First off, this was the first bidet I bought because it got advertised on my socials. So I gave it a go. The pressure is weak, and for the amount i have paid I was very disappointed to learn that this... Näytä lisää
Duidelijke beschrijving product. Heldere communicatie over de levering. Product van uitstekende kwaliteit. Echt super blij met de 2 royal bidets die ik heb aangeschaft. Functioneert goed, maakt goed s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle levering, ik had het eerste instantie naar een afhaallocatie laten bezorgen, daar ging eea mis maar dat lag aan DHL. Contact opgenomen via de mail, snelle reply. Ik had een defecte sproeier ont... Näytä lisää
Altijd voorgenomen na 3 weken Thailand om zo'n bidet aan te schaffen. Liefst eentje die ingebouwd was, maar zowel onze wc als badkamer was daar teveel sloopwerk voor nodig. Tot ik op deze handige oplo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Dit had ik veel eerder moeten kopen
Dit had ik veel eerder moeten kopen. Blij met m'n mobiele bidet! Wat fijn dat ik geen verbouwing aan mijn toilet hoef te doen. Het tankje lijkt misschien klein maar zoveel water hoef je helemaal niet te gebruiken en lauw of warm water in de koudere maanden is wel zo prettig. Je kan alles zelf regelen. Super!

Ben niet echt tevreden
Ben niet echt tevreden. Het model op zich zorgt ervoor dat je lastig kunt reinigen. Het spuitstuk is feitelijk te lang. En de druk, ook op de hoogste stand, is te laag.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Snelle levering en werkt prima
Snelle levering en werkt prima! 4 sterren en geen 5 omdat wat mij betreft de sterkste straal wat harder mag zijn.

Prima apparaat
Prima apparaat, simpel en doeltreffend. Ik dacht dat het koude water onprettig zou zijn, maar geen seconde last van de kou gehad. Aanrader?

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Hygiënisch en voelt goed aan!

I am 50/50 satisfied with this Bidet
I am 50/50 satisfied with this Bidet. The pressure is weak, which is a pity, apart from that it is fine.
I wouldn't recommend buying it though.

Heel fijn in gebruik
Gebruikte al de waterfuctie van toiletten in Azie en Egypte. En nu ook thuis. Superfijn, en fris. Het werkt heel goed, en materialen zijn stevig en goede kwaliteit. Levering was ook heel snel.
De batterij gaat ook erg lang mee voor je hem weer moet opladen dus super.

Werkt echt goed
Maakt waar, wat ze beloven. Ik was niet zeker of alles schoon en droog zou achterblijven. Het werkt echt probleemloos. Wel de sticker variant voor de ophang beugel gebruiken.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Super tevreden over de aankoop en het…
Super tevreden over de aankoop en het bidet.
Als jaren-lange asie bezoeker is zo een bidet de normaalste en ideaalste manier om jezelf te reinigen en fris te voelen.
Het Royal Bidet concept laat dit nu toe om dat thuis te hebben zonder kostelijke aanpassingen.
Super, aanrader en zeer tevreden

volgende dag al ontvangen
volgende dag al ontvangen. heel gemakkelijk te bedienen en werkt uitstekend. heel blij mee

goede prijs/kwaliteit
Top product. Geen dure investering en toch resultaat. van mij mag de druk alleen wel wat hoger zijn en de hoek van de sproeier net iets scherper.

Snelle levering!fijn product
Snelle levering!fijn product, doet precies wat het moet doen.
Wellicht is het te i ertegen om ook grotere (liters) uitvoeringen om de markt te brengen.
Heel blij mee

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Ik vind een goed apparaat ik ben heel…
Ik vind een goed apparaat ik ben heel tevreden mee een goed uitvinding.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Snelle levering en degelijk product
Snelle levering.
Degelijk en mooi ontwerp.
Makkelijk te bevestigen.
Handig om te gebruiken.
Precies zoals beschreven, een goede aankoop.

Zeer tevreden!
Perfect product, handzaam en gebruiksvriendelijk. Dit had ik 40 jaar geleden al moeten hebben.

Alhamdulillaah, beste keus!
Alhamdulillaah, wij zijn erg tevreden! Het is makkelijk te gebruiken en je kunt gerust meer dan week verder alvorens je het hoeft op te laden.

Hoge kwaliteit bidet handdouche
De royal bidet V2 is een degelijk apparaat dat voldoende druk geeft om als bidet douche te gebruiken. Omdat ik de zuignap niet goed vast kon krijgen op de tegels is de pomp al meermaals gevallen. Ondanks het vele vallen werkt de pomp nog perfect! Gelukkig zit er ook een houder bij die vast te plakken is aan de tegels en dan zit hij muurvast. Ik heb gelijk een tweede erbij gekocht. Beide keren keurig op tijd geleverd. Conclusie: ik vind het een geweldige bidet douche!

te kleine container
Het werkt prima maar een container van 2.5L inhoud is voor mij te weinig.
Kocht me in de plaats een rode jerrycan van 10L en staat daarbij ook steviger op de grond. Misschien overwegen een breder gamma te voorzien mbt inhoudsmaten/kleuren?
Zeer tevreden dit online te zijn tegengekomen.