal Bidet aan iedereen zien.
Eerst lacht men wat, maar dan wordt men nieuwsgierig.
Dat ze het dan thuis maar ervaren met hun eigen Royal Bidet…

Fantastische service en snelle levering
Fantastische service en snelle levering

Super blij mee
Snelle verzending, en de bidet is super fijn en handig! Niet meer knoeien met een fles water.
Ook gewoon handig om nee te nemen.

Heel goede product en heel snel geleverd
Heel goede product en heel snel geleverd

Enorm tevreden hiermee
Enorm tevreden hiermee. Wilde al langere tijd een bidet, maar hiermee is het wel heel makkelijk geregeld. Goeie waterstraal ook.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
bezorging was snel en het apparaat is…
bezorging was snel en het apparaat is super fantastisch en heel simpel in gebruik.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Fantastisch alternatief voor je…
Fantastisch alternatief voor je toiletbezoek. In plaats van een duur toilet is dit ook prima te gebruiken. Het voelt allemaal net wat frisser.

Uitstekende ervaring
Goede communicatie, snelle levering en een prima product.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Great product work easily and is…
Great product work easily and is installation free. I wish I had these years ago.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Heel fijn product en super alternatief…
Heel fijn product en super alternatief voor als je in een huurwoning zit

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
De Royal Bidet bevalt mij erg goed.Het…
De Royal Bidet bevalt mij erg goed.Het sproeien met koud of lauw water is een prettige ervaring. Het geeft een schoon en prettig gevoel.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Te duur voor weinig produkt
Te duur voor weinig produkt, niet alle onderdelen om op te hangen werken.
Mag meer druk. Verder was snel ingeleverd.

Werkt echt geweldig
Goede service.
Het werkt echt zoals het moet.
Ervaring was hetzelfde als op fillipijnen