1. Akvaariokauppa
  2. Lemmikkieläinkauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Dé specialist voor een aquarium op maat. ✓Volglas Aquarium ✓Homarium ✓Kreeftenbak ✓Garra Rufa systemen ✓Meubels ✓3 jaar kitwerk garantie!

3,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb het aquarium van 185 x 505 x 50…

Ik heb het aquarium van 185 x 505 x 50 bij dit bedrijf laten bouwen. Het bedrag wat ik betaald heb is overeenkomstig de kwaliteit en wat je ervan mag verwachten. Prima bak maar niet zo afgewerkt als bijvoorbeeld een Jewel. Maar daar zit dan ook wel een behoorlijk prijsverschil tussen. Kortom tot zover prima tevreden.

5. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb mijn aquarium bij Aquariumbouwer gekocht omdat er veel kennis op dit gebied is!

Ik heb mijn aquarium bij Aquariumbouwer gekocht, ondanks de zeer negatieve reacties. Er zitten altijd twee kanten aan een zaak. Mijn bak is 200 x 60 x 60 cm, inclusief kap en bioloog.
Hij is keurig bij ons afgeleverd met mijn en hulp van een vriend. De bak staat prachtig is niet lek en is ook bekleed met een achterwand en zijwanden welke door Nan zelf zonder meerkosten zijn gemonteerd. Dit is prachtig gedaan gezien de grilligheid van deze wanden.
Ik kan iedereen aanraden om daar een aquarium te kopen.

6. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Nooit bij deze man een aquarium kopen

3 jaar geleden bij deze man een aquarium laten maken van 2meter lang, 70 breed en 80 hoog, goed voor 1200 liter.
Los van het feit dat deze al niet mooi afgewerkt was en de siliconen overal op het glas zat is deze beginnen lekken afgelopen zondag 18-08-24!
De dag erop contact opgenomen en gevraagd wat de mogelijkheden waren enz…
Mijnheer vroeg doodleuk of het geen condensatie was die van de lampenkap naar beneden liep, alsof we condenswater niet kunnen onderscheiden van een lek!!
Bij aankoop van een nieuwe zou hij wel iets van de prijs doen, maar hier hebben we dan ook vriendelijk voor bedankt.
Mijn vertrouwen heb je geschonden en bij deze dus een klant armer😉

23. elokuuta 2024

Mooi afgewerkt aquarium

Mooi afgewerkt aquarium gekregen en goede hulp bij het installeren ervan. Dus zeker tevereden met mijn aankoop en ook nog eens voor een acceptabele prijs. Volgende keer weer! Fred uit Almere

16. maaliskuuta 2024

Goede prijzen

Goede prijzen, snelle reactie en goede kwaliteit heb nu een kast en een aquarium met kast laten maken en super blij met bijden precies wat ik zocht, de eigenaar is ook een aardige man hij kwam ze nog brengen ook, zeker aan te beveled.

14. maaliskuuta 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden, leuke ervaring ook om een kijkje te nemen op de werkplaats bij deze man. Een mooi aquarium (zoals besproken) met achterwand gelijk ingebouwd geleverd. Helemaal top!

10. maaliskuuta 2024

Troep kwaliteit

Glas heel lelijk afgesneden en niet gelijkmatig waardoor randen uitsteken! De kit zat overal op het glas en meneer doet niet aan lek testen.. De man was dan ook een appart figuur.. Koop hier geen aquarium.

15. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

KOOP HIER NOOIT EEN AQUARIUM!!!

Ik raad deze bouwer echt bij niemand aan. Glas niet netjes gesneden, aquarium zeer matig afgekit, de kit zit werkelijk overal. Na plaatsing door de bouwer na 2 weken een glasbreuk aan de onderzijde van het frontglas. Wanneer je dan bij hem komt is het nooit zijn schuld en ligt het altijd aan iemand anders. Glas laten herstellen (2de kans gegeven) en ter plekken een nieuwe glasplaat laten inzetten met als resultaat een glasplaat die aan weerszijde 0,5 cm tekort is. Wederom prutswerk een deze keer zelfs kit aan de buitenzijde gesmeerd. Voor mij NOOIT meer deze bouwer.

20. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Voor iedereen die bij aquariumbouwer.nl…

Voor iedereen die bij aquariumbouwer.nl een aquarium besteld, kijk uit. Zet alle beloftes en details zwart op wit anders houd de aquariumbouwer er zich niet aan. Betaal ook niet voordat alles maar dan ook alles volledig is bezorgd, klaargezet gevuld werkend gezien etc. Afterservice mag je vergeten, men helpt je niet meer nadat je hebt betaald. Dan begint de aquariumbouwer zeer onbeschoft te doen. Wees gewaarschuwd, zelfs een kleine servicevraag is te veel voor ze.

3. toukokuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin