First off, this was the first bidet I bought because it got advertised on my socials. So I gave it a go. The pressure is weak, and for the amount i have paid I was very disappointed to learn that this... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle levering, ik had het eerste instantie naar een afhaallocatie laten bezorgen, daar ging eea mis maar dat lag aan DHL. Contact opgenomen via de mail, snelle reply. Ik had een defecte sproeier ont... Näytä lisää
Altijd voorgenomen na 3 weken Thailand om zo'n bidet aan te schaffen. Liefst eentje die ingebouwd was, maar zowel onze wc als badkamer was daar teveel sloopwerk voor nodig. Tot ik op deze handige oplo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Tevreden klant
Duidelijke communicatie, bidet werkt goed. Nog beter als er keuze was geweest in de kleur. Zwart vind ik persoonlijk mooier dan wit.

Topproduct en geweldige service
Ik heb de Royal Bidet mooi op tijd ontvangen. Ben super tevreden van het product en de service. Raad het ook iedereen zeker aan!

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Ik was al lang opzoek naar een…
Ik was al lang opzoek naar een betaalbaar bidet , zonder te verbouwen in mijn huurwoning. Was het gebruik van een gieter een beetje zat. Vind het een geweldig resultaat. Enige minpunt is de maat van het reservoir, dat zou best wat groter mogen, minimaal 5 liter, of liever nog 10.

Royal bidet: een aanradee
Duidelijke beschrijving product. Heldere communicatie over de levering. Product van uitstekende kwaliteit. Echt super blij met de 2 royal bidets die ik heb aangeschaft. Functioneert goed, maakt goed schoon. De straal is precies goed zacht en iets harder naar keuze. Laadt snel op en ruime watertank. Water op kamer temperatuur dus geen 'schrik' effect.

Lifechanger!!!
Ik heb lang lopen dubben of ik zo’n Royal bidet zou aanschaffen. Maar uiteindelijk dacht ik dat het geen kwaad kon om de Royal Bidet Go te bestellen om uit te proberen. Nu denk ik:” had ik het maar eerder gedaan”. Want ik ben verslaafd. Waar ik eerst nog wat huiverig was voor koud water wil ik niet meer anders. De gebruiksaanwijzing geeft aan dat je hem na ieder gebruik moet opladen. Dat vond ik wel een dingetje. Maar ik besloot dat het geen kwaad kon om gewoon te kijken hoe lang ik met een lading doe. Nou dat valt niet tegen, ik heb ruim een week opgeladen en hij is nog niet leeg. En ik gebruik hem echt meerdere malen per dag. Ja ook na het plassen.
Conclusie: ik heb gebruik gemaakt van de black Friday deal en nog een Go besteld. Voor mij is dat exemplaar het makkelijkst in gebruik. Dus 1 in het toilet 1 in mijn tas en 1 voor je weet maar nooit.
Ik zeg, niet twijfelen maar doen!!!

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Beste aankoop van mijn leven
Ik ben zo blij met mijn aankoop van de Royal bidet! Na mijn vele bezoeken aan Turkije moest ik iets hebben dat het bidet systeem van een vaste toilet kan vervangen. Het werkt perfect en ik voel me veel properder na elk toiletbezoek! Ik zou het niet meer kunnen missen en kan het iedereen aanraden!

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Superb got a great deal as well

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Ik miste mijn Japanse toilet maar nu heb ik dit.
Ik had in mijn vorige woning een Japans toilet laten installeren. Maar dat was een koopwoning. Ik ben inmiddels naar een mooi nieuw huurappartement verhuisd. Met 2 toiletten waarvan alles weggewerkt is in de muur. Japans toilet geen optie vanwege het muren moeten openbreken. Ik miste het gemak van mijn Japans toilet totdat ik Royal Bidet V2 op het spoor kwam. Gelijk een besteld maar vanwege een actie kreeg ik er 2! Fijn, want ik heb 2 toiletten. Bovendien zeer snelle levering en goed verpakt aangeleverd. Goede communicatie en goede en volledige informatie over het product. Ik kan daar alleen maar 5 sterren voor geven. Het product ziet er kwalitatief goed uit en voelt ook zo aan. De straal uit het handstuk doet zijn werk maar wat mij betreft had de straal nog iets harder gemogen. De container voldoet. Maar ik heb inmiddels de metalen prullenbak naast het toilet, althans het binnenemmertje daarvan, tot container ‘gebombardeerd’. Daar kan meer water in en voldoet ook prima en is het waterreservoir tegelijk ‘gecamoufleerd’. Ikzelf vind het handig om eerst wat toiletpapier te gebruiken en de Royal Bidet V2 daarna als ‘finishing touch’ voor het schone gevoel. Dat schone gevoel krijg je zeer beslist niet met alleen toiletpapier. Ik miste mijn Japanse toilet erg maar ik heb nu een alternatief gevonden waar niets voor opengebroken hoeft te worden. Daar zat ik een beetje mee maar ik ben blij hiermee, Ik vind het product een goed alternatief. Een stuk goedkoper en daarom een echte aanrader! Koop het gerust!
Overigens blijft de zuignap bij mij wel stevig op de tegels ‘plakken’

Perfect
Perfect
Ergens huurwoning mag geen vaste bidet plaatsen.
En deze kun je ook meenemen dat is zeeeeer positief.
En alle moslims echt schaf dit aan
En niet moslims die ook aan hygiëne denken
Zeer tevreden.
Raad royal bidet aan aan iedereen

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Handig en makkelijk in gebruik
Handig en makkelijk in gebruik. Super makkelijk te installeren . Een echte aanrader!

Heel tevreden
Snel geleverd. Fijn in gebruik en handig. Doet wat ie moet doen 👍🏼 Heeft maar een klein plekje nodig bij de wc. Ik ben er erg tevreden mee.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Zeer tevreden over de ganse lijn.

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Ik heb op vrijdag de 14de een Royal…
Ik heb op vrijdag de 14de een Royal Bidet gekocht voor 71,96 euro. Zie ik de volgende dag dat als je er een besteld je er een tweede gratis bij krijgt. Ik een mail gestuurd naar de klantenservice om te vragen hoe/ wat er aan te doen? Tot en met de dag van vandaag geen enkele reactie gekregen hierop!

Ik houd van mij V2!
Ik houd van mij Royal Bidet V2. Gemakkelijk in gebruik en je voelt je super schoon na gebruik van het toilet.

Goede kwaliteit, werkt perfect
Superhandig als je geen kraantje hebt op het toilet! Werkt perfect en de kwaliteit overtreft mijn verwachtingen, zeker gezien de prijs.

Extra hygiëne
De royal Bidet is zeer handig en ziet er goed uit, een meerwaarde op ons toilet

Vastaus yritykseltä Royal Bidet
Licht en makkelijk in gebruik
De bidet na een paar dagen goed ontvangen. Voor mijn moeder gekocht, een oudere dame van 91, met een wc waarbij de aansluiting van een handdouche niet mogelijk is, en daarom zo toch een bidet heeft: licht en makkelijk in gebruik. Ze is er blij mee.

Heel handig zo'n Bidet!
Heel handig zo'n Bidet. Heel makkelijk te installeren en neemt niet veel ruimte in beslag. Lekker schoon de toilet uit.