RoseLee Amsterdam Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Na lang wikken en wegen tussen alle prachtige tassen, die RoseLee Amsterdam aanbiedt, uiteindelijk voor de grijze Mila handtas gekozen. En zo geen spijt! Wat een prachtige tas, van geweldige kwaliteit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, snelle verzending Kwailteitsvolle handtassen Ik had gevraagd of er een kaartje kon bijgedaan worden voor mijn zus als meter te vragen voor onze dochter, en dit was helemaal geen pro... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Commande facile et sutout livraison express. J'ai reçu le produit en 2jours, impressionnée. Emballage soignée, beau sac dans la boite de livraison, housse pour le sac, ... au top! Merci !

Saanut 5/5 tähteä

Wat een mooie handtas heb ik van RoseLee Amsterdam ontvangen. Met een schouderriem keurig verpakt zodat deze niet beschadigd kan worden. De tas zelf is trouwens heel netjes verpakt. Elk beugeltje zit... Näytä lisää

1. Laukkukauppa
  2. Käsilaukkukauppa

Yrityksen kirjoittama

Uniek, Tijdloos met luxe touch. Wij vinden dat iedereen voor een betaalbare prijs luxe moet kunnen ervaren. Daarom verkopen wij vegan luxe handtassen, om jou outfit helemaal af te maken.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeker de moeite waard!

De tassen zijn erg mooi en van goede kwaliteit! De site is duidelijk en je hebt inderdaad als je voor 15.00 uur besteld de tas de volgende dag in huis. Het is met alle liefde ingepakt, dat zie je duidelijk. Ik ben heel blij met mijn tas!

26. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Dankjewel voor de mooie review! Heel erg veel plezier me jouw nieuwe tas ♡

Saanut 5/5 tähteä

Hele, snelle levering. De tas is prachtig en van goede kwaliteit en heeft een luxe uitstraling. De tas was ook met zorg ingepakt.
Ik ben super blij met mijn aankoop!

12. elokuuta 2024

Heel erg bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de tas ♡

Heel tevreden

Mooie tas, hoge kwaliteit. Heel erg snelle levering

6. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Dankjewel voor de mooie review! Heel erg veel plezier met te tas ♡

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en super mooie…

Snelle levering en super mooie verpakking! Je ziet echt dat er tijd in is gestoken en met liefde is ingepakt. Eerste keer besteld en ben super blij!

29. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Wauw dankjewel voor de mooie review! Heel erg veel plezier met de tas ♡

Beautiful bag

Beautiful bag, quick delivery and nice unwrapping experience. Certainly recommended!

27. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Thank you so much for the beautiful review! ♡

Kwaliteit

Mooi ingepakt, snel geleverd en goed kwaliteit

22. heinäkuuta 2024

Dankjewel voor de mooie review! Heel erg veel plezier met de tas ♡

Top!

Snelle levering, netjes en goed verpakt. Super blij met mijn nieuwe tas!!

21. heinäkuuta 2024

Dankjewel voor de mooie review! Heel erg veel plezier met de tas ♡

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, snel verzonden, en goed kwaliteit.

19. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Heel erg bedankt voor je mooie review! Veel plezier met de tas ♡

Saanut 5/5 tähteä

Goede vriendin van mij vindt de nieuwe tas geweldig!

Ik had de nieuwe roze Kelly schoudertas gehaald voor een goede vriendin van mij en ze vindt het geweldig! Snelle levering en ook mooi ingepakt. Het was voor haar verjaardag en had het cadeautje snel nodig en de tas was de volgende dag al binnen!

19. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

wauw wat een mooie review! Dankjewel ♡ Super leuk dat je een van onze tassen cadeau heb gegeven. Ik weet zeker dat ze er veel plezier van zal hebben!

Saanut 5/5 tähteä

Wat een feestje om uit te pakken 🙏🏻

Super blij met mijn nieuwe tas. Alleen al een feestje om uit te pakken! Met veel zorg en liefde is dit gedaan. Heel erg bedankt!

5. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Super bedankt voor de mooie review! Zo leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Heel erg veel plezier met de tas ♡

Een super fijne ervaring

Een super fijne ervaring. Een vraag gesteld en zij doet er alles aan om op je vragen te antwoorden. Super fijn contact met haar en snelle levering. De tas is magnifiek, handig en speciaal. Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste aankoop bij haar.

17. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Wauw wat een super lieve review! Heel erg bedankt en heel erg veel plezier met de tas ♡

Vriendelijk en eerlijk

Zij heeft mij geholpen om een tas te kiezen en was best wel vriendelijk om mee te kijken. De tas heb ik volgende dag al binnen gekregen en ik had was positief verbaasd.

9. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Heel erg bedankt voor de mooie review! Heel erg veel plezier met de tas ♡

Saanut 5/5 tähteä

Alleen maar lof voor dit bedrijf

Alleen maar lof voor dit bedrijf! Het product is niet alleen prachtig en mooi verpakt. Ook een hele snelle verzending en goede updates over de verzending. Ik zal hier zeker weer bestellen!

12. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Wauw wat een super lieve review! Heel erg veel plezier met de tas ♡

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb gisteren de tas pas in ontvangst…

Ik heb gisteren de tas pas in ontvangst mogen nemen,dus nog niet gebruikt.

Maar ik kan wel al zeggen dat deze tas zeker mooi oogt en stevig aanvoelt.

Naar mijn gevoel is dit mijn eerste tas van RoseLee,maar zal niet de laatste zijn.

De inhoud is netjes beschermt en verpakt en er zat ook een leuke attentie bij.

Bedankt RoseLee

10. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Dankjewel voor de mooie review ♡ Veel plezier met de tas!

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit, snel , mooi verpakt

De tas is heel mooi en heeft een perfect formaat. Snelle levering de volgend dag in huis en heel mooi ingepakt met een scrunchie als cadeautje.

4. heinäkuuta 2024

Heel erg bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de tas ♡

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben super blij met de tas

Ik ben super blij met de tas , hij is zeer goed afgewerkt. Volgende maand ga ik de witte kopen. Zondag bestel. Dinsdag was thuis. Bedankt.

6. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Dankjewel voor de mooie review ♡ Heel erg veel plezier met je nieuwe tas!

Tas Mila

Wauw het is echt een cadeautje om uit te pakken .
En wat een mooie kwaliteit, goed verpakt en super communicatie.
Dit is zeker niet mijn laatste aankoop

4. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Wat een super mooie review, dankjewel ♡ Heel erg veel plezier met de tas!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin