RoseLee Amsterdam Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Na lang wikken en wegen tussen alle prachtige tassen, die RoseLee Amsterdam aanbiedt, uiteindelijk voor de grijze Mila handtas gekozen. En zo geen spijt! Wat een prachtige tas, van geweldige kwaliteit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, snelle verzending Kwailteitsvolle handtassen Ik had gevraagd of er een kaartje kon bijgedaan worden voor mijn zus als meter te vragen voor onze dochter, en dit was helemaal geen pro... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Commande facile et sutout livraison express. J'ai reçu le produit en 2jours, impressionnée. Emballage soignée, beau sac dans la boite de livraison, housse pour le sac, ... au top! Merci !

1. Laukkukauppa
  2. Käsilaukkukauppa

Yrityksen kirjoittama

Uniek, Tijdloos met luxe touch. Wij vinden dat iedereen voor een betaalbare prijs luxe moet kunnen ervaren. Daarom verkopen wij vegan luxe handtassen, om jou outfit helemaal af te maken.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prachtige tas

Prachtige tas besteld echt meer dan aangenaam verrast. De manier van verpakken merk je dat er zorg wordt besteed aan verzending en dat er respect is voor de producten.

18. kesäkuuta 2025

Heel mooi handtas .

Heel mooi handtas .
Snelle , vlotte levering .
Was ook mooi verpakt .

9. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Dankjewel voor de mooie review! Heel erg veel plezier met de nieuwe tas ♡

Super

Superfijn contact met de klantenservice. Zo mooi verpakt, feestje om uit te pakken. Hier wordt je toch blij van...😍😍

9. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Wauw super bedankt voor de mooie review! Hopelijk zit de ring goed ♡ Heel erg veel plezier ermee.

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden met mijn nieuwe tas van…

Heel tevreden met mijn nieuwe tas van RoseLee ♥
Tijdig ontvangen, en super mooi verpakt zoals ik in haar filmpje zag, ik ben tevreden!! ♥

31. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Heel erg bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de tas ♡

Mooie tassen

Super tevreden

4. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Dankjewel voor de mooie review♡ Heel erg veel plezier met de tas!

Saanut 5/5 tähteä

Ik draag vaak duur tassen en als ik het…

Ik draag vaak duur tassen en als ik het zo vergelijk de kwaliteit is het zelfde. Ik vind het maatwerk perfect en de details ook.
Is echt een aanrader. Bedankt voor je mooie design

29. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Echt zo leuk om te horen! Vooral dat je vaak duurdere tassen draagt en de kwaliteit van die van ons net zo goed vindt. Daar doe ik het voor! En die details… ik ben daar zelf ook altijd zo mee bezig haha, dus extra leuk dat je dat opvalt.

Dankjewel voor je support en je lieve woorden ♡

Saanut 5/5 tähteä

Wat een mooie handtas heb ik van…

Wat een mooie handtas heb ik van RoseLee Amsterdam ontvangen. Met een schouderriem keurig verpakt zodat deze niet beschadigd kan worden. De tas zelf is trouwens heel netjes verpakt. Elk beugeltje zit in het papier. Een mooi tasje erbij, een stofzak allemaal heel compleet.

5. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Wauw wat een lieve review! Dankjewel♡ Heel erg veel plezier met de tas.

Saanut 4/5 tähteä

Gooie prijs en models

Gooie prijs en models, kan gebruiken voor alle dagen 🫶

23. toukokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Keurig verpakt. Precies wat ik er van verwacht had.

8. toukokuuta 2025

Zwarte tas

Super mooie tas en service.

9. huhtikuuta 2025

Good quality

Fast delivery. Beautiful noble grey color. Pleasant in touch. Very well assembled. Good quality-price balance. Looking forward to taking it with me on trips.

27. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Thank you for the kind review! Have fun with the bag and your trips ♡

Prachtige tas

Prachtige tas. Snel geleverd en duidelijk met liefde en aandacht ingepakt en verstuurd.

27. maaliskuuta 2025

Prachtig verpakt

Prachtig verpakt. Mooi product. En de volgende dag bezorgd. Heel tevreden .

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Heel erg bedankt voor de mooie review! Veel plezier met je aankoop ♡

Saanut 5/5 tähteä

Leuke producten en snelle levering

Leuke tas welke mooi was verpakt in een dustbag. Tas is van een mooie stevige kwaliteit. Levering was ook snel.

22. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Super bedankt voor de mooie review ♡ Veel plezier met de tas!

Super ❤️

Top, super netjes verpakt en het is echt een super mooie tas ❤️

20. maaliskuuta 2025

Leuke collectie

Leuke collectie, betaalbaar, snelle levering, en met zorg en chique verpakt. Aanrader!

16. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä RoseLee Amsterdam

Heel erg bedankt voor de mooie review! Veel plezier met je nieuwe tas ♡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin