Oplichters zijn het bracht 7 vissen zou er wat voor tegen over krijgen een plantje of dergelijke.is mij gemeld telefonisch. Nou bracht ik de vissen kreeg alleen black vrijday korting was bijna n... Näytä lisää
Ik ben hier in het verleden geweest voor men zee vissen en werd hier goed geholpen. nu hebben wij ons zoetwater aquarium gekocht en was snel binnen en konden we dese ophalen hier ook gelijk weer... Näytä lisää
Ik heb (zakelijk) een online bestelling geplaatst voor een nieuw aquarium filter omdat die van ons op kantoor kapot was gegaan. Uiteindelijk zijn ze het filter persoonlijk bij ons komen langsbrengen z... Näytä lisää
Ik kocht hier driehonderd jaar geleden al mijn eerste aquariumpje, destijds met eenvoudige goudvissen. Het was toen net zoals nu nog: je krijgt nette en welwillende uitleg. Zijn er onverhoopt probleme... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Aquarium specialist. 70+ modellen van bekende merken als Juwel (goedkoopste van Nederland) en Red Sea Aquaria. Allergrootste maatwerk aanbod van de Benelux.
Hugo de Grootplein 25, 2613 VL, Delft, Hollanti
- romberg.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Na een probleem met de bestelling is…
Na een probleem met de bestelling is dit door de mannen van Auariumhuis Romberg perfect opgelost. Service is echt top. Ga zeker weer bestellen.
5 Sterne verdient Top
Iets te veel van 1 soort diepvriesvoer…
Iets te veel van 1 soort diepvriesvoer wat we besteld hadden ...en van de andere 2 soorten wat te weinig...in totaal de aantallen kloppen wel , maar had dit liever anders gezien.
Verder alles zoals het hoort.
Snelle levering en goeie kwaliteit van…
Snelle levering en goeie kwaliteit van levend voer.
Waren op zoek naar vissen en hadden de…
Waren op zoek naar vissen en hadden de waterplanten al, toen onze kinderen op slag verliefd werden op de waterschildpadden. Gelukkig konden de planten retour en kregen we goede uitleg!
Fijne communicatie over de levering
Fijne communicatie over de levering! Geleverd op het afgesproken moment.
Leuke gezellige winkel
Leuke gezellige winkel.
Je word echt goed en professioneel geholpen en ze nemen ook echt de tijd voor je
Fijne mensen goed geholpen onwijs mooi…
Fijne mensen goed geholpen onwijs mooi juwel 350 opgehaald en als je vragen heb kunnen ze alles goed uitleggen
Top bedrijf
Ze nemen de tijd om zelf te kunnen…
Ze nemen de tijd om zelf te kunnen kiezen wat je wilt en je krijgt er goed advies en de levering was heel snel
Dachten goed mee!
Ik heb een aquariummeubel besteld, maar ben zelf niet in het bezit van een auto. Er lag geen "flatpack" meer klaar, dus zijn ze hem gratis komen brengen (ik woon in de buurt). Ik vond het erg fijn dat ze zo meedachten en behulpzaam waren.
Ze hielden me goed op de hoogte en het meubel was in perfecte staat bezorgd!
de Toppers van Romberg..
de Toppers van Romberg... wat een service.. dank jullie wel mannen !!
Met een warm ontvangst wordt je goed…
Met een warm ontvangst wordt je goed geadviseerd, neemt men hier ook de tijd voor en ga je tevreden de deur uit met het gevoel hier een volgend keer weer terug te keren.
Voor het eerst wat online besteld werd…
Voor het eerst wat online besteld werd keurig op de hoogte gebracht over de bestelling (welke niet voorradig was) en wanneer deze geleverd zou worden. Prima service
Top geregeld
Top service,als vanouds!
Dit was mijn eerste bestelling
Dit was mijn eerste bestelling maar niet mij laatste.
Het voer was zo goed verpakt dat het na verzending nog bevroren was. ( 24uur)
Ik raad dit bedrijf aan
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.