Na lang wikken en wegen tussen alle prachtige tassen, die RoseLee Amsterdam aanbiedt, uiteindelijk voor de grijze Mila handtas gekozen. En zo geen spijt! Wat een prachtige tas, van geweldige kwaliteit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede service, snelle verzending Kwailteitsvolle handtassen Ik had gevraagd of er een kaartje kon bijgedaan worden voor mijn zus als meter te vragen voor onze dochter, en dit was helemaal geen pro... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Commande facile et sutout livraison express. J'ai reçu le produit en 2jours, impressionnée. Emballage soignée, beau sac dans la boite de livraison, housse pour le sac, ... au top! Merci !
Wat een mooie handtas heb ik van RoseLee Amsterdam ontvangen. Met een schouderriem keurig verpakt zodat deze niet beschadigd kan worden. De tas zelf is trouwens heel netjes verpakt. Elk beugeltje zit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Uniek, Tijdloos met luxe touch. Wij vinden dat iedereen voor een betaalbare prijs luxe moet kunnen ervaren. Daarom verkopen wij vegan luxe handtassen, om jou outfit helemaal af te maken.
Baas en domburgstraat 15, 2411MW, Bodegraven, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Ik werd op de hoogte gehouden van begin tot einde,na aankoop zéér snel verzonden en mooi op het tijdstip dat ze zouden leveren gekregen.
Is super mooi verpakt met zeer veel zorg en liefde,dat zie je direct!
Een mooi kwalitatief product.
Een aanrader!
Heb al reclame gemaakt bij veel mensen.
Tot een volgende aankoop!
BEDANKT!
MVG Kelly

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Vreugde begint al bij het uitpakken, geweldig!!! Fantastisch dat jullie het zo mooi inpakken, echt een dikke 10!!!
Verliefd op de Mila tas! Ga zo door, ik ben fan!

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
De tas werd snel bezorgd en is mooi ingepakt. Daarnaast straalt de tas ook waar RozeLee voor staat!

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Het is een hele mooie tas, daarbij leuk en beschermd ingepakt!! Duidelijke instructies mocht je de tas moeten poetsen.
Er zat ook nog een gratis goodie bij

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
De filmpjes op Facebook zijn al heerlijk om naar te kijken, en dat was ook de aanleiding na de website bezocht te hebben om een tas te bestellen.Een feestje om uit te pakken, goede kwaliteit, leuk design, hoop nog vaak wat te bestellen!😃😉

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
De tas is prachtig! Ze gaat zo op tussen mijn andere, wat duurdere tassen, en dat voor een fractie van de prijs!
Klantenservice is unmatched. Noem mij een ander bedrijf waar je nog rechtstreeks met de eigenaar ‘gewoon’ een praatje kunt maken. Je voelt je niet gewoon een klant, maar een pérsoon, fantastisch.
Ook het verhaal achter het merk is heel sterk. Inspirerend. Wat een geweldige dame is dit.
Wil je een prachtige tas, van goede kwaliteit, zoek niet verder. De tassen zijn ook uniek, niet de typische mainstream modellen die iedereen al heeft of probeert te dupliceren.
Wauw wauw wauw. En dan nog niet gesproken over het filmpje waarin mijn nieuwe tas wordt ingepakt!
Nogmaals bedankt voor deze fijne ervaring, ik zit stiekem al te kijken welke tas ik nog wil shoppen.. 🫶🏻

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Klantenservice is top. Er wordt snel gereageerd en verkoper is zeer behulpzaam. Product wordt heel netjes geleverd. Het is duidelijk te zien dat het met zorg en aandacht ingepakt is.
Een zeer tevreden klant!

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Mooie en goede kwaliteit tassen. Waar voor je geld!

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Geweldige grijze Mila tas binnen. Dit is mijn vijfde tas van RoseLee en zeker nog niet mijn laatste. Geweldige kwaliteit. Ook een grijze sjaal binnen en is een heerlijke zachte en grote sjaal. Super blij weer!

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Heb een geweldige tas gekocht voor mijn vriendin en die is nog nooit zo blij geweest. Ze gebruikt hem elke dag en na een half jaar is deze nog steeds in top staat. Kwalitatief erg goede tassen en zeker een aanrader

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
De tassen zijn super mooi en de kwaliteit is goed. Om te versturen worden ze leuk, mooi en goed ingepakt, snelle levering ook.
Ik ben heel tevreden ⚡️

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Was zo mooi verpakt en ontzettend mooi tasje ik ben helemaal tevreden erg blij mee.

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Supermooie handtas en snelle service. Heel blij met mijn aankoop.