Ik ben zeer tevreden. Lekker stabiel ,goed wentbaar, maar moet hem nog goed uitproberen. Maar voelt goed aan.ook fijn met het zitje en rugsteun. en de prijs is ook gewldig,vergeleken met andere aanbi... Näytä lisää
Inderdaad wil ik dit bedrijf aanbevelen voor het kopen van een rollator. Wel moet U dan eerst weten wat de afmetingen en het gewicht van de rollator zijn .,zoals de breedte opgevouwen zowel als uitgev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het is een handige lichtgewicht rollator,inklapbaar tot een klein pakketje. Het geheel inklappen tot een klein pakketje vereist enige handelingen, die als je daar fysiek niet toe instaat bent bezwaar... Näytä lisää
Krelis Louwenstraat 1-C09, 1055KA, Amsterdam, Hollanti
- 020-7730994
- info@slaaptextiel.nl
- rollatorgoedkoop.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä
De twee gekochte kussens zijn wel …
De twee gekochte kussens zijn wel geschikt om TV te kijken, maar indien je weg sukkelt om te gaan slapen, is het een hele escapade om ze uit je bed te krijgen. Je bent dan weer helemaal wakker.
DE KUSSEN ZIJN SLECHTS EEN KEER GEBRUIKT! helaas!
Deze rollator zou 5 tot 7 dagen …
Deze rollator zou 5 tot 7 dagen leveringstijd nodig hebben maar was op de derde dag al geleverd. Dus heel snel ++++++ Alleen zou het prettig geweest zijn als deze al gemonteerd zou zijn, maar zeker vermeld moeten worden dat het zelf gemonteerd moest worden. Daar ik uitval van spieren en pezen heb ik dus geen energie (kracht) om dit zelf te doen en ben ik
dus afhankelijk van anderen . Heb weinig familie en vrienden in omgeving
dus lastig als je dit niet van te voren weet. Konden het mij niet vertellen aan de telefoon.
Alles goed verlopen en afgeleverd
Een hele goede rollator voor een klein …
Een hele goede rollator voor een klein prijsje! Moet alleen in elkaar gezet worden, maar dat is zo gebeurd. Kortom, ik ben erg tevreden!
Vouwt moeilijk op
ik ben SUPER blij met mijn Rollator ik …
ik ben SUPER blij met mijn Rollator ik kan nu weer een eind wandelen want ik heb er een enormen steun aan
Snelle levering, wartelmoer defect.... Snelle en fijne communicatie.... Dag er na nieuwe wartel in huis.
Roomservice..!!!!😊
Fijn bedrijf, veel keus en snelle service
Fijn bedrijf. Veel keus en onderverdeeld in verschillende categorieën Je kunt kiezen uit best getest, lichtgewicht, opvouwbare rollators en meer.Er staan ook aanbiedingen op. Je kunt filteren op gewicht, hoogte handvatten, hoogte van de zitting en kleur.
Voor mijn moeder een retour rollator gekocht en die zag er werkelijk uit als gloednieuw, maar wel met een leuke korting.. De rollator is geleverd op de afgesproken datum. Mijn moeder is ontzettend blij met haar lichtgewicht rollator. Kortom,een hele positieve ervaring.
Prijs/kwaliteit/gebruik.
Wij vinden de prijs/kwaliteit verhouding van deze rollator uitstekend!
Ook het opbergen en het gewicht draagt bij tot een prima gebruik.
Het product ontvangen uitstekend …
Het product ontvangen uitstekend geholpen door de medewerkers.
het product voldoet aan mijn verwachtingen en is goedkoop,
Prima service
Prima service! En alles heel snel. Ben erg blij met mijn nieuwe rollator! Goed hoeft niet altijd duur te zijn!
goede service
Goede service had een regencape besteld en die was er niet. Heb een mail gehad hierover
en met een advies van een andere regencape die zelfs nog goedkoper was het resterende bedrag netjes terug gestort gekregen.
Heel snel was het binnen na de bestelling .
Ik beb dik tevreden.
Bijzonder prettige hulp en directe …
Bijzonder prettige hulp en directe levering. Ze waren de redder in nood.Persoonlijke hulp en service. Nogmaals super bedankt team ROLLATORGOEDKOOP.NL!!
Ik ben niet tevreden omdat ik een …lees hierboven
Ik ben niet tevreden omdat ik een toiletstoel bestel en betaal toen kreeg ik te horen dat hij niet meer te leveren is. Kan gebeuren.
Ik zoek een andere uit met de vraag hebben jullie die wel.
Werd er gezegd ja hoor. Krijg ik weer een email die is er ook niet meer.
En dan moet ik best lang op mijn euro's wachten terwijl ik wel weer een andere stoel moest bestellen ergens anders.
Dus ja was niet echt een leuke ervaring. Jammer

Vastaus yritykseltä www.rollatorgoedkoop
Een mooie lichtgewicht en toch stabiele rollator!
Een mooie en praktische rollator! Een lichtgewicht en toch stabiele ondersteuning, ik kan er goed mee uit de voeten!