Na lang wikken en wegen tussen alle prachtige tassen, die RoseLee Amsterdam aanbiedt, uiteindelijk voor de grijze Mila handtas gekozen. En zo geen spijt! Wat een prachtige tas, van geweldige kwaliteit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede service, snelle verzending Kwailteitsvolle handtassen Ik had gevraagd of er een kaartje kon bijgedaan worden voor mijn zus als meter te vragen voor onze dochter, en dit was helemaal geen pro... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Commande facile et sutout livraison express. J'ai reçu le produit en 2jours, impressionnée. Emballage soignée, beau sac dans la boite de livraison, housse pour le sac, ... au top! Merci !
Yritys on vastannut
Uniek, Tijdloos met luxe touch. Wij vinden dat iedereen voor een betaalbare prijs luxe moet kunnen ervaren. Daarom verkopen wij vegan luxe handtassen, om jou outfit helemaal af te maken.
Baas en domburgstraat 15, 2411MW, Bodegraven, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Prachtige tas besteld echt meer dan aangenaam verrast. De manier van verpakken merk je dat er zorg wordt besteed aan verzending en dat er respect is voor de producten.

Heel mooi handtas .
Snelle , vlotte levering .
Was ook mooi verpakt .

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Superfijn contact met de klantenservice. Zo mooi verpakt, feestje om uit te pakken. Hier wordt je toch blij van...😍😍

Heel tevreden met mijn nieuwe tas van RoseLee ♥
Tijdig ontvangen, en super mooi verpakt zoals ik in haar filmpje zag, ik ben tevreden!! ♥

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Ik draag vaak duur tassen en als ik het zo vergelijk de kwaliteit is het zelfde. Ik vind het maatwerk perfect en de details ook.
Is echt een aanrader. Bedankt voor je mooie design

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Wat een mooie handtas heb ik van RoseLee Amsterdam ontvangen. Met een schouderriem keurig verpakt zodat deze niet beschadigd kan worden. De tas zelf is trouwens heel netjes verpakt. Elk beugeltje zit in het papier. Een mooi tasje erbij, een stofzak allemaal heel compleet.

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Snelle levering. Keurig verpakt. Precies wat ik er van verwacht had.

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Fast delivery. Beautiful noble grey color. Pleasant in touch. Very well assembled. Good quality-price balance. Looking forward to taking it with me on trips.

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Prachtige tas. Snel geleverd en duidelijk met liefde en aandacht ingepakt en verstuurd.

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Prachtig verpakt. Mooi product. En de volgende dag bezorgd. Heel tevreden .

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Leuke tas welke mooi was verpakt in een dustbag. Tas is van een mooie stevige kwaliteit. Levering was ook snel.

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam
Leuke collectie, betaalbaar, snelle levering, en met zorg en chique verpakt. Aanrader!